Şimdi Ara

Aşk ve İlişkiler Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden sevgilim yok diye düşünen arkadaşlar, aslında bunun sebebi çok basit derin düşünmeye gerek yok,bunla ilgili makale yazmaya da gerek yok.Sebep çok açık, hoşlandığın bir kız var diyelim sen şimdi gidip kıza direk senden hoşlandım dersen bu pek inandırıcı olmaz ve kız da şaşırır ama bu da iyi bir şey bunu da yapamayanlar var adam aşık oluyor kıza seni seviyorum bile diyemiyor.

Şimdi olayı 2 şekilde ele almak gerekiyor:

-Gerçekten hoşlandığın kız

-Tek gecelik ilişki veya yatak arkadaşı

İlk seçenekde biraz zor.Çünkü genelde erkekler güzel kızlardan hoşlanırlar gidip de çirkin kızdan kimse hoşlanmaz arkadaşlar.Aynı şekilde kız da yakışıklı erkekten hoslanır.Bu nedenle iş zor dedim.Sizin de yakışıklı olmanız gerekiyor eğer değilseniz maalesef annenizin bulduğu çirkin kızla evlenmek zorundasınız.

Diyelim yakışıklısınız iş sadece bunla bitmiyor.Eğer çekingenseniz ve kızlarla iletişim konusunda sıkıntı çekiyorsanız geçmiş olsun artık buna yapabileceğim herhangi bir şey yok gidin en kısa zamanda bir psikiyatriste görünün.

Gelelim 2. Seçeneğe,evet eğer ki ilk seçenekten umudu kestiyseniz bu sizin için bir alternatif olabilir ama bu seçenekte sevgi beklemeyin arkadaşlar.Aslında basit görünen ama karmaşık bir dünyaya giriş yapıyoruz.Çünkü bu dünyada kocası tarafından ilgi görmeyen kadınlar,dul kadınlar, macera arayanlar kadınlar,her şeye inanan saf kızlar ve psikolojisi bozuk veya çekingen kızlar...

Bu seçenek aslında çok basittir gidip saf bi kızı farkedersin kız senle evlenecegini zanneder kızla ilişkiye girersiniz ve bu kızı uzun süre kullanmaya devam edebilirsiniz ne de olsa evlenecez diye artık sıkılınca siktiri çekebilirsiniz.Daha bir çok şey var ama yazarsam sayfalar tutar dinlediğiniz için teşekkürler

Ord.Psikiyatrist Nether

• 20 yaşında bi abinizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.