Şimdi Ara

askere almıyolardı direkten döndüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün askerliğimi tecillemeye gittim.Gözlük kullanıyorum derecesini bilmiyorum 4 5 sene önce yeni gözlük alabilmek için doktora gitmiştim 6 derece diye aklımda kalmış emin değilim yani 2 gözümün toplam bozukluğu 12 derece.Sınır 14 dereceymiş.Az daha çürük raporu veeriyolardı direkten döndüm.Bu zamana kadar subay olmayı çok istemişimdir.Gözlerim bozuk olduğu için askeri liseye gidemedim.Şimdi hava harp okulu çok istiyorum ama gözlerim bozuk olduğu için astsubay meslek yüksek okuluna bile gidemiyorum.Hedefim üniversiteyi bitirip yedek subay olarak gitmek.O üniformayı giyebilmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birileri 18 bin TL ile.askerlikten muaf olmaya calisir. Biri asker olmak için can atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğanlıPasta

Birileri 18 bin TL ile.askerlikten muaf olmaya calisir. Biri asker olmak için can atar.

PEKI SANANE?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünü çizdir. sonra git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgrath

quote:

Orijinalden alıntı: SoğanlıPasta

Birileri 18 bin TL ile.askerlikten muaf olmaya calisir. Biri asker olmak için can atar.

PEKI SANANE?

Yani bende bunu anlamıyorum herkes asker olmayı istemek zorunda mı ?
  • millete bişi zorlarsanız ters teper evlat Bu ülke cocuklarına zorla atatürk sevdirmeye çalıştı ters tepti. Bişi gönülden istemeli insan zorla olmaz.
  • kaçaklar belli oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alo inzibat
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

kaçaklar belli oldu

Kaçak değilim sağlık problemi yüzünden gitmeyeceğim askere ama askere gideceksin baskısını anlamsız buluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.