Şimdi Ara

Askerlik kilo sebebi ile muafiyet sürecinde yaşadıklarım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
8
Favori
88.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık Kurulu'ndan muafiyet kararı çıktı bunun ankaradan red alma durumu var mı birde bu muaf raporunu işlemden ne kadar süre sonra sistemde görebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İlkte mi muaf aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar geçen hafta askerlik kilo muafiyeti için ilk ertelememi aldım,1 yıl erteleme edevlette askerliğim bölümünde gözüküyor tecilime 11 ay 22 gün var şeklinde, heyet sonucunu hastaneye gidip alabilirsiniz diye mesaj geldi bugün heyet çıkışı da sonucunuzu buradan alacaksınız demişti doktor, sonucu hastaneye gidip almam ve askerlik şubeye götürmem gerekli mi acaba edevlete yansımışken.

Geçen yıl muayenede 187 boy 116 kg ile erteleme aldım bu şekilde yaZıyor e devlette erken gidebilirmiyim süreç nasıldır birde bu yıl 187 boy 125 kg yim yaş 27 erteleme tekrar verirmi çürüğe çıkarırmı

• 1 yıl erteleme aldım, e-devlete yansıdı ama yine de sağlık raporunu askerlik şubesine teslim etmem falan gerekiyor mu? şöyle bir kağıt vermişlerdi çünkü hastaneden heyet sonrası, anlamadım bu nasıl iş

Askerlik kilo sebebi ile muafiyet sürecinde yaşadıklarım.

• 24 Aralık çarşamba günü 3. Kere kontrole girdim. 2 kere erteleme almıştım 176 boy 105 kiloya. bu sefer 114 kilo çıktım 174e. iki kere gittiğim doktor yoktu, bu kuruldaki kadın doktor yüzüme bile bakmadı, ölçümü yaptı, bu kağıtları kayıt kurumuna götür dedi. götürdüm. sonuçlar 1 haftaya e devlete düşer denildi. sonuçları bekliyorum. sanırım bir heyet verecek kararı.

işlemler her defasında basit. şubeye git, aile hekimine git ölçümleri yaptır, oradan da sevk edilen hastaneye git. geneşfe 3 kere kontrole çağırıyorlar. ben sonuçları bekliyorum, eğer elverişli yazarlarsa itiraz edeceğim. bu yaştan sonra bekletip bekletip gönderirlerse ağır söverim :)

• Hocam bu rapor edevlete kaç güne düştü sizin? Bende bekliyorumda.. erteleme aldım kurulda 1 sene ertelendi edevlete düşecek dediler. 31i son malum. 31i de yurtdışına çıkıcam havaalanında sorun yaşar mıyım meraklar içerisindeyim, pazartesiye düşmezse.

• Arkadaşlar selam, az önce heyet dahiliyesinden çıktım ve raporumu odaya verdim. Rapor üzerinde madde 33/D yazıyordu oradaki kadın da 1 hafta sonra gel yüzüne söyleyeceğiz dedi. Tekte muaf mı oluyor bu?

Bende yani aynı durumdayim. Madde 33D1 yazıyor. Muaf mı yoksa 1 yıl erteleme mi verilecek cevabını bulamadım

Tek muayene, verdiğin rapor kağıdında Madde 33/D yazıyor ise sana da tekte muaf verilmiş ya da 3. denemen onu bilemiyorum. Benim ilk muayenem ve tekte muaf aldım ama son kararı yine heyet verecek. Pazartesi sözlü olarak yüzüne söyleyeceğiz denildi, buradakilerin yorumlarına bakarsam heyetin karşısına cıkıyorsun ve onaylıyorlar. Onaylamayan da var ama 40-50+ kilo fazlalıgın varsa o muafı reddetmiyorlar.

İlk muayenem. 33D1 yazmış doktor. Bende pazartesi heyete girecegim. Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba bi sorum olucaktı geçen sene 1.ertelememi aldım boy kilo uyumsuzluğundan dün tecilim bitti sağlık ocağına gittim hastaneye sevk etti dahiliyeye fakat ayın 9 unda en erken randevu gözüküyor, 9 una kadar beklesem bi problem yaşar mıyım yoksa randevusuz mu gitmem gerekiyor cevaplarsanız çok sevinirim

• anqband A kullanıcısına yanıt

imkansız :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.