abi o boyadığın kapak plexi'den mi yoksa orjinal kapakmı eğer plexi ise orjinali bukadar orjinal değildir herede
Orijinal kapak kenarda duruyor. Bu yaptığım, tamamen pelexy den..
hım cok ıyı yaa ozaman bızde kapagımızı kesmekle fılan ugrasmıyalım tam ölcu plexı alalım cercevesını sıyaha boyayalım orgınal gıbı olsun ıyı fıkır bence sıyah boya olarak neyı kullandınız acaba
çOK gUSEL dEWAM Ediorsun Dewamını BeKliOruzZ
Helal olsun fabrika gibi adammışsın ellerine sağlık
Abi boya süper olmuş
Abi zımparadan sonra astar attın mı acaba bende feel i boyuyacamda astar atmalımıyım
Şimdiye kadar yaptığım boyalarda astar kullanmadım ve bir olumsuz tarafını da görmedim.. Presto marka boya kullanıyorum ve kalitesinden çok memnunum..
eğer yüzeyde macun vb boyayı emebilcek birşey yok ise gerekmez
abi nerelerdesin ya merakla bekliyoruz devamını
quote:
Orjinalden alıntı: HKNCLSKN
abi nerelerdesin ya merakla bekliyoruz devamını
Buralardayım, merak etme.. Bu aralar işler biraz yoğun olduğundan pek ilgilenemedim kasa ile..Devamı yakında gelecek inşallah.
işçiliğinize hayran kaldım gerçekten tebrikler..
Abi hayırlı olsun sonunda ulaşmışsın kasana.Güle güle kullan ve modla
Siyah üzerine parlak ızgaralar mükemmel durmuş....Kromun modası hiç geçmiyor.Yan pleksinin vidalarıda parlak olacak tabiki...süper
gercekten guzel olmus bende uste bır eksoz fan takmayı dusunuyorum ama kasamın ustunu kesebılecek fan vıdasını fılan montelıcek bırını bulmak zor ankarada
Yeni bloğunu güle güle kullan cnm abim. Çok gzl duruyor herşey...
Mustafa abi çok güzel gidiyor, devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Bende smilodon un boyanması gereken kısımlarını sökeceğim tembelliği üzerimden atabilirsem. Boya işini hallettikten sonra o konuştuğumuz füme pleksiyi isteyeceğim senden :) .
Kasada kablo kalabalığı diye birşey yok yahu,benim kasada kablolar birbirini boğuyor resmen kapağı açınca boynuma dolanıyorlar.
Helal olsun abi elleri konuşturuyorsun yine
Usta super iscilik valla fabrika ancak bu kadar duzgun yapardi isini o da supheli :) final e insallah liverpool kalir :)
abicim süpersin harcanıyosun walla bu işi seri üretime sokmak lazım bence harika olmuş devamını merakla bekliyorum yürü be abi
valla bnde yaptım böyle bişey ama ben sadace üste 120 lik fan taktım kasayı kestirmek zordu onunda yöntemini buldum böyle bir şey yapmayı düşünen ama kasayı kendi kesipte hurdaya çıkartmak istemeyen arkadaşlar çevrenizde veya yakınlarınızda metal bölümü olan bir endüstri meslek lisesine gidin orada hocalar 11 sınıflara yaptırıyolar korkmayın özenmezler kötü keserler diye benim kasa kapağına açtığı 120 mm lik delikten çocuk not aldı saygılar
abi işçilik harika çok güzel gidiyor devamını merakla bekliyoruz sistemin nedir merak ettimde