Şimdi Ara

Askerde aylik kaç para harcarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askerliği yapmış abilere bir sorum olucak? Askerde kaç para aylik harcarım tahmini? Veya siz hangi ilde kaç aylık para harcadınız ?

Sigara kullanmıyorum. Çarşılarda yemek vs çeşitli askeri eşya ihtiyaçları alacağım düşünülürse?

Teşekkürler cevaplarınız için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana kalmış. 1000 lirayı da yersin, sadece dolmuşla merkeze gidip gelerek gününü de yersin. Tabii birlikten yürüyerek giderim desen sadece acil durumlarda para harcarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Sana kalmış. 1000 lirayı da yersin, sadece dolmuşla merkeze gidip gelerek gününü de yersin. Tabii birlikten yürüyerek giderim desen sadece acil durumlarda para harcarsın.
    Kışlada kantin ucuz mu hocam. Ihtiyaç olan herşey bulunuyor mu ? Iç çamaşırı, tiras, temizlik gibi ihtiyaçları ordan karşılaşam.

Teşekkürler yorumun için

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Kantin piyasaya göre ucuz ama malzeme durumu birlikten birliğe değişiyor. Benim birlikte hep abur cubur falan vardı, askerler aile kantinine giderlerdi akşamları. İç çamaşırını falan memleketten ya da ucuza buldukları yerden alırlardı. Askerler ucuz yeri birbirine paslıyor çünkü.
  • quote:

Kantin piyasaya göre ucuz ama malzeme durumu birlikten birliğe değişiyor. Benim birlikte hep abur cubur falan vardı, askerler aile kantinine giderlerdi akşamları. İç çamaşırını falan memleketten ya da ucuza buldukları yerden alırlardı. Askerler ucuz yeri birbirine paslıyor çünkü.
    Teşekkürler hocam.

Herkese atlet don vs. veriyorlar. O listeler bu süreç gecikirse diye veriliyor.

Mesela ben yedek subay eğitimine giderken büyük boy boş bavul, içinde temel şeyler (tıraş takımı vs.) ile gittim. Bize istihkakımızı 3-4 gün sonra verdiler, yatakta pantolonla yattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 20 Eylül 2019; 16:39:20 >
  • quote:

Herkese atlet don vs. veriyorlar. O listeler bu süreç gecikirse diye veriliyor.

Mesela ben yedek subay eğitimine giderken büyük boy boş bavul, içinde temel şeyler (tıraş takımı vs.) ile gittim. Bize istihkakımızı 3-4 gün sonra verdiler, yatakta pantolonla yattım.
    Hocam veriyorlar da 2 3 don veriyor. 6 ay geçmez 2 donla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İzin alıp yıkayabiliyorsun çamaşırhanede. Ama tedarikli gitmekte fayda var don konusunda.
  • quote:

İzin alıp yıkayabiliyorsun çamaşırhanede. Ama tedarikli gitmekte fayda var don konusunda.
    Eyvallah üstad. Gidip öğrenicez

• yerine ve sana bagli. yemekler iyi cikiyor ve pek yemek secmiyorsan kantinden bisey yemene gerek kalmiyor. eger yemek duzenin yoksa kantinde tost, most, abur, cubur harcarsin baya. bi de hafta sonlari carsiya cikti mi ihtiyaclar ve eglenceler icin harcarsin. aksamlari cekirdek, kola, cips yapilir. ha bi de arkadasin borc para ister. benim devremde hic kantine gitmeyen bi cocuk vardi mesela o hic harcamadi diyebilirim sadece haftasonlari carsiya cikarken yol parasi bi de yemek o kadar. birikim yapmis bile olabilir o. ama bir arkadasim daha vardi bir carsida en az 300-400 lira harcardi. tamamen ne yaptigina bagli. ben ortalama 100 civari harciyodum. cunku kıbrıs pahaliydi. askerden geciniyo esnaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

yerine ve sana bagli. yemekler iyi cikiyor ve pek yemek secmiyorsan kantinden bisey yemene gerek kalmiyor. eger yemek duzenin yoksa kantinde tost, most, abur, cubur harcarsin baya. bi de hafta sonlari carsiya cikti mi ihtiyaclar ve eglenceler icin harcarsin. aksamlari cekirdek, kola, cips yapilir. ha bi de arkadasin borc para ister. benim devremde hic kantine gitmeyen bi cocuk vardi mesela o hic harcamadi diyebilirim sadece haftasonlari carsiya cikarken yol parasi bi de yemek o kadar. birikim yapmis bile olabilir o. ama bir arkadasim daha vardi bir carsida en az 300-400 lira harcardi. tamamen ne yaptigina bagli. ben ortalama 100 civari harciyodum. cunku kıbrıs pahaliydi. askerden geciniyo esnaf.
    Geneldede abur cuburla aram yok. Dediğin gibi kişiden kişiye değişir. Teşekkürler yorumların için hocam.

• 180 tl ile git. Bir ay dışarı çıkmayacağın için kantinde de termal içlik falan gorursen almak ihtiyacın olur. Çarşida tavuk döner yersin terziye gidersin..dolmuş parası vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Aralık 2019; 21:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.