Şimdi Ara

Askerlik-Polislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene neredeyse hiç çalışmadım. YGS'den sonra zaten hiç kitap yüzü açmadım. YGS-2 99 bindeyim. LYS'lerin hepsine girdim öyle bildiğimi yaptım aralarda baya salladım falan geçiştirdim bir şekilde. Aklımda bu senenin başından beri askerlik-polislik vardı. Hepsinin sınavına çağrıldım ama muhtemelen harp okulları ve jandarmanın 4 yıllık fakültesi LYS ile aldıkları için yerleştirme sıralamasına giremicem. Bu durumda astsubaylık ve polislik kaldı geriye. 2 yıllık meslek yüksekokulları. Yalan yok meslek ilgimi çekse de, zorluklarına dayanabileceğim güce sahip de olsam asıl amacım biran önce hayata atılıp para kazanmaya başlamak. Babam uzman çavuş, kesinlikle gitmemi istemiyor. Arkadaşlarından falan da kime sorsam herkes halinden şikayetçi. Subay olcaksan yine bir nebze ama astsubay, uzman çavuş çok zor diyorlar. Aranızda askerlik-polislik düşünen var mı veya dışardan bakan biri olarak ne düşünürsünüz bu meslekler ve durum hakkında. Dediğim gibi bu sene çalışıp da yapamadım diyemiyorum resmen yan gelip yattım, son sene yapılmaması gereken ne varsa yaptım. Sizce mezuna kalıp doğru düzgün çalışmalı mı yoksa gitmeli mi?...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babanı dinle ve imkanın varsa mezuna kalıp çalış, üniversiteni oku

Baktın üniversiteden sonra okuduğun bölümün iş imkanı vasat, o zaman düşünürsün asker polis olayını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticePT -- 23 Haziran 2017; 0:14:15 >
  • Askerlik bir tutku işidir ona göre düşünmelisin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticePT

Babanı dinle ve imkanın varsa mezuna kalıp çalış, üniversiteni oku

Baktın üniversiteden sonra okuduğun bölümün iş imkanı vasat, o zaman düşünürsün asker polis olayını

Babamın da sürekli üzerine değindiği konu bu. Zaten 4 yıllık herhangi bir bölüm bitirdiğin zaman direkt sözleşmeli subay olarak kabul ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik
    4 gün önce açıldı
    Askerlik
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.