Şimdi Ara

Askere giderken meslek bildirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.2012'de askere gideceğim.Yazın yoklamada memur bayan , mesleğin nedir diye sordu.Bende okulu bıraktım şuan'da bir yerde çalışmıyorum dedim.Herhalde memur meslek kısmını boş bırakmıştır.Şuanda kursa girerek ulaştırma bakanlığının SRC 2 belgesini alarak şoför oldum.Yani mesleğin ne dediklerinde belgemi göstererek şoför diyebilirim.Zaten daha önceden de ehliyetim vardı.Acaba şuan gitsem ,memur sisteme girerek meslek kısmını şoför olarak değiştirebilir mi?Şimdiden teşekkür ediyorum...

• geçti artık... muhtemelen piyade olursun.
  • usta birliğinde şöför ihtiyacı olursa çağırılar zaten merak etme memur baynın her yazdığı askerde meslek olarak yapmıyor yapamıyor. :)
  • askrde en iyi meslek çiftçiliktir gidenle bilir :) hiçbir iş veremezler
  • Birşey bildirmene gerek yok zaten sistem merkezi olduğu için asalın kendi sisteminde aldığın resmi belgeler görüntüleniyor.Birde kimse şöför olmak istemez sen şöför olmak istiyorsun o da güzel birşey :) genelde askeri unimog verirler güney doğuya yollarlar arabayıda sana zimmetler haftada birde bakımı teftişini yaparlar yıkaması filan :)

sen nerden biliyon dersen bende arkadaşlarımdan ögrendim iki arkadaşım askerliği bilecik şöför birligine düşmüşlerdi :)anlattılarını anlattım yinede son karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

Birşey bildirmene gerek yok zaten sistem merkezi olduğu için asalın kendi sisteminde aldığın resmi belgeler görüntüleniyor.Birde kimse şöför olmak istemez sen şöför olmak istiyorsun o da güzel birşey :) genelde askeri unimog verirler güney doğuya yollarlar arabayıda sana zimmetler haftada birde bakımı teftişini yaparlar yıkaması filan :)

sen nerden biliyon dersen bende arkadaşlarımdan ögrendim iki arkadaşım askerliği bilecik şöför birligine düşmüşlerdi :)anlattılarını anlattım yinede son karar senin.

şöförlük askerlikte abartıldığı gibi değildir. hele haftanın 4-5 günü dışarıda çıkabiliyorsan askerlik nasıl bitti anlamazsın..
  • Anlamadığım konu ,şuan şubeye gitsem memurun src 2 belgesini sisteme geçirebilme yetkisi var mıdır?Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Ayrıca ben doğuya da gitmek istiyordum.Şubede memur sisteme girerken ,komando olmak istiyomusun,diye sordu.Ben evet dedim.Şöyle bi baktı ve 1 kilo bile fazla oldumu komando olamıyorsun biz hayır diyelim dedi.Benimde bayağı bi kilom olduğundan olur dedim.Askerlik yapacaksam da ilerde göğsümü gere gere doğuda askerlik yaptım demenin onurunu taşımak,ailem doğuya gitmemi istemesede onları gururlandırmak isterim.Ama şoför olursam en azından sevdiğim işi yaparım zaman çabuk geçer diye düşünüyorum,o yüzden inşallah doğuda şoför olurum,ama jandarma şoför de olsam fena olmaz :) Aynı zamanda diyet ve spora da başladım gidene kadar inşallah zayıflayacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzDamukik -- 6 Nisan 2012; 0:47:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.