Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.298
Cevap
115
Favori
949.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mmmmeeree M kullanıcısına yanıt

    muaf raporları msb sistemine düşüyor orda onaylanıyor.yoğunluğa bağlı olarak e devlete yansıma süresi değişebiliyor.

  • Arkadaşlar merhaba tecilimi bozacağim boyum 1.73 kilom 120 şuan erteleme kesin alirmiyim yoksa gönderirlermi acil cevap verirmisiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yunus ahmet akbas Y kullanıcısına yanıt

    Kesin erteleme alıyosun. Doktorun değerlendirmesine görede şanslıysan ilkte muafta alabilirsin. Şubat ayında da aynı soruyu sormuşsun. Hiç bekleme kardeş direk başvur almazlar seni bu kiloyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 20 Temmuz 2022; 12:39:47 >
  • mesut2734 M kullanıcısına yanıt
    1 ay oldu bugün hala onaylanmadı rapor onaylandığı zaman e devlete düşecek mi yoksa hastaneyle bi alakası olacak mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mmmmeeree M kullanıcısına yanıt

    edevlette askerlik durumu ne gözüküyor

  • 2.erteleme alanlar hastane raporu nereye düşüyor. benim 32c alalı baya oldu hala rapor düşmedi askerlik şubesine götür düşünce dediler ortada rapor yok.

  • Merhaba 172 boy 118 kiloyum. Eylül ayında tecilim bitiyor sizce 1 yıl erteme alabilir miyim? Mali Müşavirlik sınavını kazandım. Eylül de stajımı başlatıcam. Staj süresi boyunca askerliğimi tecil ettirebiliyorum ancak askerlik uzasın istemiyorum .

  • dincsefa37 D kullanıcısına yanıt

    Sınırın 100 kg , erteleme alırsın 3. kontrolde muaf alırsın .

  • IO kullanıcısına yanıt
    21.09.22 kadar ilişiği yoktur yazıyor rapor aldıktan sonra bu şekilde yazdı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boy 1.80
    Kilo 108
    Yoklama kaçağıyım üniversite sınavına girdim tercih vermeyi düşünüyorum sanırım kayıt yapamıyorum bu şekilde. Şimdiye kadar şubeye gitmeyi hep erteledim kilom düşük diye. Üniversite tercih dönemi henüz başlamadı. Acaba erteleme alabilir miyim? Benim için çok önemli bu. Ne zaman gitmeliyim şubeye işlemler ne kadar sürer aydınlatabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rozark R kullanıcısına yanıt

    Eğer erteleme veya muaf almak istiyosan kilo alman lazım. Tam sınırdasın şuan muayeneye girsen seni gönderebilirler. Bi en az 5-6 kg al öyle muayeneye başvur. Bence en az 10 kg al ye iç yat. Bazı doktorlar eksik kg ölçüyor o yüzden.

  • skyline94 kullanıcısına yanıt

    Dostum haklısın garanti olmalı biliyorum. Ocak ayında da aşağı yukarı bu kilodaydım 120 olur giderim diyordum ama bir türlü alamadım ne veriyorum ne alıyorum şu an aynıyım ve üni başlayacağım az kaldı o kadar kısa sürede 10 kilo alamam ki :( muayeneye gitmeden tıkabasa yesem su içsem boy ölçümü sırasında biraz kambur dursam yine kurtaramaz mıyım acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyline94 kullanıcısına yanıt

    Ve orada yetkili kişilerin inisiyatif sağlama şansı var mı acaba? Sınava 3. Girişim ve yerleşmek istiyorum üniversiteyi kazanıyorum bu sene. Bunları da dikkate alırlar mı acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rozark R kullanıcısına yanıt

    Üniversiteye kaydolmanın askerlikle ilişiğini anlayamadım. Bakaya durumda olunca kayıt yapılmıyor mu okula?

  • Rozark R kullanıcısına yanıt

    Kayıt zamanı gelene kadar 1 ay kadar bi süre olması lazım. Cips ye kola iç pekmez tahin ye 3-4 öğün beslen aralarda bişeyler atıştır rahat 5 kilo alırsın. Zorla biraz kendini.

  • skyline94 kullanıcısına yanıt

    Sağolasın hocam öyle yapacağım artık. Bakaya değilim yoklama kaçağıyım ve maalesef yoklama kaçağı üniversiteye kayıt olamıyormuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmmmeeree M kullanıcısına yanıt

    tamam rapor kesinleşene kadar geçen sürede kaçağa düşüp mağdur olma diye öyle uzatıyorlar, yakında olması gerektiği şekilde düzeltilir ve evine mektup gelir

  • dahiliye/heyet raporundan sonra askerlik şubesine gitmemize gerek var mı? şimdi sorguladım 2023 e kadar ertelendi yazıyor ama sağlık kurulundaki çalışan dahiliye raporunu askerlik şubesine götür demişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 31 Temmuz 2022; 18:14:59 >
  • Arkadaşlar muayene sürecinde iletişim kuracağımız kişiler aile hekimi, komutan vs. Kendileri inisiyatif sağlayabiliyorlar mı? Örneğin x kişisi 10 kilo fazla ama askere gitmek istiyor veya bir başka kişi tam sınırda ama gitmek istemiyor. Bu gibi durumlarda inisiyatif sağlanma durumu var mıdır acaba? Boy 180 ve 108 kiloyum. Üniversite sınavına girdim tercih verdim okumak istiyorum gerçekten. Bu gibi durumlar da inisiyatif sağlanabiliyor mu? Sigara gibi şeyleri soruyorlar mı? Günde 2 paket sigara içiyorum ve buna kilo da eklenince çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Sınav stresiydi askerlik mevzularıydı derken 1 paket içtiğim sigara 2 paket oldu. Değil askerlikte eğitim almak, 2 koşsam nefesim kesilir. İnisiyatif sağlanabilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1.73 boy 109 kilo 3.islemim heyete çıktım askerliğe elverisli değilsiniz dedi bir madde okudu 1 hafta sonra belgeyi almaya gel dediler şimdi durum nedir bundan sonraki süreç nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.