Şimdi Ara

Askeri Mülakatlarda Dişten Elenir miyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ayın 15'inde kara astsubay myo için mülakatlara çağrıldım. fakat daha ilk şeyde yani ön sağlıkta elenir miyim onu sorayım dedim. benim iki köpek dişte yamukluk var hem de bariz bir şekilde. aynı aşağıdaki resimdeki gibi. elenir miyim elenmez miyim lütfen birisi cevaplayabilir mi ?

Askeri Mülakatlarda Dişten Elenir miyim ?

• lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
  • şansını dene dostum. umarım istdiğin gibi olur, elenirsin gibi duruyor ama dene şansını
  • Elenirsin çok net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %99 elenecekmiş gibi hazırla kendini. Elenirsen üzülme, kazanırsan artı olur. :-)
  • Elenebilme ihtimalin yüksek sağlıktan geçsen bile mülakatta sorun çıkacaktır dostum pelteklik ve harfleri yutuyorsan işin daha zor. abidik gubidik nedenlerden insanları eliyorlar askeriyenin katı kuralları var inşalla hallerdersin.

• Bizim arkadaşı elediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için sağolun arkadaşlar, bana da eleneceğim gibi geliyor zaten milleti elemek için yer arıyorlar ama umarım elenmem. gideceğim bakalım hayırlısı neyse o olsun... konuşmamda pelteklik falan yok ama gülümsediğimde falan kabak gibi ortaya çıkıyorlar.

sırf şu diş yüzünden elenirsem de üzüleceğim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeChaolan -- 3 Temmuz 2014; 2:17:05 >
  • kafana takma dostum gelir geçer bu sorunlar her şey kısmet belki çok daha iyi bir yer gelecek. sana önerim yaşın genç iken dişlerine tel taktır yaş ilerde dikçe bu iş daha zahmetli ve zorlu bir süreç oluyor sosyal hayatta da sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

kafana takma dostum gelir geçer bu sorunlar her şey kısmet belki çok daha iyi bir yer gelecek. sana önerim yaşın genç iken dişlerine tel taktır yaş ilerde dikçe bu iş daha zahmetli ve zorlu bir süreç oluyor sosyal hayatta da sıkıntı.

haklısın, her şeyde bir hayır var demek lazım. yine de elemelere gideceğim, elenirsem de eleniyim artık yapacak bir şey yok. mülakatı atlattıktan sonra bir diş doktoruna gideceğim zaten. dediğin gibi sosyal hayatta da sıkıntı, arkadaşlarımın yanında bile rahatça gülümseyemiyorum çünkü kötü bir görüntü oluşuyor. ha çürük, ha böyle bir şey yani.
  • Şansını denemelisin. Geçen sene ve 3 sene önce bende elenmiştim dişten. Tavsiyem kesinlikle Diş teli taktır. Ben taktırmayı planlıyorum. Bu kadar geç kaldığım için çok pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3BCAC9BE -- 3 Temmuz 2014; 4:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

Şansını denemelisin. Geçen sene 3 sene önce bende elenmiştim dişten. Tavsiyem kesinlikle Diş teli taktır. Ben taktırmayı planlıyorum. Bu kadar geç kaldığım için çok pişmanım.

sağolun hocam, şansımı deneyeceğim zaten. artık olursa olur yapacak bir şeyim yok.

diş teli taktıracağım kesin gibi gözüküyor. hele bir de böyle bir şeyden elendiğim için, artık kesin taktırırım yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.