Şimdi Ara

ASKERLİK HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askere gitmeyi düşünüyorum. Yalnız aklımda cevaplandırılması gereken birçok soru var.

Öncelikle en erken ne zaman gidebilirim? Bunun için başvuruyu hangi zamana kadar yapmam gerekiyor? Başvuru nasıl yapılıyor ve hangi belgeler gerekiyor?

Üniversiteden bu sene mezun oldum. 4 yıllık bir bölüm bitirdim. Uzun dönem olarak yapmayı istiyorum. Bu bana kalmış bir şey mi? Uzun dönem çıkması olasılığı nedir? Uzun dönem askerliği tavsiye eder misiniz? Maaşı ne kadar?

Gideceğim yer tamamen şans mı? Bitirdiğim bölümün ve abimin askerlik yaptığı yerlerin bu konuda hiçbir etkisi yok mu?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu konudaki bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• Dostum her yere yazmışsın anlaşılan heyecanlısın bu konuda :)

Başvurunu yapmadıysan yap Şubatta gidersin

Uzun dönem yapmak istiyorsa sana görevli sorduğunda asteğmenliği kabul et sonrasını şansa bırak.

Gideceğin yerde şans, abiniz doğuda yaptıysa, size de doğu çıkarsa dilekçe ile batıya gelme ihtimaliniz vardı en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi of5 -- 9 Kasım 2016; 12:14:9 >
  • of5 O kullanıcısına yanıt
    Evet, biraz gerginim sanırım. Son başvuru tarihinin 15 Kasım olduğunu düşünerek yazmıştım. Ben de farkettim bugün, sildim bu konuyu ama silinmemiş. Pardon.

Abim Batı'da yapmıştı ama farketmez.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.