Şimdi Ara

ASKERLİĞİMİ DOĞUDA YAPMAK İSTİYORUM (CİDDİYİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Konu Dışı sakinleri,ben 15 yaşındayım (Lise1) . Askeri liseler sınavına katıldım ve 67 puan aldım.Kazanamadım kısaca.(Matematiğim biraz kötü malesef) Küçüklüğümden beri askerlere ve polislere hep özenmişimdir. Şuanda ülkenin durumu az çok ortada. Ben İstanbul'da oturuyorum. Askerlik zamanım geldiğimde doğuya gitmem için ne yapmam gerekir ? Üniversite okuyup gidicem bu kesindir. Askerlikte borde bereli deniyordu sanırım. Böyle olma şansım var mı ?

Kimine komik gelebilir dalga geçin ama ciddi mesajlarınızı da bekliyorum Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

@Terliksi Hayvan Umarım bu mesajı görürsün ve 5 sene sonra tekrar görüşürüz

Edit : Yaş 19 oldu olucak,üniversiteyi kazandım fikrim değişmedi sanırım değişmeyecekte. Aklıma editlemek geldi. Bundan yıllar önce bir çocuklukla açmıştım ama biraz daha olgun olarak devam ediyorum. Şimdi gidebilsem,eminim giderdim. Seve seve canımıda veririm. Umarım konum kaldırılmazda tekrar editlerim 5 sene sonra. Saygı çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapabilir kimisin gözünde vatan sevgisi enayiliktir,bilirim çünkü burda ki abilerden öğrendim bunu. Ama benim gibi gençler olduğunada eminim. 5 yıl sonra tekrar görüşürüz sevgili abilerim ve kardeşlerim,iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveCanavarı -- 25 Temmuz 2015; 2:27:23 >

• 15 yaşındaki ergenlerin çoğu coşar askerlik konusunda. Ben de öyleydim.. Yaşın bi 20 olsun o zaman görürüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

15 yaşındaki ergenlerin çoğu coşar askerlik konusunda. Ben de öyleydim.. Yaşın bi 20 olsun o zaman görürüm seni

20 yaşına geldiğimde bu forumda olacağım kesinlikle. Umarım sende burda olursun

Not : Küçüklüğümden beri yapmak istediğim bir şey bu,bir an da gelmedi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveCanavarı -- 8 Ekim 2011; 10:57:07 >
  • 2 tane silah sesi duydunmu kaçacak delik ararsın ama..call of duty oynamaya benzemez bu işler
  • askerlik sınavına girmiştim 4 yıl önce. 78 puan yapmıştım. Denizciliği 2 puanla kaçırınca çok üzülmüştüm. Bence hiç özenme. Sen b.k yolunda şehit olursan baştakiler senin için "bıçak kemiğe dayandı" der geçiştirirler. dağı taşı bombalayıp geri dönerler. Böyle devir daim olur. Ölmek istiyorsan git. Ama terörist vurmadan ölme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

15 yaşındaki ergenlerin çoğu coşar askerlik konusunda. Ben de öyleydim.. Yaşın bi 20 olsun o zaman görürüm seni

yaş 21 g.doğu istiyorum problem?
  • bende askerliğimi izmir antalya tarafında yapmayı çok istiyorum aydın da olabilir karı kızların içinde oyhşş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben askere gitmem
  • bende hakkaride yapcam kısmetse beyler awp mi alsam colt mu ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

askerlik sınavına girmiştim 4 yıl önce. 78 puan yapmıştım. Denizciliği 2 puanla kaçırınca çok üzülmüştüm. Bence hiç özenme. Sen b.k yolunda şehit olursan baştakiler senin için "bıçak kemiğe dayandı" der geçiştirirler. dağı taşı bombalayıp geri dönerler. Böyle devir daim olur. Ölmek istiyorsan git. Ama terörist vurmadan ölme

Elbet bir gün öleceğiz,bunu biliyoruz. Şehit olmaya da razıyım

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

2 tane silah sesi duydunmu kaçacak delik ararsın ama..call of duty oynamaya benzemez bu işler

Sizin gibi adamlar başa geçtiği için bu ülke bu halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveCanavarı -- 8 Ekim 2011; 11:10:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

bende hakkaride yapcam kısmetse beyler awp mi alsam colt mu ne dersiniz

5 1 al git pata pata tara. B 8 1 yap el bonbası al. Salla çuf diye patlasın oralar

@uçanadamsarbi, hayatının baharında gencecik yaşta ölmeye razı mısın?. Bir düşün sorgula neden şehitler bakanların çocukları, yakınları olmuyor. Neden sen şehit olurken tayyip yan gelip yatıyor. Neden bir şeyler yapışmıyor. Neden göz yumuluyor?. Vatanını milletini çok seviyor olabilirsin. Ben de çok seviyorum. Fakat elinde silahla ülke kurtaramıyorsun. Olay yine baştakilerde bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 8 Ekim 2011; 11:12:15 >

• yaparsın şampiyon helal olsun şampiyon
  • Bende asker polis felan olmak istiyorum ama herkez bana senden askerlik polislik gibi meslekleri yapamazsın seni almazlar felan diyorlar moralim bozuluyor acaba boyum ve kilom az ondan mi öyle düşünüyorlar ki(boy 170 kilo 56 yaş 16)
  • quote:

quote:

5 1 al git pata pata tara. B 8 1 yap el bonbası al. Salla çuf diye patlasın oralar

sis bonbası yasakmış ama neyse ekran falan yaparım.
  • quote:

quote:

Kulaklık al ses de kasarsın Töbe töbe

• Selam dostum . Diyeceklerimin hepsi samimidir . Senin yaslarinda cogumuz boyleydik . Fakat buyudukce hedeflerin arttikca , egitimine devam edince butun bu fikrinden vazgececeksin. Hele ki universitede baska turlu dusuneceksin . Onu gectim bazi seyleri bosuna oldugunu anlayacaksin ( anlayan anlamistir )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perkleri düzgün seç bak orası dağ ortamı marathon falan işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

Selam dostum . Diyeceklerimin hepsi samimidir . Senin yaslarinda cogumuz boyleydik . Fakat buyudukce hedeflerin arttikca , egitimine devam edince butun bu fikrinden vazgececeksin. Hele ki universitede baska turlu dusuneceksin . Onu gectim bazi seyleri bosuna oldugunu anlayacaksin ( anlayan anlamistir )

Konu kapanır mı ban mı yerim bilmiyorum ama yanlışlıkla kendi askerimizi vuran bir milletiz biz. 7-8 yıldır bu kararım değişmedi değişiceğinide sanmıyorum. Allaha şükür hiç bir problemim yok fiziksel olarak,kendi isteğim oralarda kalmak. Askeri liseler sınavında başarısız olduğum içinde çok üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanAdamSarbi

quote:

Selam dostum . Diyeceklerimin hepsi samimidir . Senin yaslarinda cogumuz boyleydik . Fakat buyudukce hedeflerin arttikca , egitimine devam edince butun bu fikrinden vazgececeksin. Hele ki universitede baska turlu dusuneceksin . Onu gectim bazi seyleri bosuna oldugunu anlayacaksin ( anlayan anlamistir )

Konu kapanır mı ban mı yerim bilmiyorum ama yanlışlıkla kendi askerimizi vuran bir milletiz biz. 7-8 yıldır bu kararım değişmedi değişiceğinide sanmıyorum. Allaha şükür hiç bir problemim yok fiziksel olarak,kendi isteğim oralarda kalmak. Askeri liseler sınavında başarısız olduğum içinde çok üzüldüm

Adi bir teröristin mermisinden yaralancaksın;hastahaneye gitmen saatler alacak,helikopter desteği için valinin izni gerekiyor.Eğer vali başka bi yerde ise yardım da gelemeycek.Sen ve silah arkadaşların orda vatanları için şehit olucaksınız.Peki ya sonra?Ana haber 45 saniye görüntü,anne babanın göz yaşları,belki başbakanda sözün bittiği yerdeyiz der,unutulur.Olan sana ve ailene olur.Sence bunun için ölmeye değermi?Şehit olman bir işe yaramıyorsa ne anlamı var vatan uğruna savaşmanın?Bu baştakiler böyle oldukça hiç bir şey değişmeyecek,hatta daha da kötüye gidecek

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanAdamSarbi

quote:

Askeri liseye gidiceksen hava oku yoksa asla çekilmez kardeşim.Şu an aynı sınıftayız anadolu lisesinde arkadaş Maltepe Askeri Lisesinden ayrıldı geldi bizim okula.Ortam çok kötü askeri lisede.Sigara mı dersin dayak mı dersin ama o cefayı çekip ilerde iyi bi maaş almak da var.Ben de girdim ALS'ye bando kara deniz tuttu hava tutmadı diye gitmedim.Askerlik hakkında haklısın ben de doğuda yapmak isterim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.