Genelde reyting olmadığı durumda erken bitirirler ama neden böle oldu? Yaprak dökümünü reytingi iyi diye kaç sezon uzatmadılar mı? Ama bu dizininde reytingi yaprak dökümünden fazlaymış. Neden uzatmadılar?
Not: Yöneticiler bu konuyu da silcekseniz silerken benide banlayın bi zahmet.
Bence tam zamanında bitti.Yoksa diğer diziler gibi lastik donu gibi uzatacaklardı...
Konu yok arkadaşım nereye kadar uzatıcaklar ?
yazacak bişey kalmadı her sezon ayrıca aradaki yastık hasar gördü
delik deşik olmuş garibim
Bitmesi gereken yerde bitti. Uzatmak için gerekenler yapıldı zaten araya olaylar sıkıştırıldı yan karakterler eklendi. Ve sezon sonuna kadar uzatılıp tadında bitirildi. Yaprak dökümüne kocaman bir kaç sene oldu yahu 2 sezon daha gider bu. Zavallı Ali Rıza ölsede rahatlasa adamcagız asdsadasd
Kitaba uygun gittekleri için erken bitmek zorunda kaldı.Yaprak Dökümü gibi yapabilirlerdi ama yapmadılar.Bana göre böyle bitmesi iyi oldu.
bitmeseydi uzatsalardı daha iyi olurdu ama kitaba göre hareket ettikleri için konu sıkıntısı çekeceklerini düşündüler belkide daha ne kadar saklıyabilirlerdi bilmiyorum
finali mühteşemdi behlül sokak çoçuklarına döndü beşir öldü fena Çok kaliteli yapımdı adını türk klasikleri arasına yazdırdı
Cılkını çıkarmaktansa tam tadında ve zirvedeyken bitirdiler. Yaprak Dökümüne bir bakın uzadıkça uzuyor.
Cılkı çıkmıştı zaten. Kimin eli kimin poposunda belli değil. Diziden sağ kurtulan bir tek matmazel oldu. O da zor yırttı yani.
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
ya bi defol git edepsiz diziilerin uzatılmasını istemede bir numarasınız
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
ya bi defol git edepsiz diziilerin uzatılmasını istemede bir numarasınız
boş yapma
Dizi edepsiz değil bir trajediydi. Yasak bir aşık nelere mal olabileceğini en güzel şekilde anlattı. Ayrıca bütün dizi bu günah üzerine kuruluydu. Hanımın Çiftliği asıl bundan beter. Son bölümde kadının teki altın için adamın biriyle beraber oluyor. Resmen fahişelik yapıyor. Yönetmen bunu tatlı bir müzikle bir muzırlık gibi göstermiş.
Aşk-ı Memnu da böyle bir şey yoktu şahsen. Bence Türkiye'de yapılmış en güzel dizilerden biriydi. Kostüm, mekan ve görüntü açısından oldukça kaliteliydi. 2 sezonda bitirerek kalitelerini korudular. Diğer yapımlara referans olacağı garanti.
tadında bıraktılar.ileriki yıllarda bir aşkı memnu vardı acayip sıkmıştı demez kimse herhalde
İyi oldu iyi, Sky Turk izleyin biraz. Ya da MPL. Biraz ülkeniz hakkında bilgi sahibi olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
İyi oldu iyi, Sky Turk izleyin biraz. Ya da MPL. Biraz ülkeniz hakkında bilgi sahibi olursunuz
sana kalmış millete akıl vermek
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
Kendinle çeliştin, burası dizi bölümü zaten
kitabını okuyan :) finali biliyordu zaten
Kesinlikle tadında bitirdiler.. Ayrıca o intihar sahnesi müthişti benim bile gözlerim doldu. :) Ama o Behlülün sakalları var ya gülmekten geberdim neydi o ya
Ben 1 sezon diye biliyordum diziyi
star tv ana haberde ugur dündar..olaydan bi haber önüne verilen metni okuyor ne nereye gider ne denilmek isteniliyor hiç mi hiç bilmiyor yakışmadı yakıştıramadim..oda çarkın içinde işleyen bir diş çarkı çeviren kim kimbilir hangi kol.. konu ise haber olan 1975 yılında trt de yayınlanan dizinin final sahnesini 10 dk hiç kesmeden vermiş olmasi birde eklemezmi yönetmenin başarısı hollwod yapımlarina taş çıkaran sahneler...de get yaa... o dönemlerde holwood starwarsi alieni çekiyordu ne deyon sen... yaptıgı hiç de etik degildi... finali bilmeyenlerin...ee artik biliyorsunuz izlemenize gerek yok dumuruna ugrataraktan..kendi kanalina övgülerle.. star ana haberden sonra xxx xx yapımı izleye bilirsiniz demiş olması da ayrı bir reyting kaygısıdır...