Şimdi Ara

Askerlikten sonra ne yapacağım ben...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerliğin son 49 gunu ve ben bitmesin diyorum

Askerden sonra evlenmeyi dusunuyorum ama ne is ne para var

10 seneden fazla fotograf studyola rinda calistim ama bu meslekle evlenip ev gecindirecegimi sanmiyorum

otomotiv teknikerligi mezuunuyum

askeriyede astsubay olarak kalmaya calisacagim ama pek umidim yo tunus ve turkiye vatandasi olmam soyadimdan arap asilli oldugum falan sorun cikarir dusuncesindeyim ve hic torpil olayimda yok zaten

bana bir akil verin lutfen

imla hatalarim mobil kaynaklidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mezun olduğun yerle ilgili ne yapabilirsin bilmiyorum kardeş ama hayatında biri yoksa eğer, işle ilgili problemini tamamen çözdüğünden emin olana kadar biri olmamasına dikkat et. sen iki öğün yemesen de olur. ama senin yüzünden başkasının bir öğünü yememesi koyar adama.
  • Çalışan bir bayan bul. Birde kadın mı bakıcaksın bu devirde. Herkes çalıştığı kadar yer, eşinde sen ne getirirsen onu yer oturur beğenmiyorsa gider kendi çalışır daha iyisini yapar.
  • Ben askeriyede kalmanı tavsiye etmiyorum ama ordaki ortamı görmüşsün beğenmişsin belliki kararını vermişsin.Ama uzman çavuş da olabilirsin.
    Fotoğrafçılığını niye beğenmiyorsun onuda anlamadım.Evi geçinderecek kadar para kazanırsın bu kadar küçümseme.Astsubay olsan 2 milyar sabit maaşın olucak fotoğrafçılıkta önün açık.Evlenme işinde de bu kadar aceleme etme derim , kimse bir yere kaçmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Ben askeriyede kalmanı tavsiye etmiyorum ama ordaki ortamı görmüşsün beğenmişsin belliki kararını vermişsin.Ama uzman çavuş da olabilirsin.
    Fotoğrafçılığını niye beğenmiyorsun onuda anlamadım.Evi geçinderecek kadar para kazanırsın bu kadar küçümseme.Astsubay olsan 2 milyar sabit maaşın olucak fotoğrafçılıkta önün açık.Evlenme işinde de bu kadar aceleme etme derim , kimse bir yere kaçmıyor.

askeriyedeki ortami begenmedim ama mecburum sanirim

fotografciligi severek uzun yillar calistim kendimi gelistirdim ama istanbulda calisirim askerden sonra heralde gerci daha hic gitmedim ist'e ...

hayat koşusunda destek veren ailenin hic klmaması cok kotu olabiliyor

ama ona ragmen ailemi cok seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.