Şimdi Ara

Askerlik ve lisans tamamlama hakkında (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eminim bu konuda tecrübesi olan vardır yada bilgisi olan, bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Şuanda aöf de ön lisans yani 2 yıllık okula kayıtlıyım, 2. sınıfa geçtim, dikey geçiş eskisi gibi sınavsız değil ben lisansa yani 4 yılık yapmadan askere gitmek istemiyorum. Yardım istediğim konu ise, dgs de başarısız olma ihtimalim var, okuldan mezun oldugumu varsayarsak ön lisans mezunu birisinin tecil hakkı bulunmuyor o diploma ile ya dgs de başarılı olacak yada yeniden ygs ye gireceğim. Bu yıl sonunda tecil bitiyor öğrenci olduğum için otomatik yenileneceğini söyledi aöf. Yaşım 24, sınıf tekrarını falan da düşünürsek düzeni olan hayatım bozulacak.
    Sizce ne yapmam gerekiyor, kafam karışık net yazamadım gibi sanki. Cevaplarınızı bekliyorum.

• Hocam aofun dgssi ne olacak sanki isteyen girer :) gir 3 5 net yap kayit ol. Bu kadar basit. 2 yil bitirirsen 1 yil tecil hakkin var. O zaman zarfsinda ygs girip hazirlanirsin 4 yil yazarsin. Ama malesef cogu dersi muaf yapmazlar. Aof den eldigin icin en iyisi bence aofden lisansa tamamlaman. Askerlik ile ilgiki herseyi sorabilirsin. Bende ayni durumdayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, şuanda işteyim akşam eve geçince mesaj yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans ve Askerlik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.