Şimdi Ara

askerlik tecil acil arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ne forumda başka başlıklarda cevap bulabildim ne de diğer başlıklara yazdığımda. mecburen konu açmak zorunda kaldım, adminlerim kusura bakmasınlar lütfen. arkadaşlar ben 2010da 2 yıllık myodan mezun olunca 2 senelik tecil hakkımı kullandım. 2012 senesinde tecilim biterken sınavsız geçiş ile aöf konaklama işletmeciliği 3. sınıfa başladım. bu sene mezun oldum. aöfye kayıt olurken şubeden aldığım tecil kağıdığını buldum, 31.12.2016 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur diyor.ama belgenin altınada not düşmüşler, bu belgedeki erteleme bitim tarihi, yükümlünün öğrenciliğinden dolayı askerlik erteleme şartlarını taşıdığı sürece geçerlidir diye. yani öğrencilik bitti mezun oldum diye tecil bozuldumu? yoksa hala 2016ya kadar tecillimiyim? o kadar beklemicemde marta kadar iş gereği gitmemem lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2211 -- 26 Haziran 2014; 14:10:35 >

• Tecilin devam eder erken gitmek istiyorum diye dilekçe vermedigin sürece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cera

Tecilin devam eder erken gitmek istiyorum diye dilekçe vermedigin sürece

hocam kusura bakmazsan bir sorum daha olcak, diplomayı aldıktan sonra şubeye gitmemi gerektiren herhangi bir işlem varmı?
  • mustafa2211 M kullanıcısına yanıt
    gidip diplomanı verirsen daha önce iki yıl tecil ettirdiğin için kaldırırlar tecilini hiç uğrama şubeye tecilin bitmeye yakın 1 2 gün kala git , çünkü mezun olduğun zaman üniversite mezun oldu bu öğrenci diye herhangi bir bildirimde bulunmuyor askeriyeye uyandırma adamları
  • cera kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.