Şimdi Ara

Askerlik tecili ve açık öğretim ile ilgili bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben askerliğimi 4 Temmuz 2013 tarihinde üniversiteyi bitirdikten sonra tecil ettirdim, daha önce hiç açık öğretime yazılmadım ve okumadım şuan 2 yıllık makine teknikerliği mezunuyum bunu 4 yıllığa açıktan tamamlamak istiyorum açıktan okumak istiyorum böyle bir hakkım varmı ? 31 Aralık 2015 tarihinde askerlik tecilim bitecek eğer 4 yıllığa tamamlamak için açık öğretime kayıt olursam tecilimi devam ettirme hakkım olacakmı merak ediyorum, eğer olmayacaksa sıfırdan 2 veya 4 yıllık açık öğretime kayıt olsam askerliğim açık öğretim boyunca tecil olurmu, cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bilgisi olan yokmudur bu konuda arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanakc

Arkadaşlar merhabalar;

Ben askerliğimi 4 Temmuz 2013 tarihinde üniversiteyi bitirdikten sonra tecil ettirdim, daha önce hiç açık öğretime yazılmadım ve okumadım şuan 2 yıllık makine teknikerliği mezunuyum bunu 4 yıllığa açıktan tamamlamak istiyorum açıktan okumak istiyorum böyle bir hakkım varmı ? 31 Aralık 2015 tarihinde askerlik tecilim bitecek eğer 4 yıllığa tamamlamak için açık öğretime kayıt olursam tecilimi devam ettirme hakkım olacakmı merak ediyorum, eğer olmayacaksa sıfırdan 2 veya 4 yıllık açık öğretime kayıt olsam askerliğim açık öğretim boyunca tecil olurmu, cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu sene aöf 3. Sınıfa kayıt yaptırmanız halinde teciliniz yıl boyunca uzatılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.