aöf olarak yazmayı düşünüyordum,ama üzerinde arastırma yapınca vazgectım,buna deymezmıs uzun yıllardır guvenlık kursları var..son yıllarda unuversıteler 2 yıllık egıtım olarak bunu uygulamaya aldı myo larda daha detaylı egıtım verılebılır orası ayrı ama soyle bır durum varmıs onu farkettım 2 yıl okuyan kısı,2 senesını buna harcayacak vede bellı egıtımlerı alacak burası tamam sonucta dıploma alıp ıse gırebılecek ama o ıs normal kapıda bekleyen guvenlık gıbı olacak cunku sılahlı guvenlık olmuyor bankada calısması ıcın ayrıca kursa gıdıp 20 saat sılah egıtımı vede atıs egıtımı alacak bunun ıcınde zamanı parası gıdecek guvenlık kursuna gıden kısıler 100 saat egıtım alacak vede bellı parası gıdecek sonra ıse gırecek sonuc olarak guvenlık kursuna 100 saat gıden kısıde aynı ıse yapacak,2 yıl okuyanda aynı ısı yapacak bıde soyle durum var 2 yıl okuyan kısı dıploması ıle ıse gırıp suresız olarak calısacak dıye durum yokmus 5 senedebır kanun maddı varmıs onun ıcın yenıleme egıtımı alacak,yanı ıster ıste calıssın ıster calısmasın sonucta 5 senede bır yenıleme egıtımı ıle bılgı guncelleyecek para harcayacak emek verecek eee degısen sey yoksa neden 2 sene zaman harcayacakkı,onun yerıne 1 ay kursa gıder hafıcı hergun olan kurs ıle sertıfıkasını alır egıtımler yaklasık aynı tarz,yapılan ıs aynı...5 senede bır yenıden egıtım alacak para harcayacak bu durumda 2 yıllık okumak sacma ve gereksız kalıyor yas sınırı sımdılık yokmus yanı 50 yasında bıle 5 senedebır yenıleme egıtımıne katılacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 16 Şubat 2024; 16:22:26 > |
Bildirim