Şimdi Ara

Askerlik başvurusu yaptıktan sonra iptal etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4 Kasım 2022'de tecilimi bozup askerlik başvurumu yaptırmıştım. 2 gün önce de bir iş teklifi aldım ve kabul edeceğim. Bedelli askerlik ücreti henüz belli olmadığından E-devlet üzerinden 'Askerlik Hizmet Tercih İşlemlerini' kullanamıyorum. Fakat 'Askerlik Erteleme Başvurusu' nda bulundum. Herhangi farklı bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa bu yeterli midir? Bilen birisi acil yardımcı olursa sevinirim.

    Askerlik Erteleme Başvurusu yaptıktan sonra bu bilgilendirme çıktı.


    01/01/2023 tarihinde askerlik hizmeti erteleme talebiniz başarıyla alınmıştır.Erteleme talebinin girişinden 15 iş günü sonrası bu hizmetten faydalanarak veya e-Devlet Kapısı'ndan Askerlik Durum Belgesi alarak veya askerlik şubelerinden kontrol edebilirsiniz.




  • 14/06/2023 Tarihine Kadar Ertelemeniz Bulunduğundan, Tekrar Erteleme Talebinde Bulunamazsınız. Erteleme Talebinde Bulunduğunuz Başvuru Tarihi: 01/01/2023



    Arkadaşlar 3 gün önce askerlik şubesinden aranıp askerliğimin ertelendiği söylendi. Yoklama başvurusu ekranında ''Yoklama işlemleriniz tamamlanmıştır. Askerlik Hizmet Tercihi hizmetini kullanmanız gerekmektedir.'' böyle yazıyor. Fakat Askerlik Hizmet Tercihi kısmında ''01 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 dönemine ait bedelli askerlik bedeli belirli oluncaya kadar, Askerlik Hizmet Tercihi hizmeti geçici olarak kapatılmıştır. Bedelin belirlenmesini müteakip hizmet tekrar kullanıma açılacaktır.'' ibaresi yer alıyor. Bedelli ücreti belirlenmesine rağmen henüz açılmadı burdan herhangi bir işlem yapamıyorum.


    Askerlik Durum Belgesi ekranına geldiğimde ise BELİRTİLEN ESASLARA GÖRE ERTELEME ŞARTLARI DEVAM ETTİĞİ SÜRECE 14/06/2023 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR yazıyor. Askerliğimin tekrardan tecil edildiğini düşünüyorum fakan bir sürpriz ile karşılaşır mıyım? Askerlik şubesine gitmeme gerek var mı?



    Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar





  • Sistem henüz kapalı. Ara ara takip edersiniz, ocak ayı bitmeden açılır muhtemelen.

    Bedelli yapacaksanız, hizmet tercihinizi ona göre doldurur ilgili bankaya ücretini yatırırsınız. Zamma yakalanmadan işlemlerinizi 30 hazirandan önce halledersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.