Şimdi Ara

Askerlikte boy uzarmı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşalr insanlar askerlikte boylarının uzadıklarını söylüolar sizce ne derece dogru

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerlikte Boy Uzar mı?

Boy uzaması, hava değişimi ve diğer çevresel faktörlerin etkisiyle genç yaşlarda gerçekleşen karmaşık bir süreçtir. Askerlik hizmeti, yaşam tarzında ve çevrede önemli değişikliklere neden olduğundan askerlikte boy uzayıp uzamayacağı merak edilen bir konudur.

Askerlikte boy uzamasına yönelik bilimsel çalışmalar sınırlıdır. Bununla birlikte, bazı teoriler ve gözlemler aşağıdaki hususları öne sürmektedir:

• Hava Değişimi: Askerlik hizmeti, farklı iklim koşullarına maruz kalmayı gerektirebilir. Bazı araştırmalar, yüksek irtifaların boy uzamasını teşvik edebileceğini göstermiştir. Bunun nedeni, yüksek irtifalarda oksijen seviyelerinin düşük olması ve vücudun büyüme hormonu üretimini artırmasıdır.
    • Fiziksel Aktivite: Askerlik eğitimi, yoğun fiziksel aktiviteler içerir. Düzenli egzersiz, boy uzamasına katkıda bulunan büyüme hormonu salınımını artırabilir.
    • Beslenme: Askerler, genellikle sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeni alırlar. Uygun beslenme, kemik büyümesi ve genel sağlığı destekleyerek dolaylı olarak boy uzamasına katkı sağlayabilir.

Bununla birlikte, askerlik hizmetinin boy uzamasını garantilemediğini belirtmek önemlidir. Boy uzaması, genetik yatkınlık, yaş ve diğer bireysel faktörler gibi çeşitli unsurlara bağlıdır.

Askerlik hizmeti, boy uzamasını destekleyebilecek bazı faktörler sunsa da, bu konudaki bilimsel veriler sınırlıdır. Askerlik hizmetine girmeden önce boy uzaması beklentilerinizi doktorunuzla görüşmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabutuna gore degisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava değişimi boy uzatır diyorlar, ama ne kadar doğrudur bilemem.
  • Uzatmazda şişmanlatır babam anlatırdı askerden geldiğinde kilo almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 21 Eylül 2012; 20:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Uzatmazda şişmanlatır babam anlatırdı askerden geldiğinde kilo almış

Yüzbaşı da dövmüş mü?
  • dayım 5 cm uzadım diyo yalanbime gelio bide ben dio süte ekmek dogarar yerdim diyo ondan boyum uzadı diyo boy 1.80 benim boy 1.63 babam 1.66 annem 1.60 1.5 sene büyük kardeşim 1.71 boy
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Tabutuna gore degisir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYUM UZAR MI?
    5 yıl önce açıldı
    18 DEN SONRA BOY UZARMI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lett2002

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Uzatmazda şişmanlatır babam anlatırdı askerden geldiğinde kilo almış

Yüzbaşı da dövmüş mü?

Evet hep anlatıyor Orgenarele elini öptürmüş

• ASkerde Boy Uzamaz İnsani Bi Güzel GevşetirLer.

En Güzel Yeri iSe. DüzenLi Yemek Vermeleri Ve
    Yediğin Yemeyi SporLa Aninda Eritmek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLain Of Death -- 21 Eylül 2012; 20:38:58 >
  • bin başı strikınt tan sopada yemiş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Tabutuna gore degisir.

Önce güldüm ama sonra harbi hüzünlendim çok ince dokundun. Helal.
  • hava degisimi etki ediyor tecrubeyle sabituniversitede,askerlikte vs. hava degisimiyle uzarsin ama tabi kisiden kisiyede degisebilir uzamayabilirsinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.