Şimdi Ara

Askerlik yapanlar? bi baksanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerde dövmesi olanlara zopa calıyorlarmış paso doğrumu ? ona göre yaptırmayalım yani

• Bunu kim söyledi?
  • mah ledikler söyledi ondan sonra forumdaki HOLOCOUST dedim o eskide kalmıştır filan zopa atıyolarmış bende tırsınk oldum bi öğrenim dedim
  • sopa çalıyorlarmış öyle duymadımda pek iyi karşılanmadığını biliyorum birkaç tanıdığım dövme işini askerlik sonrasına bırakmıştı
  • zopa falan yok
    ama özellikle görünür yerinde dövme olanları,biraz sürgün yerlerine yolluyorlar,tekirdağ-malkara,sivas-temeltepe gibi.
    ben kısa dönem olarak malkarada yaptım,askerin yarısında dövme vardı
    bence askerden sonra yaptır.
  • Dövmenin hoş karşılanmadığı doğru ama askerde sopa diye bir şey yok , adam olana......

Ayrıca dövme yaptırmanı tavsiye etmem , sonradan çok pişman olursun...
  • hacu vazgeç bu sevdadan askerden gelince yaptırırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm anladım yani sonucta negatif zopa yok ama cile var... benim yaptırcağım dövmeyi görmesinler o zaman yerin dibine yolllar lar

olm bnm askerlk bitmez lan dayanamadıkca kacmaya calışırım kactıkca uzar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 7 Ocak 2006 15:26:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

hmm anladım yani sonucta negatif zopa yok ama cile var... benim yaptırcağım dövmeyi görmesinler o zaman yerin dibine yolllar lar

olm bnm askerlk bitmez lan dayanamadıkca kacmaya calışırım kactıkca uzar

o zaman hacı dövmeyi görünmeyecek bi yerine yaptırcaksan dötüne yaptır yada takımlara

• Ben jandarma komando eğitim alayındaydım... dövmesi olanları psikolojik sorunlu kategorisine almışlardı..
    dövmesi olanlara sopa olayını ilk kez senden duydum yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Dövmenin hoş karşılanmadığı doğru ama askerde sopa diye bir şey yok , adam olana......

kardeş askerde dayak var eğer uzun dönem er olarak yapıyorsan acemilikte dayak yemedim dersen kimse sana inanmaz yani o derece.
    Adam olana dayak yok demişsin aslında dayağı adam olmayanlar atıyo sen adamsan bile karşıdaki değilse kar etmez yani.
    askerde dövme gittiğin yere, seni muayene eden doktora ve senin statüne göre değişir er, kısa dönem, as tğm vs
    ama genel olarak çok bi sakıncası yok sen aklı başında bir açıklama yaparsan.

• hacı bence yaptırma olm ahirete cenab gitme
  • Kardeş eğer yaptıracağın dövmenin altına su geçiyorsa yaptır.altına su geçmiyorsa boy abdesti alamazsın biliyosun.e bide askerde ölürsen cenabet olarak gidersin valla.iyi düşün.ailende şehit zanneder seni.bence sen hiç yaptırma bu işi gel vazgeç bu sevdadan.
  • sivas ' ta bir süre kalmıştım orada dövmesi olanlara jiletçi, hapçı vs. muamelesi yapıp farklı bölüklere yerleştiriyorlardı
    sonrasını bilemiyorum tabii.

dövmesiz filan gidersen hele birde lise mezunuysan onbaşı sonra direk çift pır pır takarsın

ondan sonra bölük sola dön sağa dön çök kalk nihehe hey gidi günler hey
  • quote:

Orjinalden alıntı: komancero

quote:

Dövmenin hoş karşılanmadığı doğru ama askerde sopa diye bir şey yok , adam olana......

kardeş askerde dayak var eğer uzun dönem er olarak yapıyorsan acemilikte dayak yemedim dersen kimse sana inanmaz yani o derece.
    Adam olana dayak yok demişsin aslında dayağı adam olmayanlar atıyo sen adamsan bile karşıdaki değilse kar etmez yani.
    askerde dövme gittiğin yere, seni muayene eden doktora ve senin statüne göre değişir er, kısa dönem, as tğm vs

kardeş sana bunu nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama ben uzun dönem er olarak yaptım ve hiç dayak yemedim acemilik ve usta birliği yani askerlik hayatım boyunca...yani bu lafı yanlış adama söyledin...

• valla ben uzun dönem yaptım dayak mayak yemedim dövemeli arkadaşlar da var ama gittiğin yere göre değişir kıl birine denk gelirsen iyi olmaz ama dayak mayak olar eskiden di kim söylemişse inanma
  • quote:

quote:

quote:

kardeş sana bunu nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama ben uzun dönem er olarak yaptım ve hiç dayak yemedim acemilik ve usta birliği yani askerlik hayatım boyunca...yani bu lafı yanlış adama söyledin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle valla....

• valla lise mezunu oldum... inş üni mezunuda olcaz

Askerlik yapanlar? bi baksanız

DÖVME BURDAKİ '' A '' simgesinden olcak bide bileğime bir yazı olcak... sivas a gitsek ii biz sivaslıyak
  • Satanist diye en pis işlere verirler feleğin şaşar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.