Şimdi Ara

Aşk/kız/sevgili acısı çekenler olarak sohbete varmısınız..whatsapp grubu ekledım..DH Acı Team. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
7
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Ya bırakın aşk sevgi acıymış hayatınızı yaşayın

en ıyısı dedıgın ama yapabılırsek.

Ben yapa biliyorum eziq lwr

Özür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sevdigim kizin sevgilisi cikti ne yapcagimi bilmiyorum . seytan diyo cik sakarya koprusune
    bas intihari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

sevdigim kizin sevgilisi cikti ne yapcagimi bilmiyorum . seytan diyo cik sakarya koprusune
    bas intihari

Degmez anasını satıyım, benımkınınde var heralde ama benden saklıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende varım.

Geçen sene aralıkta fakültenin kantininde görmem ile başladı her şey. Kız acayip bir şey, alex gibi onun gibisi kolay kolay gelmez bir daha. Uzaktan yazdık hep baktım, o da bakıyordu da. İlk baktığım zamanlarda sevgilisi var mı yok mu bilmiyordum ama ben bakmıyordur diyordum ama arkadaşlar bakıyor bakıyor dedikçe iyice yazdık kıza. Sonradan bazı yollarla öğrendim çıktığı varmış, tabi bakışmalardan 2 3 ay sonra öğrendik. Bakmamaya başladım, çünkü kendi yapılmasını istemediğimi başkasına yapmayı sevmem. Dönemi bitirdik zaten 3.sınıftı o, bende yeni başlamıştım. Yaz tatilinde adını bile unutmuştum, zorlaya zorlaya hatırladım. Dönem başladı, ilk hafta sevgilisini getirdi okula iyice yıkıldım görünce. Tam unuttuk dedik, güz döneminde bakmadım başka kızlara yöneleyim dedim olmadı. Martın başı gibi göz göze gelmeye başladık, tekrar sordurttum arkadaşıma hala varmış sevgilisi. Kız zaten öğrendi benim olduğumu, sordurttuğumdan beri o arkadaş grubu halinde bakıyorlar ve kızla acayip göz göze gelmeye başladık. Hatta geçen çarşamba, çok denk geldik iyice kötü oldum. Olmazsa böylesi olmasın dedim, tanışıp tanışmamak bile önemli değil artık, zaten dönem sonu gidiyor alttan dersi yokmuş mezun olacak. Görmeye görmeye rahatça unuturum diyorum. Kız 1 yıl 3 ayımı yedi ama hiç pişman değilim. Hiç tanışmadan bile sevilebiliyor

• Bir de bunu dinleyin
    Salı günü ilişkiye başladık ipler anlamadığım bir şekilde gitti elimden şimdide soğuk cevaplar falan var işte

• konuyu açan arkadaş, yaşın kaç acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Sitenin hormonlarıyla aşk denen seyi karıştıran erkekleride buraya toplanmış

Aşk hormonlarla olmuyor mu ?

• Lisenin Başlarda pek bişey yoktu aslında. 11.sınıfta hafiften hoşlanmaya başladım ondan. Muhabbetimiz zaten iyiydi ama klasik arkadaş muhabbeti. Neyse bi sene daha geçti yaz tatilinde resmen aşık olduğumu anladım. Çok özlemiştim onu okulun açılmasını dört gözle bekliyorumdum. Okul açıldı onu gördüm oh dedim resmen içimin yağları eridi onu çok seviyordum. Artık iyice muhabbet etmeye başladım dertlerini dinliyordum boş derslerde hep konuşuyorduk ki malum son sınıf olunca birsürü boş ders oluyor. Normalde kız arkadaşlarıyla takılır sevgilisi yok tabiki. Gelen teklifleri reddettiğini de biliyorum. Ben de işte sık sık yanına gidiyordum beraber otururduk. Muhabbet ederken bi cesaret saçlarını okşamıştım. Birşey dememişti ama ben çok utangaç sıkılgan o zamana kadar hiç sevgilisi olmamış ki hala da yok biriyim yani. Onunda hoşuna gitmiş olacak ki kendisi de isterdi oturduğumuz zaman saçlarımda oynasana derdi :) canım benim
    O şekilde konuşurduk ama bir türlü açılamadım
    Bir gün yine hem ders çalışıyor hem konuşuyoruz beraber nasıl olduğunu anlamadan eli elime değdi ve bende o da bırakmadık birden gözlerime baktı tabi benim her tarafımdan ateşler fışkırıyor, ellerin sıcacık demişti saf saf bakakalmıştım :) bir süre o şekilde tutuşmaya devam ettik ;) daha sonra oturduklarımızda da artık ben bi cesaret aldığından çaktırmadan elini tutuyordum ellerimizle oynuyorduk saçma sapan çocuk gibi

Sinemaya gidelim mi diye teklif ettim ama ailesi çok sıkı biri kardeşimle gelirsek olur anca başka türlü çıkamam evden dedi bende tamam dedim. Kardeşiyle geldi tabi sinemaya girdik bişeyler yedik ama tabi yine hiç birşey olmadı. Bu şekilde lise bitti malesef. Son gün vedalaşmamızda anladım artık bir daha zor görürsün dedim kendi kendime. O zamandan beri hala daha hep aklımda ama arayamıyorum.

Ağzım hiç laf yapmaz iki lafı bi araya getiremem. Hergün kafamda kuruyorum şunu diyim bunu diyim bi sesini duyayım diye ama cesaret edemiyorum işte. Telefonu SMS de almıyor SMS alımlarına kapatmışlar. Facebook Twitter hiçbirşeyi yok. Bir elimde kalan resimleri var o kadar. Karşılıklı mı karşılıksız mı o beni nasıl görüyor bununla ilgili bile birşey düşünemiyorum. Ah keşke ona itiraf edebilseydim. Ama benden ne köy olur nede kasaba.Çok özledim ve hala aşığım ona. Zaman unutturmuyor işte.

Şimdiki gençleri anlamıyorum hemen çıkıyorlar hemen sevgili oluyorlar hatta daha ilerisini yapıyorlar neler görüyoruz. Nasıl bu kadar cesaretli mi diyim yırtık mı diym orasını bilmiyorum ama neyse işte. Gerçek aşk imkansız oylanmış. Belki de ondan bu kadar sevdik.

• Hiç o açıdan düşünmedim yazarken çünkü kastettiğim hormonlar çok farklıydı

• Burda
    whatsa gelin

• Keşke terketse aldatsaydi beyler ama yaşasaydı keşke.

• 3 yillik sevgilimden ayrilamiyorum. Ayril cok basit konus bitir demeyin olmuyor iste ne yazikki. Universite hayatimdan hic birsey anlamadim. Siz siz olun hata yapmayin omrunuzu 1 yapilmamasi gereken hataya heba etmeyin

• grup var mı kime pm atıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Bende varım.

Geçen sene aralıkta fakültenin kantininde görmem ile başladı her şey. Kız acayip bir şey, alex gibi onun gibisi kolay kolay gelmez bir daha. Uzaktan yazdık hep baktım, o da bakıyordu da. İlk baktığım zamanlarda sevgilisi var mı yok mu bilmiyordum ama ben bakmıyordur diyordum ama arkadaşlar bakıyor bakıyor dedikçe iyice yazdık kıza. Sonradan bazı yollarla öğrendim çıktığı varmış, tabi bakışmalardan 2 3 ay sonra öğrendik. Bakmamaya başladım, çünkü kendi yapılmasını istemediğimi başkasına yapmayı sevmem. Dönemi bitirdik zaten 3.sınıftı o, bende yeni başlamıştım. Yaz tatilinde adını bile unutmuştum, zorlaya zorlaya hatırladım. Dönem başladı, ilk hafta sevgilisini getirdi okula iyice yıkıldım görünce. Tam unuttuk dedik, güz döneminde bakmadım başka kızlara yöneleyim dedim olmadı. Martın başı gibi göz göze gelmeye başladık, tekrar sordurttum arkadaşıma hala varmış sevgilisi. Kız zaten öğrendi benim olduğumu, sordurttuğumdan beri o arkadaş grubu halinde bakıyorlar ve kızla acayip göz göze gelmeye başladık. Hatta geçen çarşamba, çok denk geldik iyice kötü oldum. Olmazsa böylesi olmasın dedim, tanışıp tanışmamak bile önemli değil artık, zaten dönem sonu gidiyor alttan dersi yokmuş mezun olacak. Görmeye görmeye rahatça unuturum diyorum. Kız 1 yıl 3 ayımı yedi ama hiç pişman değilim. Hiç tanışmadan bile sevilebiliyor

tam anlatacaktım ki arkadaş saolsun yazmış işin ilginç yanı yüzde 99 aynı.:-) bende diyorum bunu ne ara yazdım vay anası..resmen benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış.bir insan var.. o yüzde 1 farkta alex değil hagi:-D
    o değilde hocam sen tanıştın mı ben tanışmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam hangi yüzle.:-)

• quote:

Bende varım.

tam anlatacaktım ki arkadaş saolsun yazmış işin ilginç yanı yüzde 99 aynı.:-) bende diyorum bunu ne ara yazdım vay anası..resmen benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış.bir insan var.. o yüzde 1 farkta alex değil hagi:-D
    o değilde hocam sen tanıştın mı ben tanışmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam hangi yüzle.:-)

• 2,5 yıldır sevdiğim bir kız var . Kocaeliye taşınmış bense istanbuldayım .Olsun abi ben o kızla evlenecem (1.5 yıldır küsüz)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Bende varım.

Vallaha artık tanışmasam daha iyi olur sanki. Çünkü geçmiş ile ilgili bir şey söylerse o keşke beni yer bitirir. Mesela niye gelip konuşmadın daha önce derse ne yaparım ? Zaten şurda mezuniyetine ne kadar kaldı

• Ah ah benimde sorunum etrafımda kız yok siz yine şanslısınız :((

• aşk .. lise 2 deydim serseri takımıydım dersleri bırakın sınıfın yolunu bile bilmezdim okullar acılalı 2 hafta olmuştu ve ben sınıfa adım atmamıştım henüz aynı sınıfta olduğumuzu öğrendiğim bi arkadaşımla sınıfa ilk adımımı attım işte o an gözgöze geldiğimiz o an başlamıştı sanki herşey o günden sonra sınıfa hergün gelir tüm derslere girer olmuştum amacım sadece onu tanımaktı hoşlanmışmıydım hayır aşık olmuştum evet ve sürekli bakışıyorduk sıralarımız yanyanaydı. yaklaşık 1 ay sadece bakıştık . tabi ben bu arada diğer çıktığım kızlarla görüşüyordum ama aklımda sürekli o vardı bir gün onun bi kız arkadaşı geldi yanıma aynı zamanda benimde samimi arkadaşımdı ve bana söylemesi gereken ama yemin ettiği için söyleyemediği birşey olduğunu söyledi muhabbet arasında tabi bütün cabalarımın sonucunda söylettirdim ve ne gariptir ki arkadaşının yani (o)nun benden hoşlandığını ama kimseye bunu söylememesi için yemin ettirmiş arkadaşına o an klişe olucak belki ama dünyanın en mutlu insanıydım . yarın olduğunda tüm cesaretimi toplayıp konuşmaya karar verdim ve yanına gittim tanıştıktan sonra muhabbeti kaynatıp teklif etmiştim oda kabul etmişti . 3 ay sevgili olarak gecirdiğimiz dönemden sonra bir gün buluşmamızdan eve gec gittiği için annesi evden kovduğunu ve babasına gideceğini arayıp söyledi bana anne ve babası ayrıydılar . bende bize gelmesini ve 2 3 saat konuşup görüştükten sonra babasına benim bırakacağımı söyledim ve o zamandan sonra ayrılmadık evet resmen kacmıştık 1 sene kacak olarak yaşadık 2 senede normal beraberliğimiz oldu evlilik gibi ama resmi değil şuan bu cesaretime hayranım :) ayrılalı 4 yıl olucak ve dahası ne gariptirki ondan sonra hic bir kız arkadaşım sevgilim olmadı belki 1 2 senesi aşk ayrılık acısıydı ama hala öyle artık fazlasıyla sıkıldım . yanlızlık dibine kadar :) aşık olmak güzel bir duygu ama bunu delicesine kullanmayın canyakabiliyor .

• Hazır dert topici olmuş bende yazayım 2-3 şey,

Ah bu okul hayatı ne dertli derslerimi düşün aşk hayatınımı düşün bilemiyor insan birde diğer sorunlar hani insan 10 yaş birden atar ya o vaziyet,

Bundan 5 hafta kadar önce eski sevgilimden mesaj geldi whatsapp'da "Berbat sensiz" diye durum mesajı yazmıştım aynı şekilde bunu yollamış tabi ben iplemedim malum kızdan ayrılma sebebim farklı davranmasıydı o yüzden baya tartışmıştık en son "si***r g*t diye mesaj atmıştım" o derece yani.Neyse aradan 5 dakika geçti tekrar aynı mesajı attı bende ufak bir "?" koydum.Ardından akşam 7'den gece 3'e kadar bir muhabbet tufanı yaşadık.Eh malum eski meski okulda her gün yüzünü görüyorum ee birazda ben aşık oldum tekrardan bi duygularım alevlendi ama ne olabileceğini az çok tahmin ediyorum.İşte böyle cicim haftaları devam etti okulda görüşüyorduk ama fazla yakınlaşamıyorduk annesi öğretmen olunca problemdi eh birazda yılışıklığı sevmiyordu bende sevmiyordum ama elini tutmayacaksam ne anladım ? Görüşmelerimiz devam etti hafta içi okul sebebiyle dışarıda pek görüşemiyorduk hafta sonu görüşelim dediğimde antremanım var sınav haftası falanda filanda bahaneler üretiyor.Ama twitter'da paylaştığı durumlara baktığımda kafeden kafeye arkadaşlarıya geziyor.Antreman derken voleybol oynuyor kendileri bundan 2 hafta kadar önce spor salonunu öğrendim ben Bornovadayım o Karşıyakada neyse gittim salonuna hocasını buldum neyseki iyi bir adammış olayı izah ettim antreman saatlerini öğrendim maksimum 3 saat sürüyor dedi geri kalan ne yaparlar beni ilgilendirmez diye bir cevap aldım tabi o sırada antremanlara gelebilirmiyim dedim adam benim için sorun yok dedi fakat öğrenciler rahatsız oluyor o yüzden velileri dışında kabul etmiyorum dedi bende eyvallah dedim ayrıldım tabi kıza bunu söylememesi gerektiğinide söyledim.Bu arada bende soğutma planını başlattım en son 5 gün önce konuştum oda ufak bir rüya görmüştüm onun hakkında bir sorun'mu var diye mesaj attım olmayınca ilişkiyi tamamen kestim.

Bu sıradada başka bir kıza karşı sempati duymaya başladım ama kıza açılamıyordum malum okul ortamı hiç terslenmek gibi bir şeyi kabul edecek pozisyonda değilim yani okulda belirli bir kalıp kazanmış insanlar vardır ya o klasmanda birisiyim gereksiz konuşmam en arkada otururum çoğu zaman tekimdir arkadaş çevrem kısıtlıdır ama kalitelidir.Gel zaman git zaman bu kızın ismini öğrendim facebook'da twitter'da takip etmeye başladım hatta tumblr sayfasına kadar takip ettim bir nevi bilgi toplamaya başladım tam aradığım insandı diyebilirdim müzik zevkimizden düşünce tarzımıza kadar yakındık o derece.Bunlada göz temaslarımız başlamıştı Perşembe günü bölümde 2 dersimiz vardı bu kızda bizim bölümdeydi onlarında dersi varmış dersten çıktım bölümden çıkacam oda kapıda bir bakmaya başladı ben direkt kanatları takıp uçmaya başladım o derece brad pitt havasına girdim desem yeridir hafiftende bir rüzgar vurdu bana karşı saçlarımda uzun geriye doğru attım elimle kız donup kaldı yani böyle voltaj fazla geldi desem yeridir hem ona hem bana.Zaten bölümden çıkmamla zilin çalması bir oldu direkt ana binaya yöneldim ders için ama kız hala aklımda midemde kelebekler uçuşuyordu.

Gel gelelim eski sevgilime aslında bu twitter çok kötü bir şey bir yandanda kapatılmasını destekliyorum desem yeridir tabi bu işin geyiği Bu kızla benim eski sevgili birlikte dışarıda olduklarına dair durum paylaştı o an başımdan aşağı kaynar su döküldü desem yeridir.Kendi kendime kuruntulara girdim ama okulda hiç görüşmüyorlardı yan yana geçiyorlardı ama bir selam bile yoktu gözlemlerimedevam ettim bu Cuma gününe kadar herhangibi bir bağ yoktu ama benim eski sevgili her tenefüste resmen bana kilitleniyordu öğlen arasında kantine kaçtık arkadaşlarla yanımda'da sınıftan bir kız ama arkadaşımdı fakat 2 sevgili gibi davranıyorduk çok samimiydik benim arkadaşlar işaret etmişti seninki arkada diye bende hiç oralı olmadım ta'ki elemanın biri bana seslenince arkamı dönmüştüm gözüm direkt kıza çarptı öyle bir bakmıştıki yemin ediyorum babam bile baksa daha az korkardım elemanla konuştuktan sonra dışarı çıktım ama o bakış hala aklımda yanımda bomba patlatsalar iplemem o derece bir fırtına içerisindeydim.Ama hiç ne bir mesaj ne bir durum paylaşımı vardı öyle bakışmalar sadece ha içinde ne kadar aşk ne kadar sevgi var bilemem ama şuan ciddi bir karamsarlık içerisindeydim bu 1 hafta içinde çok farklı duygularla savaşıyorum bir taraftan eski sevgiliden nasıl iyice soğuyacağım diğer taraftan diğer kızla nasıl tanışacağım tekte gezmiyor bi kahve içelim diyelim, bakalım neler olacak gelişme olursa yazarım tavsiyeleriniz varsada yazarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.