Şimdi Ara

Aşk ve Psikolojik Roman Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyup beğendiniz mecazi aşkı veya psikolojik romanları yazabilir misinz arkadaslar ??

• Travma-Steve Hamilton Genel olarak küçükken travma geçirmiş bir çocuğun gençlik yıllarını anlatıyor.En sonunda da neden travma geçirdiğini anlatıyor.Kitap gayet güzel bitmesin diye son sayfalarını bile yavaş yavaş okumuştum.aşk da var psikoloji de çok fazla olmasa aksiyonda var tam istediğin gibi bir kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Travma-Steve Hamilton Genel olarak küçükken travma geçirmiş bir çocuğun gençlik yıllarını anlatıyor.En sonunda da neden travma geçirdiğini anlatıyor.Kitap gayet güzel bitmesin diye son sayfalarını bile yavaş yavaş okumuştum.aşk da var psikoloji de çok fazla olmasa aksiyonda var tam istediğin gibi bir kitap

Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum ama okudum o kitabı
  • Kırmızı Zambak :) eski ama hoşuma gitmişti ... Aşk'ı ön planda tutmuş bi kitap.
  • Psikolojik deyince aklıma Karamazov Kardeşler geliyor.Dostoyevski'nin ta o zamanlarda bunları yazması ne kadar büyük bir yetenek olduğunun kanıtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Psikolojik deyince aklıma Karamazov Kardeşler geliyor.Dostoyevski'nin ta o zamanlarda bunları yazması ne kadar büyük bir yetenek olduğunun kanıtı.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLNin00

Okuyup beğendiniz mecazi aşkı veya psikolojik romanları yazabilir misinz arkadaslar ??

mecazi aşk derken karşılıksız aşkı mı yoksa ilahi aşkı mı kastediyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Okuyup beğendiniz mecazi aşkı veya psikolojik romanları yazabilir misinz arkadaslar ??

Karşılıksız veya karşılıklı.İlahi aşk değil yani insan-insan ilişkisi hocam..
  • quote:

quote:

quote:

mecazi aşk = beşeri aşk, aşk = ilahi aşk diyorsunuz. kitap tavsiyesine gelince klasiklerimizden okuduğum 3-5 romanı söyleyebilirim. türün edebiyatımızdaki başlangıç eserleri olduğu için güçlü bir roman tekniği beklemeyin ama aşk ve romantizm açısından dolu doludur.
    1-Akşam Güneşi - Reşat Nuri
    2-İntibah - Namık Kemal
    3-Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat- Şemsettin Sami
    4-Mai ve Siyah - Halit Ziya
    5-Araba Sevdası - Recaizade Mahmut Ekrem

• quote:

quote:

quote:

quote:

mecazi aşk = beşeri aşk, aşk = ilahi aşk diyorsunuz. kitap tavsiyesine gelince klasiklerimizden okuduğum 3-5 romanı söyleyebilirim. türün edebiyatımızdaki başlangıç eserleri olduğu için güçlü bir roman tekniği beklemeyin ama aşk ve romantizm açısından dolu doludur.
    1-Akşam Güneşi - Reşat Nuri
    2-İntibah - Namık Kemal
    3-Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat- Şemsettin Sami
    4-Mai ve Siyah - Halit Ziya
    5-Araba Sevdası - Recaizade Mahmut Ekrem

Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ediyorum hocam..Bu eserleri okumuş bulunmaktaym.TM öğrencisiydm malum..Yabancı yazarlardan verebilir misiniz bir kac tavsiye ?

• bahsettiğim eserleri vize ve finallerde sorulduğu için üniversitede okumuştum o tarihten sonra da aşk romanları okumadım. polisiye macera sorarsan söyleyebilirim. yabancılardan 1-2 sene önce okuduğum beyaz geceler - dostoyevski eserini söyleyebilirim ama bence intibah 10 basar bu esere
  • quote:

bahsettiğim eserleri vize ve finallerde sorulduğu için üniversitede okumuştum o tarihten sonra da aşk romanları okumadım. polisiye macera sorarsan söyleyebilirim. yabancılardan 1-2 sene önce okuduğum beyaz geceler - dostoyevski eserini söyleyebilirim ama bence intibah 10 basar bu esere

Beyaz geceler aldım listeme hocam tekrar tesekkürler..
  • bir cinayetin psikanalizi, bunu da öneriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.