Şimdi Ara

AŞKIM VE BEN...Güncellendi (ÇEKMECE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
26.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scarab

abi o boyadığın kapak plexi'den mi yoksa orjinal kapakmı eğer plexi ise orjinali bukadar orjinal değildir herede

Orijinal kapak kenarda duruyor. Bu yaptığım, tamamen pelexy den..
  • hım cok ıyı yaa ozaman bızde kapagımızı kesmekle fılan ugrasmıyalım tam ölcu plexı alalım cercevesını sıyaha boyayalım orgınal gıbı olsun ıyı fıkır bence sıyah boya olarak neyı kullandınız acaba
  • çOK gUSEL dEWAM Ediorsun Dewamını BeKliOruzZ
  • Helal olsun fabrika gibi adammışsın ellerine sağlık
  • Abi boya süper olmuş

Abi zımparadan sonra astar attın mı acaba bende feel i boyuyacamda astar atmalımıyım
  • Şimdiye kadar yaptığım boyalarda astar kullanmadım ve bir olumsuz tarafını da görmedim.. Presto marka boya kullanıyorum ve kalitesinden çok memnunum..
  • eğer yüzeyde macun vb boyayı emebilcek birşey yok ise gerekmez
  • abi nerelerdesin ya merakla bekliyoruz devamını
  • quote:

Orjinalden alıntı: HKNCLSKN

abi nerelerdesin ya merakla bekliyoruz devamını

Buralardayım, merak etme.. Bu aralar işler biraz yoğun olduğundan pek ilgilenemedim kasa ile..Devamı yakında gelecek inşallah.
  • işçiliğinize hayran kaldım gerçekten tebrikler..
  • Abi hayırlı olsun sonunda ulaşmışsın kasana.Güle güle kullan ve modla
  • Siyah üzerine parlak ızgaralar mükemmel durmuş....Kromun modası hiç geçmiyor.Yan pleksinin vidalarıda parlak olacak tabiki...süper
  • gercekten guzel olmus bende uste bır eksoz fan takmayı dusunuyorum ama kasamın ustunu kesebılecek fan vıdasını fılan montelıcek bırını bulmak zor ankarada
  • Yeni bloğunu güle güle kullan cnm abim. Çok gzl duruyor herşey...
  • Mustafa abi çok güzel gidiyor, devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Bende smilodon un boyanması gereken kısımlarını sökeceğim tembelliği üzerimden atabilirsem. Boya işini hallettikten sonra o konuştuğumuz füme pleksiyi isteyeceğim senden :) .
  • Kasada kablo kalabalığı diye birşey yok yahu,benim kasada kablolar birbirini boğuyor resmen kapağı açınca boynuma dolanıyorlar.

Helal olsun abi elleri konuşturuyorsun yine
  • Usta super iscilik valla fabrika ancak bu kadar duzgun yapardi isini o da supheli :)
    final e insallah liverpool kalir :)
  • abicim süpersin harcanıyosun walla bu işi seri üretime sokmak lazım bence harika olmuş devamını merakla bekliyorum yürü be abi
  • valla bnde yaptım böyle bişey ama ben sadace üste 120 lik fan taktım kasayı kestirmek zordu onunda yöntemini buldum böyle bir şey yapmayı düşünen ama kasayı kendi kesipte hurdaya çıkartmak istemeyen arkadaşlar çevrenizde veya yakınlarınızda metal bölümü olan bir endüstri meslek lisesine gidin orada hocalar 11 sınıflara yaptırıyolar korkmayın özenmezler kötü keserler diye benim kasa kapağına açtığı 120 mm lik delikten çocuk not aldı
    saygılar
  • abi işçilik harika çok güzel gidiyor devamını merakla bekliyoruz sistemin nedir merak ettimde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.