Şimdi Ara

askerlik tecil için ikinci üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle acill yardımlarınızı bekliyorum yahu kaç gündür uyku uyuyamıyorum allah rızası için biri bana içimde olduğum durumdan bir çıkış yolu göstersin;

şu an 4 yıllık bir üniversitede bilgisayar müh. okuyorum ama 12. yarıyılım doldu yani geriye 1 yılım kaldı tecil için (ayrıca bu senede sınava girdim iyi sayılmaz ama bişeyler yaptım)ŞU ANKİ OKUDUĞUMÜNİVERSİTEDEN KAYDIMI SİLDİRMEDEN nasıl bir tecil yolu izlemeliyim ,okulu bitirmeyi çok istiyorum bir daha da öyle bir üni. kazanamam şu an :(

AOF sine gitim bana öss ye gir barajı aş askerlik tecil belgen ile lise diploması sayılabilecek bir belgeyi şu an okuduğun üniversiteden al dediler sonra tıpkı ilk defa üniversite okuyormuş gibi öss 'den kazanıp gelen bir öğrenci gibi kayıt yaptırısan bir sotun olmaz tecilini biz yaparız dediler

ama AOF sitesinde 2. üniversite okunduğunda birinden birinin kaydnı silmem gerekiyor galiba tecil için

KISACASI birisi bana şu anki okuduğum okuldaki kaydımı silmeden askerliği tecil etirmenin bir yolunu söyleyebilirmi LÜTFENNN yalvarıyorum daha fazla uykusuz kalamam yahu... :)

• en güzeli askerlik şubesine sormak bunu ama bildiğim kadarıyla 29 yaşına kadar lisansta askerlik sorunun olmadan okuyabilirsin. 29 dan sonra kayıt için askerlik durum belgesi istiyorlar ve askeriye vermiyor ama 1 sene içinde bir an önce mezun olursan 2 sene tecil hakkını kullanırsın ve o 2 sene içinde yüksek lisans programına kayıt yaptırırsan 3 sene 4 ay daha okul tecilini yapar ve yüksek lisanstan mezun olduktan sonra 1 sene daha tecil hakkın oluyor. Lisanstan mezun olup tekrar lisans eğitimi alırsan tecil yapmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.