Şimdi Ara

ASKERLİĞE Mİ GİDİYORUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen haftalarda sağlık ocağına gittim ve kan grubu, kilo, boy ölçümü yaptırdım. Aile hekimi sonuçlar için gelecek hafta gelmemi söyledi. 2 defa gittim ve aile hekimini bulamadım. Bugünü de son gün olarak bildiğim için sabah erkenden gittim. Aile hekimi bilgilerimi doldurduktan sonra 2 adet çıktı verip hastaneye sevk etti beni ve bu durumun kilo/boy uyumsuzluğu yüzünden(kilom düşük) olduğunu söyledi. Hastaneye gidip dahiliye biriminden bir doktorla görüştüm. Kurul ile görüşmem için haftaya Salı günü gelmemi söyledi o da. Fakat benim bildiğim bugün tecil için son gündü. Ayrıca hem kilo olarak muafım askerlikten hem de yeni mezun olduğum için 2 yıl koşulsuz erteletme hakkım var(dı). Sizce askerliğe gider miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerdboy -- 31 Ocak 2019; 15:55:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallaha sana faydalı olabilecek tek şey şimdiden ezberlemen.

" AY AKŞAMDAN IŞIKTIR - YAYLALAR YAYLALAR "
  • Yok hocam sen neden gidip raporla falan uğraştın ki? Yakındaki bir askerlik şubesine gidip - ya da arayıp- bilgileri alacaktın ne istiyorsunuz lise tecili için diye şunları getir diyecekti sonra müsait bir zamanında gidip tecil ettirecektin. Ve geç kalmadın git tecil et. Ve 2 yıl değil 3 yıl.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Yarın sonmuş. Lise tecili için gittim ben de sağlık ocağına fakat kilo/boy uyumsuzluğu olduğu için otomatik sevk edilmiş hastaneye. Bu kadar uğraşacağımı düşünmüyordum. Cidden gereksiz işler. Yarın başka ilçeye gidip halledicem son çare.

• Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Hiç ezberlemeyi düşünmüyorum. 3 yıl üst üste kilo sorunu olursa tamamen muaf oluyorum askerlikten. Küçüklüğümden beri de alamıyorum şimdi mi alıcam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.