Şimdi Ara

Askere gitmekten çekinmem normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10semih -- 3 Temmuz 2025; 17:36:5 >

• Askere gitmekten çekinmem normal mi ?
  • Askere gitmekten çekinmem normal mi ?
  • Tercih meselesi bende gitmek istiyorum mesela ve anılar için değil o üniformayı giymek istediğim için şimdiki nesle bakınca elbette o tarz şeyler olmaz şimdi millet üniformayla tiktokta prim yapıyım c2 de kız düşüriyim peşinde yani benim kafam böyle çalışmadığından onlar gibi değilim benim amacım farklı kendin karar ver buna kimse değil gitmeyenin de tercihidir kimse yargılayamaz.
  • Gittiğin yere ve boluk komutanına baglı hersey. İstanbulda kafayı sıyıran arkadaşıımda va yüksek ovaya gidip saglam gelen arkadaşımda. Takılma fazla 3 yolun var. Bedelliyi bekle, yurtdısına git dovizli yap yada paşa paşa yap. Ben 29 a kadar salladım. Paşa gibi gidip geldim. Uzman cavuşlar dışında bolukte yüzbaşıdan sonraki en yaşlı kişiydim. Düşün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek tip askerlik gelicek bro 3 ay yapıp oducez sonra inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski nesil çok kıroymuş, poposunu taşla silermiş. Yeni nesille daha iyi nlaşacağımı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Horlayan insanlar olacak ( kinamiyorum ). Nasil uyucaz ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı torunuyum len
    Abdulhamit han hazretleri len
    Abdulhamit İngiltereye nasıl posta koydu len
    Bir gecede cahil kaldık len
    Abdulhamiti anlamak len
    Askere gitmekten çekinmem normal mi ?
  • İnsanın bilmediği bir ortama gitmesi her zaman çekinceleri birlikte getirir yani son derece normal yani en cesur gözüken adam bile çekinir ama çaktırmaz merak etme. Yedek subay olarak 16 ay askerlik yaptım hemde 90ların başında giderken hiç belli etmiyordum ama ne olacak şimdi terörün had safhada olduğu dönem bir şey olur mu sağ salim dönebilir miyiz diyordum kaldı ki body yaptığım için kendimi arnold sanıyordum o dönem
    Sonra ne oldu bitince dedim ki bir 16 ay olsa gene yapardım, yaş itibariyle düştük askerlikten ama şimdi çağırsalar hiç korkum çekincem olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.