Şimdi Ara

askeri lise mülakatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
104.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Askeri okulla ilgili konuyu bna açarmısınız[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage][code][/code]
    [DHTUBE=]




  • arkadaşlar öncelikle iyi günler ben 8.sınıf öğrencisiyim ilk olarak benim annem ve babam ayrı sorun olurmu ve durarak uzun atlama çok zor onun tekniği falan varmı ?
  • ya arkadaşlar bende gireceğim sınava fakat şu mekikte şunu mereak ediyorum . mekik çekerken yere yatıyoruz dizleri büküyoruz başlıyoruz ya . tamamen mi kalkıcaz yoksa yarımmı gerçek mekikte yarım fakat arkadaşım bana tamamen dedi lütfen yardım edin tamamende biraz zorlanıyorum çnkü .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NovariX

    Kuleli Askeri Lisesini kazanıp mulakatlara girmiştim.
    Mulakatlarıda başarıyla geçtim çok şükür. Ancak boyum dolayısıyla Jet pilotu olamayacağım, ancak helikopter pilotu olabileceğimi söyledi komutanlar. "Bunu bilerek kaydını yapalım" dediler. Çocukluk hayalim olan şey Jet pilotluğuydu, o yüzden yaptırmadım kaydımı. (Boyum o zaman tam üst sınırdaydı. 1.83'müydü neydi..?)

    Bana mulakatta önce kendimi tanıtmamı söylediler. Ailemi, okuduğum okulları falan anlattım. Ellerinde ailemle çekilmiş bir fotoğrafım vardı. Nerede çekildiğini, oraları sevip sevmediğimi sordular. Kemerde çekilmişti fotoğraf ve "kemer çok güzel bir yer değilmi?" falan diye günlük konuşmalar oldu genelde. Birde "Sence arkandaki duvar ne renk olabilir?" diye sordular. Bende "sizin arkanızdakiyle aynı renk olma ihtimali yüksek" diye cevaplamıştım.
    Aynı gruptaki 1-2 arkadaşımıza "şimdi camdan içeri bir savaş uçağı girse naparsın?" diye sormuşlar. bende o soruya hazırlanmıştım hatta sırada. Ama bana sormadılar. Ayrıca bu soruya bir arkadaş "Katlayıp cebime koyarım" diye cevap vermişti, o şimdi subay..

    Bizim grubun mulakatları 5 gün falan sürmüştü. 3-4 gece orada kaldık yani. Çok keyifliydi. Sağlık kontrolü falan yapılıyor. Onun dışında simulasyonlarla el yeteneğiniz ve refleksleriniz ölçülüyor. Basit sorular soruluyor bu esnada. Kulaklıktaki seslere tepki vermeniz isteniyor falan...

    Genel olarak çok iyi bir deneyimdi benim için.

    Şunuda unutma, ailen ve çevreniz çok önemli. Çağdaş ve Atatürkçü kişileri alıyorlar orduya. Okula kabul edilsen bile evinize 1-2 kere kontrole gelecekler. Annenin gelen erkek misafirlerle el sıkışıp sıkışmadığını bile not ediyorlar. Kaldıki zaten böyle dinci bir ailen yada çevren varsa hiç boşuna uğraşma. (Dindar değil, dinci..) Yada geçmişte bu tarz aktivitelerde aktif olarak bulunduysan falan.. Illaki bir şekilde öğreniyorlar. Kaçış yok yani. Sonuçta sizler Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in bekçileri olacaksınız. Onun dışında ailede sabıka olayıda önemli. Sabıkalı kimse olmamalı bildiğim kadarıyla...

    Yani bayağ bir eleme turundan geçeceksin. Okula başladıktan sonrada bu tür KÖTÜ durumlarla ilişiğin tespit edilirse okuldan atılabilirsin. Aman dikkat.

    ya arkadaşlar bende gireceğim sınava fakat şu mekikte şunu mereak ediyorum . mekik çekerken yere yatıyoruz dizleri büküyoruz başlıyoruz ya . tamamen mi kalkıcaz yoksa yarımmı gerçek mekikte yarım fakat arkadaşım bana tamamen dedi lütfen yardım edin tamamende biraz zorlanıyorum çnkü .




  • arkadaşlar benim kardeşim bu hafta sonu sınavına girecek? Sorular çok mu zor?
  • Sorular zor değil. Soru denen birşey de yok aslında. Sohbet var. Konu içerisinde bulursunuz mülaka girenlerin neler konuştuğunu.

    Gerçek mekik nasıl çekiliyorsa o şekilde çekeceksiniz. Yarım kalkmak daha doğru tabi fakat orda beli de yerden kaldırıyordu herkes. Çektiğiniz sayı da önemli. O yüzden ne kadar fazla çekebiliyorsanız o kadar çekin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: holyjohn

    Sorular zor değil. Soru denen birşey de yok aslında. Sohbet var. Konu içerisinde bulursunuz mülaka girenlerin neler konuştuğunu.

    Gerçek mekik nasıl çekiliyorsa o şekilde çekeceksiniz. Yarım kalkmak daha doğru tabi fakat orda beli de yerden kaldırıyordu herkes. Çektiğiniz sayı da önemli. O yüzden ne kadar fazla çekebiliyorsanız o kadar çekin.

    Hocam ben şu an kuleli'ye gitmek istiyorum bir yandan da korkuyorum çok disiplinli diyorsunuz ama vatan için canım feda
    ne yapsam karar veremedim üniversite'de gitmek daha mı mantıklı sizce ?
  • mrb.arkadaşlar bn Askeri Okulu Girmeyi düşünüyorum ama bn fıtık ameliyatı oldum ve ameliyat izi var acaba askeri lisede sorun olurmu alırlarmı sölermisiniz
  • mrb.arkadaşlar bn Askeri Okulu Girmeyi düşünüyorum ama bn fıtık ameliyatı oldum ve ameliyat izi var acaba askeri lisede sorun olurmu alırlarmı sölermisiniz[:(
  • sıkıntı olur
  • Sabah dershanesine gidenleri alıyorlarmı ?
  • ya benben de gircem sagolun ise yaradi
  • ya gercekten 4-5gun mu suruyor
  • mehmet1233 M kullanıcısına yanıt
    olmaz kabul etmezler

    klavuzda yaziyorduki goze carpan yaralari
    olanlar elenecekmis
  • Arkadaşlar ben askeri liseye gitmek istiyorum fakat astım hastasıyım sizce beni okula kabul ederler mi. Cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.