Şimdi Ara

Askerde Kalmak ? (Dövme İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gönül isterdi af çıksa gitmesek ama mecbur gidiceğiz hepimiz o yüzden dolayi geçen gün yerinde yaşadiğim bir sorun yüzünden kafam atti askere gitmeyi düşünüyorum.şuan açık ögretimde okuyorum o yüzden dolayi ertelettim.ama şimdi bozdurup askere gitmeyi düşünüyorum. gönül isterdi okuyup öyle gitmek ama işte alt yapi o kadar 0 ki inanin hiç bir dersle ilgili hiç birşey bilmiyorum 1 adet bilgim yok o yüzden dolayi bu sene hazirlansam tekrardan felan anca belki birşeyler olur ama işte sirf derse odaklanmam lazim oda zor çaliştiğimdan dolayi artan kalan vakitlede genciz işte 2 3 geziyoruz yorgunlugumuzu atiyoruz.herneyse asil konuya gelelim ben 93 mayis doğumluyum.askere gidip orda kalmayi düşünüyorum (havaci,karaci,jandarma,denizci,komando hiç farketmez ne olursa olsun) artik bunlara ne deniyor bilmiyorum ama sirtimi devlete dayamayi düşünüyorum.ama en büyük sorunumuz benim vücüdümün değişik bölgelerinde tam olarak 18 adet dövmem bulunuyor.hepsi profesyonel dövme öyle cezaevi işi değil.bu yüzden dolayi bbüyük ihtimalle beni kabul etmezler ben istesem bile orda kalmak.ama dirsek altinda sadece 2 tane 8 cm lik dövmem var yani görünen onlar hani bu yüzden dolayi en azindan iyi halden felan kabul etme gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?

• bence almazlar.. ancak sözleşmeli er olabilirsin belki. ama uzmanlık imkansız gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanalog

bence almazlar.. ancak sözleşmeli er olabilirsin belki. ama uzmanlık imkansız gibi..

Sözleşmeli derken hocam ? yani ilk basta sözleşmeli aliniyorsun sonra kadroya mi tabi tutuyorlar ? dedigim gibi sonra kadroya tabi tutuyorlarsa yada ne biliyim ölene kadar sözleşmeli devam edebiliyorsam onada raziyim hocam inanki onada raziyim hiç farketmez yeterki arkamda devlet olsun.
  • sözleşmeli erlik hakkında pek bilgim yok ancak mantıken yıllık sözleşme yenilenir kadrolu gibi durumların olacağını sanmam. en ufak soruşturmada atmaya kalkarlar. bi rütben olmaz dolayısıyla uzmanlardan bile daha berbat bi durum olacaktır. özlük hakkı vb durumlar yoktur..

bunları tahminlerime dayanarak söylüyorum. hiç sözleşmeli er görmedim. askerliğimi yedek subay olarak hudut karakolunda yapmıştım. konuya hakim arkadaşlar varsa yardımcı olurlar.
  • Bilgilendirmenizicin tesekkur ederim hocam ama her turlu daha kotu ezilirsiniz sozlesmeli er olursaniz siyorsunuz en ufak seydede atarlar heralde anladigim kadariyla..

Dediginiz gibi insallah bilgili arkadaslar yardimci olurlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa dönem olarak gidip kalırsak rütbe en son nereye kadar çıkıyor?bilgisi olan var mı?
  • Beyler bu konu hakkinda bilgilendirecek yok mu malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde ilaç mevzusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.