Şimdi Ara

Aşka gıcık kapıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Aşk gibisi mi var, her zaman yanınızda sizi bırakmayacak sadece yüreği ile değil ruhu ile sarabilecek bir eş. Hayatının anlamı sorulduğunda onun ismini verebileceğin , her mevsimin güzelliğinde her kötülüğün çirkinliğinde sizle olan, varlığınız ile varlığını bütünleştirebilecek bir eş, hayat arkadaşı. Tabi ki gerçek aşktan söz ediyorum, her gördüğünüze seni seviyorum gibi ilahi ve kutsal bir sözü kullanırsanız aşka küser ayrılığa vurulursunuz.

Hayat aşktan ibarettir, aşk vardır her partiküllerin de hayatın, en derinden saf sevgiden oluşan aşk sadece üç harfli bir söz değildir.

Hocam iyi misin ?

Evet iyiyim, orada sadece karşı cins odaklı yazmadım ama bilgin olsun.

• Tipsizim de geç ya niye bu kadar kastın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Tipsizim de geç ya niye bu kadar kastın ki?

Brad pitt olduğum söylenemez ama tipsizde değilim

Sadece biraz ruh hastasıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZBlade -- 28 Ağustos 2010; 23:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Tipsizim de geç ya niye bu kadar kastın ki?

Brad pitt olduğum söylenemez ama tipsizde değilim

Sadece biraz ruh hastasıyım

Ya sen geçen bi konu açtıydın hayattan mı sıkılmıştın noolduydu? Problemlerin vardı çözebildin mi?
  • Aşka bende inanmam bence aşk sadececinsel tansiyondan ibaret. Çift evlenmeden önce uzun bir flört dönemi yaşadıysa zaten evlendikten sonra keşfedilecek bir tek cinsellik kalır. Cİnsellikte de doyum noktasına ulaştıktan sonra "ilişkimizde o eski heyecan yok" denmeye başlanır. İlişki kötü gitmeye başlar çünkü artık karşıdakinin herşeyi bilinmektedir. Geriye çocuk yapmaktan başka birşey kalmaz. Çocuk çifti bağlar. Koca bundan da sıkılır ve yeni kadınlarla ilişki kurmaya çalışır. gibi gider bu bence.

Şöyle düşünsün o zaman "aşk" taraftarları. Dİyelimki sevdin evlendin. Evlilik esnasından mesela 4 yıl geçmiş diyelim. Koca başka bi kadına aşık olursa o zaman ne oluyor? Aşk taraftarlarını bunu ihanet olarak görür çoğu zaman ama her zaman dedikleri "aşk sınır tanımaz" "sevdiğim için herşeyi yaparım" laflarını da çiğnemiş olurlar çünkü aşık oldukları diğer kadın için adam karısını boşarsa toplum bunu iyi karşılamaz. E hani aşk için her şey yapılırdı?

Yalnızca tek bir gerçek aşk var, o da Allah'a karşı.

Yine söyleceğim hep söyleyeceğim aşk cinsel tansiyondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 29 Ağustos 2010; 0:14:44 >

• O kadar inançlı biri değilim ama biz uzun metrajlı bir filmin başrol oyuncuları değilmiyiz.Bu hayat birgün elbet bizim için sona erecek ve Ahirette hiçbir anlam ifade etmeyecek.

Kadın ve erkekte her zaman daha bir panter arar,insanın doğasında olan birşeydir,hormonlar,iç güdüsel istekler

Bence hayatı 2 yüzü ile görmek lazım,yapabiliyorsak ibadetimizi yapalım,nelerden kaçınmamız gerekiyorsa edebildiğimizi kadar uzak tutmalıyız.Geçen gün Nihat Hatipoğlunu izledim,neler bilmiyormuşum,cahil dedim,ebediyen cehennemde kalmaya sebep olacak günahlar varmış.(Demeyin şimdi bana dindar diye,dindar değil hepimiz müslüman olmalıyız,eğlenmesini de biliyorum,içki,sigaramda vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 29 Ağustos 2010; 0:09:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.