Şimdi Ara

AŞK BİR TEK BANA MI SAÇMA GELİYOR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Eskiden bir kızı sevmiştim ama en fazla 1 ay sürdü sonra bu ne lan dedim.Aşırı saçma geliyor.Zaten 1-2 aya sıkılacaksın birde ağlayanları görünce gülüyorm.

Not:Sevgilim olmadı

DipNot: Asosyalim

Dahadadipnot:Kız arkadaşım yok

Kendimi gördüm bir an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JW2 kullanıcısına yanıt
    Notlarda mı gördün üste mi?
  • 12 yaşımda bana da saçma geliyodu

• kızların hepsini boşver bunlar dibe vuramadı.onlar özel değil eşi benzeri olmayan kar taneside değil aşk denilen şey brad pittin saç modelini beğenip onun tarzını yapmak istemek gibi birşey.sonra o tarzdan sıkılıp lenardo di caprioy özenmek yani özenti olma kendin ol ve seni yaradan rabbini sev.
  • hannibalın willi sevdiği gibi seviyorum seni

• Bi kız sana tebessüm edip gülerse o zaman görürüm aşk neymiş. Aşk karşılıklıdır hafif bi sempatisinden aşık olursun büyük konuşma.
  • Yav he he dediğimi sürekli yapıyorsun.Çok sevdiğin kızları aylık ya da haftalık değiştirip sevişiyorsun.Sonra sıkıldım deyip kenara atıyorsun.Gerçeği söyleyince ben suçlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Yav he he
    Kıza o kadar sevdim diyorsun öpüyorsun belki neler yapıyorsun 1 ay sonra aynılarını başka kıza yapıyorsun.YAV HE HE kendini kandır anca.

sevmek ayrı, aşık olmak ayrı

hoşuna gitmesi ayrı, aşık olmak ayrı

ayrı, aşık olmak ayrı

19 yaşına kadar ot gelmişsin azcık kendini geliştir
  • aşık olmak için kız lazım o da bende yok
  • Bende aşkı gereksiz buluyorum.Not ve dahadipnot beni tanımlıyor.Asosyal değilim.
  • Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi güzel yazmışsınız da ben hala aynı fikirdeyim belki de forum yüzünden bu tür konularda ki görüşlerim değişti. Bana göre piyango gibi, çok bilet aldım ama bana hiç vurmadı o yüzden öfkeleyim ve bu işlerden ümidimi kestim. Ama düşüncelerinize saygı duyuyorum belli ki bu tür konularda bildiğiniz şeyler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSM Scream

Yaşın kaçta böyle mantıksız konuşuyorsun bilmiyorum ama aşk diye bir şey var.Ağlayanları görünce gülmek?O insanların ne kadar çok acı çektiklerinden haberin var mı senin?Empati yaparak anlayabileceğin bir şeyde değil,aşık olduğun insan seni sevmiyor diye boşveremiyorsun işte,kestirip atamıyorsun,aşık olmayan bilemez,daha yazarım da gerek yok,bunları dalga geçtiğin "aşk" yüzünden 2 yılını çöpe atmış/heba etmiş biri olarak söylüyorum.
    Bir gün seninde başına gelir,böyle gülemezsin

Katılıyorum sevmek sevilmek güzel şey ama öğrenciyken olmuyo bence bu işler. Duygusallık zayıflık değildir sen robot değilsin tamam zorluklara karşı direnirsin taş kalpli olursun ağlamazsın onu ben de yapmaya çalışıyorum ama aşk çok ayrı bi şey, boşveremiyosun geçer gider banane diyemiyosun. bilmiyorum garip bi şey ama dünyanın en güzel şeyi gözlerinin içine bakmak, rengini ezberlemek, anılarında sesini duymak, gülüşünü aklından çıkaramamak..

• midem bulanıyor aşk demeyin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Aşk beyinde gerçekleşen aşırı bağlılık duygusudur, en çokta zayıf ruhlu insanları etkiler. Zayıf olmayan insanlar aşık olmaz demiyorum bence her insan olur ancak kimisi bundan aşırı etkilenir, hayatının odak noktası yapar, sonuç olarak aşk biten bir şeydir biter ve sonunda mutsuz olursun. İnsan nefsi doyumsuzdur, sonsuz isteklerimiz ve sonsuz sevgimiz var. Bu sonsuz sevgimizi etrafımızda gördüğünüz fani şeylerle kapatmaya çalışıyoruz, sonsuz sevgimizi fani olan bir kıza bir eşyaya vs. adıyoruz ve sonunda mutsuz oluyoruz. Ancak sonsuz sevgi ancak sonsuz olan bir şeyle doldurulabilir. Oda ALLAH'tır. Bilmem anlatabildim mi?

Hristiyanlar ne yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

Hocam iyi güzel yazmışsınız da ben hala aynı fikirdeyim belki de forum yüzünden bu tür konularda ki görüşlerim değişti. Bana göre piyango gibi, çok bilet aldım ama bana hiç vurmadı o yüzden öfkeleyim ve bu işlerden ümidimi kestim. Ama düşüncelerinize saygı duyuyorum belli ki bu tür konularda bildiğiniz şeyler var

Evet bu forum harika baksana az yukarıdaki elemanların kafası oturup 2 yüzlük rakı bitirsen yine de erişemezsin. Konumuza dönecek olursak, tabiki herkes aynı fikirde ve duygusallıkta olacak değil ve sana sen daha az duygusalsın da demiyorum. Ama görmek lazım, karşına çıkması lazım belki bugün değil ama yarın işte o zaman lan bu kız da çok iyi dediğinde hakkında cinsel arzudan da öte bir istek varsa geçmiş olsun seni de kaybettik her şey zamanla alakalı.

• gaylerin geneli böyle bir hisle farkında oluyorlarmış içinde oldukları durumun canını sıkma yakında duyguların gelişir.
  • Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    Dostum bakarsın sen benden önce kaybolursun Belki de kayıpsın bilemem ki

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=30158963&p=3#108384547

Dostum şans bana erken güldü. Anlayacağın çoktan kayboldum. 7. Yılımızı dolduruyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Aşk beyinde gerçekleşen aşırı bağlılık duygusudur, en çokta zayıf ruhlu insanları etkiler. Zayıf olmayan insanlar aşık olmaz demiyorum bence her insan olur ancak kimisi bundan aşırı etkilenir, hayatının odak noktası yapar, sonuç olarak aşk biten bir şeydir biter ve sonunda mutsuz olursun. İnsan nefsi doyumsuzdur, sonsuz isteklerimiz ve sonsuz sevgimiz var. Bu sonsuz sevgimizi etrafımızda gördüğünüz fani şeylerle kapatmaya çalışıyoruz, sonsuz sevgimizi fani olan bir kıza bir eşyaya vs. adıyoruz ve sonunda mutsuz oluyoruz. Ancak sonsuz sevgi ancak sonsuz olan bir şeyle doldurulabilir. Oda ALLAH'tır. Bilmem anlatabildim mi?

Hristiyanlar ne yapacak

Bana göre hak din İslamdır kardeşim ancak Fransız bir mucit,matematikçi, fizikçi,yazar ve Hristiyan filozof Blaise Pascal şöyle söylemiş:

"Bütün insanlar mutluluğu arar. Bunun hiçbir istisnası yoktur... Bütün insanlar şikayet etmektedir; prensler, hizmetçiler, asiller, halk, yaşlı, genç, güçlü, zayıf, eğitimli, cahil, sağlıklı, hasta, her ülkede, her zamanda, her dönemde, her şartta... Boş yere etrafındaki her şeyle boşluğu kapamaya çalışır, o şeylerden hiçbiri ona yardımcı olamaz, çünkü bu sonsuz boşluk ancak sonsuz ve değişmez bir objeyle yani Allah ile kapatılabilir." (Blaise Pascal, Pensees, Çev: A.J. Krailsheimer, Penguin Classics, London, 1966, s. 74-75.)

Yani ben aslında hristiyan birinden alıntı gibi bir şey yapmış oldum ilk yorumumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=30158963&p=3#108384547

Dostum şans bana erken güldü. Anlayacağın çoktan kayboldum. 7. Yılımızı dolduruyoruz.

Anlamıştımm eğer o konuda olsaydım atacağım mesaj:

"16 yaşındasın ve hayatının kızını buldun...

kendini şimdiden alıştır ayrılığa da fazla koymasın bari."

olurdu, ishak arkadaşımızın attığı gibi Ama sen harbiden hayatının kızını bulmuşsun. İnşallah bir ömür boyu birlikte olursunuz. Ama benim gözümde hala şansın güldüğü ender insanlardansınız ve o şans bana hiç gülmeyecek Ne diyelim hayırlısı olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.