< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Askerlik süresi 2 yıla çıkarılmalı (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2 sene ne aga, ülkenin başka ülkeler gibi asker sıkıntısı yok ki zaten ondan 6 aya düşürüldü. Uzman çavuş alımına milyon kişi başvuruyor. Ya hadi eskisi gibi askere alınanları operasyona falan çıkartsalar neyse bir işe yaramış olursun en azından ama 2 sene tuvalet temizle, yere paspas at hizmetçilik yapmakla geçmez, bir de askere gelen iti kopuğu var, operasyona gönderseler deme sebebim de silah görmemiş ergenler gibi çatışmayı pc oyunu zannetmemden değil, pkklıların kamerasından videolar var, o ortam çok kötü zaten ama işe yaramış oluyorsun demek istediğim o. Diğer türlü yapmasan da olur, ne sana, ne devlete bi katkısı var.
Bence devlet millete 6 ay paspas attıracağına 4-5 aya düşürsün ama bu 4-5 ay yoğun askeri eğitim, silah talimi, yaralanan askere ilk yardım, egzersiz gibi eğitimler versin hem insana bir faydası olur hem de bir savaş durumunda işe yarar. Şimdi askerlik yapan adamın eline tekrar silah versen çoğu şeyi unutmuş olur. Kardeşim askere gitti sadece bir kere atış yaptırmışlar koskoca 6 ayda, 10 mermi sıkıp gelmiş. Çocuğun karşısına terörist çıksa karşılık veremez.
-
Hakkaride bulutların arasında -20 de 12 saat nöbet tutun bakalım askerlik yatış mıymış görende bütün askerler çay yapıyor paspas çekiyor sanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 sene askerlik yaptim ben bu yuzden adamin icinde yoksa askerlik istersen 3 sene yaptir olmayinca olmuyo askerlik disiplin isidir.
Çok uzun bir süre kimse gitmez iranlı bir türkmne abiyle konuştum askerlik çok kötü orada şartlar da kötü
İşin gücün yoksa kalifiye biri değilsen gidersin 2 sene. Yoksa bırak 6 ayı 1 ay bile fazla.
Boş konu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşi gücü olmayan adam insan değil herhalde onun yaşam yılını almanda önemli adam hayatından 2 yıl niye versin eşitlikse herkese olur.
-
15 ay izinsiz Şırnakta yaptım.Askere gitmeden önce zorunlu askerliğe sıcaktım.Askerde gördüklerimden sonra max.3 ay yapılmalı diye düşünüyorum.Komple kaldırılsa diyenede karşı çıkmam...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mal sensin, aynı zamanda korkaksın. Ödlek. Altına mı işedin yoksa. İşe gidecekmiş de ülkesine fayda verecekmiş. İşe yine gidersin merak etme. Allah bilir yan gelip yatıyorsundur. Çoğu erkek çalışmıyor. İşe bile gitmiyor. İş , okul bahane. Askere gideceksiniz. Paşa paşa. Korkma bu kadar, biraz cesur ol. Erkeksi ol.
-
2 sene az bile. 2 sene ideal süre olduğu için 2 sene yazdım. 2 sene askerlik en güzel süredir bence. Eskiden boş yere 18 ay yapmıyorlardı. Bir nedeni vardı bunun. Ayrıca tuvalet temizlede kötü bir şey yok. Sen zaten evde de bunları yapıyorsun. Afedersin sıçtığın yeri temizlemiyor musun? Bu askerliğin kaldırılmasıını isteyen hep solcular nedense. Çok korkaklık var bu solcu erkeklerde bunu anladım. En cesur erkekler milliyetçi, türkçü ve islamcı erkekler.
-
Şartlar iyileştirilmeli. Her erkek asker en az 7 saat uyuyabilmeli. Bu konuda haklısın. Bu dediğine tamamen katılıyorum. Ayrıca erkek askerlere hiçbir şekilde şiddet uygulanmamalı. Ama akıllı telefon vs de asla serbest olmamalı. Direk alınmalı akıllı telefonlar ve askerlik bitene kadar erkek askerlere telefon verilmemeli. Ayrıca cezalar da küçük olmalı. Askerliğin 1 hafta uzaması, şınav çekme cezası(30-40 tane) vs gibi küçük cezalar olmalı. Şiddet ve disko gibi cezalar olmamalı. Bunlar erkekleri askerlikten soğutur. Askeriyeye de zarar verir.
-
Dedi korkak. Eminim kesin feminizmi savunuyorsundur ve erkek haklarına dahi düşmansındır. Ben senin kafandaki düşük testosteronlu erkekleri iyi bilirim. Sayılarınız artmaz umarım. Erkeklerin testosteronu tehlikede senin gibiler yüzünden. Askerlikten soğutuyorsunuz insanları.
-
Dedi korkak. Eminim kesin feminizmi savunuyorsundur ve erkek haklarına dahi düşmansındır. Ben senin kafandaki düşük testosteronlu erkekleri iyi bilirim. Sayılarınız artmaz umarım. Erkeklerin testosteronu tehlikede senin gibiler yüzünden. Askerlikten soğutuyorsunuz insanları.
Yemek yeme o zaman, soyma patates allahın beyinsizi. O patatesi soymanın nedeni yemek hazırladığın için. Zor mu geliyor yemek hazırlamak allahın beyinsizi. Düşük zekalı herif de sana benzer. Kimin düşük zekalı olduğu belli. Askerlere sürekli farklı görevler verilir. Askeriyede yemek pişiyor. Askerler de bazen bu görevi icra ediyorlar. Buna takılmış olman dogmatik ve sloganlarla düşünen bir korkak olduğunu gösteriyor. Altına işemedin değil mi
-
Offf erkekkk. Sayende millet erkek gördü.
@NF sen korkaksın. Troll müş. İşine gelmeyince troll. Tank ile yapılıyormuş. Tankı kim kullanıyor korkak herif. Ayrıca ben savaş için demiyorum, savaşlar hiç olmasa bile askerlik olmalı. Paşa paşa gidip o askerliği yapacaksın. Boş yere milletin beynini yıkama burda.
-
Teşekkürler. Saol. Ama şunu ilave etmek isterim. Erkeklerin çok ciddi bir testosteron sorunu var. Askerlikten ve bir işte çalışmaktan kaçınmalarının en büyük nedeni de bu.
kizlarsoruyor
Günümüz Erkekleri Maskülen Değil ! Nasıl Daha Maskülen Olunur !https://www.kizlarsoruyor.com/kisilik-karakter/a185939-gunumuz-erkekleri-maskulen-degil-nasil-daha-maskulen-olunur -
Çok az hocam. 6 ay nedir. Atalarımız 5 sene yapmışlar. 2 sene yapılsa bile yarısı etmiyor. Yarısı 2.5 yıl çünkü. 2 yıl gerçekten en mükemmel süredir. İdeal süre. Bu konu üstüne çok düşündüm ve vardığım sonuç şu oldu. 2 yıl askerlik en ideal süredir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X