Şimdi Ara

Askerlik İle İlgili Olarak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 08.03.1993 doğumluyum ve 31.12.2016 tarihinde tecilim bitmekte şu anda üniversite öğrencisiyim 1. sınıf , tekrardan sınavlara girdim ve açık öğretimden 4 yıllık bir bölüm yazmayı düşünüyorum , 4 yıllık bir bölüm yazdığım taktirde 29 yaşına kadar tecil edebilir miyim askerliğimi ? Teşekkürler

• 4 yıllık bir bölümü bitirmediğin sürece 29 yaşına kadar tecil edebilirsin. 2. Üniversiteye başladığında tecilin kazandığın okul tarafından otomatik yenilenir. 4 yılı bitirip mezun olduğunda ise 2 yıl tecil etme hakkın var ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 19 Nisan 2016; 15:03:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger amac askerligi erteletmek icin universitede okuyor gorunmek ise 4 yillik acik ogretime kaydol. 3. sinifa geldiginde ( veya 1-2 sene sinifta kal) kaydini sildir ve tekrar acikogretime basvur. bu sekilde 29'a kadar askere gitmene gerek kalmaz. zaten yakinda yeni bir bedelli cikar. ondan da yararlanirsin.

askere kefenliler gitsin sadece
  • 29 yaşında üni bitti diyelim diploma ile 31 yaşına kadar erteletebilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 19 Nisan 2016; 23:59:55 >
  • o olmaz. ancak yuksek lisans gibi birsey gerekir onun icin. 29 yas 4 yillik universite diplomasiyla askere gidilebilecek en son yastir.( normal kosullar altinda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: retreat58

29 yaşında üni bitti diyelim diploma ile 31 yaşına kadar erteletebilir miyim

lisans mezunu için 29 sınır olması lazım.
  • tıpış tıpış kışlaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 yıllık bir üni bitirdiysen sonrasında 1 yıl ekstra tecil hakkın var diye biliyorum. Bir kez 4 yıllıktan mezun olunca aöf filan fayda etmiyor. (anca yüksek lisans yaparsan kurtarırsın )
    Yanlışsam düzeltin.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    hiç bedelli çıkıcağa benzemiyor hocam...27 yaşındayım evliyim bende bedelli bekliyorum ama geçen kkk dan mesaj geldi uzun dönem formunu doldurup yedek subay olarak yapabilirsin gibilerinden
  • bir iki yila cikar diye dusunuyorum. yavas yavas krize giriyoruz ve her kriz donemi bir bedelli cikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

bir iki yila cikar diye dusunuyorum. yavas yavas krize giriyoruz ve her kriz donemi bir bedelli cikti.

oda dogru...parasiz kalinca sarildiklari ilk sey bedelli...sonucta az para degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki üniversiten 4 yıllıksa ve bitince yine 4 yıllık bir üniversite okursan tecil etmez askere alırlar. Şimdiki okuduğun üniversite zaten askerliğini tecil eder açıköğretimin bir faydası olmaz. Eğer üniversiten biterse bu sefer bir yükseğini yapman gerekir. 2 yıllıksa 4 yıllığa tamamlamak. 4 yıllık bitince yüksek lisans. Yüksek lisans biterse doktora.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 20 Nisan 2016; 13:24:53 >
  • kısa dönem askerligimi tamamladım. T.M.İ. olarak suan sivile cıktım. Benim sormak istedigim soru şu ; Bize askeriye belli bir süre hastane de muayene olma hakkı veriyor mu ? 3 ay filan doktora gidebiliyorsun deniliyor. Ne kadar dogru bu olay. Hastaneye gitsem bakılabilirmiyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.