Şimdi Ara

Asla sevdiğiniz şeyden vazgeçmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yaşındayım. 3 sene önce sporu bıraktım. iyi bir sporcuydum hocam hep derdi seni avrupa şampiyonu, dünya şampiyonu yapıcaz diye. Ben sporu bıraktığım zaman babamı, beni 50 kere aramıştır vazgeçirmek için ama yine geri dönmedim. Şimdi baktım ki maçlarda yendiğim bir arkadaşım vardı Avrupa Şampiyonu olmuş koskoca Avrupa Şampiyonu. Ben bıraktığım zaman yaş küçük olduğu için bu şampiyonalar yoktu. O yüzden bir şeyi seviyorsanız lütfen peşinden gidin asla bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6341 -- 27 Ocak 2020; 17:6:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para?
  • Bizim hocamız ihtiyacı olduğunu görürse kendisi hediye ediyordu eşyaları yani bir antrenör böyle ise elbette vardır başka yerlerde başka antrenörler

• para lazım be kanka çok para lazım iki bin lira lazım
  • 17 yaşında hayat tavsiyesi mi veriyorsun millete

burada 40 50 yaşında adamlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

17 yaşında hayat tavsiyesi mi veriyorsun millete

burada 40 50 yaşında adamlar var
    Akil yasta degil bastadir.
  • 40-50 yaşında bir şeyler başaran insan burada olmaz zaten.
    Elbette vardır ama 40-50 yaşında başaran birileri ama geneli söylüyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de karate yapıyordum çok başarılıydım daha sarı kuşakta hoca seni maça çıkarıcaz falan diyordu sonra bırakmak zorunda kaldım niye üni yüzünden sonuç olarak Türkiye birincisi mi oldum?hayır . Şu an siyah kuşaktım hem de sınav denen şeyle uğraşıp kendimi körelteceğime spor yapıyordum daha dinç ve hareketlydim. İyi olduğunuz şeyleri bırakmayın asla elbet sonunda iyi bir seviyeye gelirsiniz ve o hep kişiliğinizde bi artı özellik olur.

• Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    Bende karateciydim işte okul için bıraktım ve sonuç dersleeim kötü yanlış karar :/

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

Akil yasta degil bastadir.

Alıntıları Göster
    10 yaşındayım her şeyin farkındayım

• 13 yaşında isviçrede kürsüde istiklal marşı okutuyordum. 20. Yüzyıl ın zihniyeti ile konuşmayı bırakıp insanları yaşına göre değilde fikirlerine yaptıklarına göre değerlendirmelisin bence

• Bu şey gibi ilk okulda öğretmen der ya bu çocuk çok zeki heba etmeyin oysa öğretmen bunu her veliye söyler
  • Komik olan şey benim ne kadar madalya, şampiyonluğumun olduğunu bilmeden bu yorumu yapman.
    Yazsam 'ego abiiii egoya bak ergen velet, yazmasam herkese aynısı diyor. Aynen kardeşim sizsiniz siz

• quote:

Orijinalden alıntı: 6341

13 yaşında isviçrede kürsüde istiklal marşı okutuyordum. 20. Yüzyıl ın zihniyeti ile konuşmayı bırakıp insanları yaşına göre değilde fikirlerine yaptıklarına göre değerlendirmelisin bence
    klasik isyankar modlar

"20.yüzyıl zihniyeti"

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bu şey gibi ilk okulda öğretmen der ya bu çocuk çok zeki heba etmeyin oysa öğretmen bunu her veliye söyler
    Durmadan "Ben madalya kazandım" diyor

• Kralsın sen devam

• Cidden yazık 10 yaşında olup neler başaran çocuklar var. 20 yaşında 2 tane dünya şampiyonluğu olan sporcular var. Hayatında göremeyeceğin ülkelerde bayrağımızı açan çocuklar var ve klasik bir eski zihniyete sahip kendini bir şey sanan birisi de var

• Aga bu avrupa sampiyonlari neden sürekli şampiyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6341

Cidden yazık 10 yaşında olup neler başaran çocuklar var. 20 yaşında 2 tane dünya şampiyonluğu olan sporcular var. Hayatında göremeyeceğin ülkelerde bayrağımızı açan çocuklar var ve klasik bir eski zihniyete sahip kendini bir şey sanan birisi de var
    Dışarda biri sorsa "ülkem için kazandım" der

Buraya gelince " BeNiM MaDalYaM VaR" deyip insanları küçümsemeye çalışır ahaha

İşine gelmeyince de "20.yüzyıl zihniyeti"

Klasik 17 yaşındaki liseli tavırları işte

Yaşına veriyorum kardeşim . Fırsatı kaçırmasaydım Avrupa Şampiyonu olurdum demişsin , insan ne hakediyorsa ona dönüşür
  • Kas adam kullanıcısına yanıt
    Mesela 65 kg grubu var 70 kg grubu var +70 kg grupları var
    Kilo alıp vermek zor o yüzden herkes aynı kişiler ile müsabaka yapıyor genel olarak. Bireysel sporlarda arada çok fark yoksa ve kaybeden taraf 2 kat daga fazla çalışmıyorsa kazanan hep kazanmaya devam ediyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.