Şimdi Ara

Askerlikte istirahat ve sıhhi izin hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
59.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sa kardesim ben simdi askeri hastanede 15 yatacak ardindan15 rapor verecek komutan 7 sinde bitiyor ben bu raporu askeri hastanedemi uzatmam gerekiyor yoksa normal hastaneye gitsem 4 5 rapor alabilirmiyim birligim cukurca komutan.gicik ona gore bisey soyleyebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa kardesim ben simdi askeri hastanede 15 yatacak ardindan15 rapor verecek komutan 7 sinde bitiyor ben bu raporu askeri hastanedemi uzatmam gerekiyor yoksa normal hastaneye gitsem 4 5 rapor alabilirmiyim

• Pasaaa06 P kullanıcısına yanıt
    Askeri

• quote:

Orijinalden alıntı: ibocan94

Kardeşim o senin birlik komutanına kalmis bisi kabul etmezse hapı yutarsin ama garanti istiyorsan git şubeden sevk al zaten veriyorlar bide ameliyat diyosun ama seni önce zaten heyete çıkarıyorlar

Revir askeri hastaneye mi sevk ediyor?

Bulunduğum ilde askeri hastane var.

Nasıl olacak ? Sevki devlet yada özel yada üniv hastanesine vermeli

• 10 gün sıhhi izin verdi hastane ilaç tedavisinden dolayı komutanlar iznimi kışlada geçirmeme karar verdiler bu sıhhi izin hava değişiminden düşer mi

• LoftHeR kullanıcısına yanıt
    Kardesim selamunalrykum. Sen bu konulara vakıfsın sanirim. Benimde sana bir sorum olacak. Ben sivil hastanede ameliyat dum 6 gun hastane yatis +30 + 15 gün rapor aldim. Hala askere gidecek durumda degilim fakat ohal nedeniyle izinler raporlar iptal çarşı iptal. Fizik tedavide 1 ay yatış yapsam veya gunluk git gel ile tedavi görsem askerlikten sayilir mi? Teşekkürler..

• Merhaba. Bi konuda yardiminiza ihtiyacim var. Kisa donem askerim. Terhis tarihim 31 ocak. 12+2 izin hakkim duruyor. Diyelim ki 3 ocakta izin aldim. Ve ayni gun baska ildeki bi hastahaneye gittim. 10 gun istirahat verdi. Izin durup istirahat mi sayilacak. Yoksa istirahat hakkim ile birlikte iznimde gidecek mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.