|
Çalıştığım kısımda 2 tane atğm var, ben dahil 3. Üçümüz de meslektaşız, bu ikisi mezun olup direk askere gelmişler, iş deneyimleri yok, geliştirdikleri bir projeleri yok, temel kodlama dışında bir şey bilmiyorlar.Yabancı dilleri a1 dahi değil. Ben ise daha mezun olmadan holding ve tanınmış kişilerle iş geliştirip, kendi proje takımımla yarışmalara katıldım ve ingilizcem en azından b2 seviyesinde. Şimdi geldiğim bu kıta görev yerinde bu şark kurnazları beni pasifize ediyorlar, işin içine sokmuyorlar, o kadar ezik ve zavallılar ki, rekabetten ödleri kopuyor! Toplantı oluyor söylenmiyor, bilgi istiyorum bildikleri halde cevap verilmiyor vs... Cenaze törenleri oluyor her hafta, ikisi de;" benim tören kıyafetim yok, nasıl gideyim" diyorlar. E, alın diyorum, pişkin pişkin;"Niye masraf yapalım ki" diyorlar vs... Son durumda sıralı amirlerimin hepsinin haberi var durumdan fakat klasik ülkemizdeki özel sektör patronları gibi durumu düzeltmek yerine beni daha çok angaryaya boğacak şekilde başka bir kısıma göndermeye çalışarak, beni;"uyumsuz" olarak raporlamışlar. Yapabileceğim bir şey kalmadı sanırım, aklına bir şey gelen varsa seve seve dinlerim? Bunların dışında o kadar gelişmemiş 40-50 yaş arası ahmak sürüsü var ki.. Kısımda bir alb. hastalandı. Arkasından alay ettiler, güldüler. Hastalıktan dolayı gelişen bir durum yüzünde dış görünüşüne göre arkasından konuşuyorlar, taklitini yapıp dışılıyorlar, vs... Albay, görev yeri değişikliği yaparak kurtuldu en son. Sabun kullanmayan, sifon çekmeyen, kıçını silmeden tuvaletten çıkanlar(daha neler var!!!) Gelişimini tamamlayamamış ahmak sürüsü dolu burası... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 9 Şubat 2025; 17:36:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı