Şimdi Ara

Aşkı maksimumda yaşarken hiç pişman oldunuz mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani aşkı maksimumda yaşarken böyle hiçbirşey düşünmezsiniz,hiç bir maddi şey.Sadece anın büyüsüne kapılırsınız.Hayal bile kurmazsınız aşkın büyüsüne tamamen kapılmak için.Bu anı doya doya yaşayanlara soruyorum,hiç bu andan uzaklaşıp aşkı hayallere sığdırmayı çalıştınız mı,yada hayallere sığdıramadığınız için pişmanlığa kapıldınız mı?Yani,bir aile hayali gibi mesela.Yaşayanlar bilir bunu,hiç yaşadınız mı?Yaşadıysanız nasıl yaşadınız,neler hissettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Mayıs 2013; 12:24:05 >

• işte bunlar hep seks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Hani aşkı maksimumda yaşarken böyle hiçbirşey düşünmezsiniz,hiç bir maddi şey.Sadece anın büyüsüne kapılırsınız.Hayal bile kurmazsınız aşkın büyüsüne tamamen kapılmak için.Bu anı doya doya yaşayanlara soruyorum,hiç bu andan uzaklaşıp aşkı hayallere sığdırmayı çalıştınız mı,yada hayallere sığdıramadığınız için pişmanlığa kapıldınız mı?Yani,bir aile hayali gibi mesela.Yaşayanlar bilir bunu,hiç yaşadınız mı?Yaşadıysanız nasıl yaşadınız,neler hissettiniz?

Hocam söyle ki,
    Bir kızla 364 gün çıktım, 1 yıla bir gün kala ayrıldı sebepsiz.
    Ona 1.yil için, cupcakeler vardır, onlardan kocaman pasta yaptırdım, küçük küçük birsürü cupcakeler.
    Istanbulda özel tshirt bastirdim, vs vs birçok şey yaptırdım,
    O ayrıldı, bende çöpe attım.
    Kız değecekse kralini yap, para el kiri, ama mutluluğu inan bulamiyorsun kolay kolay, mutluysan koy g++ne.
    Ama suphen varsa benim gibi kalmamak adına cosma dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan83

quote:

Hani aşkı maksimumda yaşarken böyle hiçbirşey düşünmezsiniz,hiç bir maddi şey.Sadece anın büyüsüne kapılırsınız.Hayal bile kurmazsınız aşkın büyüsüne tamamen kapılmak için.Bu anı doya doya yaşayanlara soruyorum,hiç bu andan uzaklaşıp aşkı hayallere sığdırmayı çalıştınız mı,yada hayallere sığdıramadığınız için pişmanlığa kapıldınız mı?Yani,bir aile hayali gibi mesela.Yaşayanlar bilir bunu,hiç yaşadınız mı?Yaşadıysanız nasıl yaşadınız,neler hissettiniz?

Hocam söyle ki,
    Ona 1.yil için, cupcakeler vardır, onlardan kocaman pasta yaptırdım, küçük küçük birsürü cupcakeler.
    Kız değecekse kralini yap, para el kiri, ama mutluluğu inan bulamiyorsun kolay kolay, mutluysan koy g++ne.

kötüymüş birader.pastayı fakir fukara dağıtsaydın bari

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan83

quote:

Hocam söyle ki,

Niye ayrılıyo o ya? Kafayı mı sıyırmış?

• Hocam inanin nedenini hala bende bilmiyorum, tahminim oda bilmiyor
    Çok pis sinir olmuştum hocam.
    Yoksa haklısın mahalledeki çocuklara dagitsam pis mutlu olurlardi, ama kafa gitmişti ya, sonra üzüldüm zaten.
    Bi tane de atmistim ağzıma, hakikaten güzeldi ya

Öyle işte hocam, 2 yıl oldu, o günden beridir düzgün bir ilişkim olmadı, bayanlara güven toptan sarsıldı,
    Birde şu var, ben onu seveceğim ama neden? Etraftaki kızlara bakıyorum, hayatları dedikodudan ibaret bomboş insanlar.
    Buna neden içini acasin ki? Kalbini dökesin ki?
    Oyüzden düzgün bir Dala tutunamadim hala.
    O yüzden dikkat hocam, kızlarımız çok acayip. Ne yapacakları belli olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kardeşim var ben onu seviyorum elin kezbanına para akıtamam. Yolda falan görüyorsunuzdur bi havalar bi havalar gören altın sanacak kara bir deliği var allahtan. Ruslarda bile böyle hava bulmazsın ama bizimkileri poposunu kaldıranda erkekler yine suçu kendimizde arayalım veya arayın ben kaldırmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.