Şimdi Ara

Aşk Budur...! Daha Ötesi Yok Sanırım :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzelmiş ama pek inandırıcı değil biraz daha ugrassın kim salladıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

güzelmiş ama pek inandırıcı değil biraz daha ugrassın kim salladıysa

doktorlar hiçbir zaman işsiz kalmaz.
  • bunu okusam prof oLurum
  • quote:

Aşk Budur...! Daha Ötesi Yok Sanırım :(

leyla-mecnun
    kerem-aslı
    bunlar var
  • http://www.youtube.com/watch?v=OWyyls_fnso&eurl=http%3A%2F%2Fgayet%2Enet%2FrelationList%2Eovt%3Fr%3D3%26m%3D2%26i%3Dfalse%26l%3D0

daha da ötesi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trde -- 7 Ağustos 2007; 15:12:30 >
  • güzel bir masal
  • Artık böyle düşünen insanlar kalmadı....
    Kalanlarda zaten kızlar tarafından beğenilmiyor....
    Duygusallık , aşk , zayıflık olarak görülüyor
  • çok bilindik bitti sonu
  • Allah razı olsun kardeşim 1 yıl önce bunu bir radyoda dinlemiştim ve o gün bu gün bu yazıyı arıyordum.

Sağ ol var ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuileMatt

yahu hep aynı saatlerde geliyorlar her oykude boyle...
    Sacma sacma asıkları avutma hikayeleri...

Ya biri memursa,digeri ise gece calısıyorsa...

Ya evlendikten sonra biri baskasına tutulursa...

Ya erkek kızı takip eden sapık cıkarsa...

Gercek ask kesfetmektir ( discovery channel )

dostum yemin ederim ben de aynen senin gibi düşünüyorum dizilerde de hep böyle olur,çocuk 2 dakkada kızı hemen ayarlıyo.ne tip var ne para.kız da iki naz yapıyo tamam.ertesi gün büyük aşk başlıyo. nerdeee. hep soruyorum "ya o sıra kızın erkek arkadaşı varsa,ya kız başka birine deli gibi aşıksa,ya kız evliyse.hiç öyle olmuyo.kız dünyalar güzeli ama her dizi de her filmde her hikâyede kız yalnız. işte böyle gerçekçi,olmayınca da herkes güler tabii.

• duygusız
    quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

çok uzun üşendim ben
  • Oluyor böyle şeyler. Size halamın kızı ve kocasının aşkını anlatayım kısaca.

Halamın kızı birine aşık olur, birbirlerini sevmişlerdir ölesiye. Eniştemden kızını istemeye gelir aile. Halam gil çocuğa vermez kızlarını. Bunlar kaçmaya karar verirler ve kaçarlar. Evlenirler.

Nice yıllar sonra barışır iki aile. Biraz multuluktan sonra araya bir problem girer. Çocukları olmuyordur. Bunu fazla dert etmezler. Daha sonra kocası cilt kanseri olur. Halamın kızı kendini yer bitirir. Birbirlerine kenetlenip bu hastalığı yenerler. Hiç bir zaman birbirlerinin kalplerini kırmamışlardır.

Kocası kanser hastalığını yenince mutlluluktan havalara uçarlar. Ama kader peşlerini bırakmaz. Halamın kızı aşırı baş ağrılarından şikayetcidir.
    Tomografi çektirirler. Acı gerçek meydana çıkar. Beyninde tümör vardır halamın kızının.

Zorlu bir ameliyattan sonra düzelir gibi olmuştu. Daha sonra tümör sıçrama yapmış ve onlarca küçük tümör halinde gene belirmişti.

Doktorlar çare olmadığını söylediler. Eniştem kendini yedi bitirdi. Yavaş yavaş gözünün önünde eridi gitti sevdiği karısı.

Önce gözleri şaşı oldu, sonra gittikçe konuşma yetisini yitirdi ve vefatından bir hafta evvel kimseyi tanıyamaz hale geldi.

Halamın kızı vefat ettiğinde 25 yaşında idi. Hepimiz ağlamaktan perişan olduk. Ben o zamanlar 19 yaşında idim. Beni çok severdi. Kocası halam gili sık sık ziyaret ederdi ama karısını hatırlattığı için dayanamadığını söyledi. halamlardan helallik alarak çekti gitti. epeydir görmüyorum. Belki oda öldü gitti.

Bunu kısaca anlattım ama gerçekten böyle şeyler oluyor.

• yalan ya inanmayın 9999999999999999999999999999 kere verildi
  • Harika :)
  • Ortak koşmayı sadece puta tapmak mı sanıyorsunuz? Anlayana...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.