Şimdi Ara

Askere gidip gitmemekte kararsız kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Askere gidip gitmemekte çok kararsızım. 92 Ağustos'luyum. Makine mühendisi olarak çalışıyorum 7 aydır. İşi bırakıp askere mi gitsem yoksa bedelliyi mi beklesem. Uzun dönem yapılır mı bilmiyorum. Küçük, ilkokul mezunları ile de aynı odada kalmak istemiyorum.

Bu konuda beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sputnik1 -- 27 Şubat 2017; 18:5:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin ol okumuşların birçoğunda o ilkokullulardaki olgunluğu göremezsin.

Yedek subay okulundayken öyle zevzek, öyle düşüncesiz adamlar vardı ki, dövmemek için insanlar kendini zor tutardı.

Aykırı tipleri hariç tutarsam, uzun dönemler kısa dönemlerle atışıp takışmaz birçoğu da abilik bekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 27 Şubat 2017; 21:57:53 >
  • o ilkokul mezunlari sana burda kardeşliği öğretir

• Devrecilik-sıracılık olan yere düşersen fena,ilkokul mezunu adamlar sana temizlik yaptıracak emir verecek kötü muamele edecek,bedelliyi bekleyin en mantıklısı.

• Ben hemen gitmenizi tavsiye ediyorum. İyisiyle kötüsüyle gelir geçer. Askerlik yapacağınız yerdeki komutanlarınıza ve asker arkadaslarınıza 6 ay veya 12 ay sabredeceksiniz. Gözünüzde büyütmeyin. İlk fırsatta gitmenizi tekrardan şiddetle tavsiye ediyorum. Allah yardımcınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancelled06 -- 1 Mart 2017; 16:31:57 >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ben kimseyi aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın. Bu benim tercihim. Gidersem abilik tabi ki yapacağım. 2 kardeşim var zaten ve abilik yapmak, kollamak gözetmek kutsal bir şey. Dediğim gibi tercihti sadece.

Sevgiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.