Şimdi Ara

Askerlik Tecil Son Tarih?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 03/07/2017 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR

bende böyle yazıyor. En son hangi tarihte tecil ettirebilirim. Yani haziran ile temmuz gibi yüksek lisansa kayıt olursam bu tarihin geçmiş olması muhtemel. Bakaya mı kalmış oluyorum. yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

O tarihten sonraki 2 ay içinde askerlik şubesine gitmen lazım,gerçi bakaya da kalsan yaştan kaybetmiyorsan gidip işlemlerini yaptırdığını gösterir belge alıyorsun askerlik şubesinden sonra o belge ile gidip yüksek lisansa kaydoluyorsun ve tecil için kayıt belgenle askerlik şubesine tekrar gidip tecil ettiriyorsun 3yil 4 ay kadar daha hak tanınıyor.ancak 3yil 4 ay sonunda bitirmeyip başka yere kayıt olursan 35yasina kadar böyle uzatabiliyorsun 35ten sonra alıyorlar ama kaçışı yok (ydisı hariç)

Askerlikle bir ılgım yok ama bu işin ne kadar stresli olduğunu biliyorum o yüzden yardımcı olmak istedim

eyvallah hocam. Şöyle bir durum var. Şimdi o tarihten önce kayıtlar olabiliyor. eğer o tarihten önce kayıt olursam sanırım askerlik şubesine gitmeme gerek kalmammış oluyor. 03.07.2017 tarihinden sonra bir kayıt yaptıracaksam askerlik şubesine gidip belgeyi alıp onunla bir kayıt yaptırıyorum. işin özeti bu sanırım.

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.