Şimdi Ara

AŞK BİR TEK BANA MI SAÇMA GELİYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Yav he he yukarıda olmadığını yazdım.Sizin gibi 1 ay sonra sıkılacağım bir kız için kendimi üzmem.

Yukarıda neyi yazdın sevgilinn olmadığını mı? İlla üzülmen için çıkman mı lazım kızla?
  • Benim gibi günlük ilişki adamıysan aşk yalandır. Günde 2 rusa aşık olunmaz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay sonra bu ne lan dediğimi de yazdım.Yani soğuduğumu söyledim.O yüzden zorlama kardeş üzülmedim işte.
  • Aşk beyinde gerçekleşen aşırı bağlılık duygusudur, en çokta zayıf ruhlu insanları etkiler. Zayıf olmayan insanlar aşık olmaz demiyorum bence her insan olur ancak kimisi bundan aşırı etkilenir, hayatının odak noktası yapar, sonuç olarak aşk biten bir şeydir biter ve sonunda mutsuz olursun. İnsan nefsi doyumsuzdur, sonsuz isteklerimiz ve sonsuz sevgimiz var. Bu sonsuz sevgimizi etrafımızda gördüğünüz fani şeylerle kapatmaya çalışıyoruz, sonsuz sevgimizi fani olan bir kıza bir eşyaya vs. adıyoruz ve sonunda mutsuz oluyoruz. Ancak sonsuz sevgi ancak sonsuz olan bir şeyle doldurulabilir. Oda ALLAH'tır. Bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

1 ay sonra bu ne lan dediğimi de yazdım.Yani soğuduğumu söyledim.O yüzden zorlama kardeş üzülmedim işte.

Tavırların, yazdıkların, kullandığın smilelerın fazlalığı abartısı bariz olarak üzüldüğünü gösteriyor sen zorlama kardeş :)

Hemen o elindeki kırılmış kalbi yere bırak evlad :)

Bu son mesajımdı. Bi daha alıntılama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Personel Harici Giremez

Saçma aslında bir gün biteceğini bile bile birine bağlanmak, acı çekmek.

kardes olucez diye yasamayida mi birakalim

• zevkli aslında sevişmek falan

amma ailenden olmayan birisi için ağlamak bence de saçma (evlenmeye dogru gidiyosan o ayrı mesele)

• en sonunda yazdığınızdan iğrendinizmi hocam iy falan
  • Asosyal animecimiz bana hitaben bir şeyler demeye çalışıyor galiba
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109888875&p=1#109888875
    Konuyada bazı Yorumları varda

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Gece uykusundan uyanıp size sabah uyandığınızda okuyacağınız Seni Çok Seviyorum diye bir mesaj atıyor sevdiğiniz. Sabah gözlerinizi açıyorsunuz kendinizi şöyle hafif toparladıktan, esnedikten sonra eliniz telefona gidiyor ve sevdiğiniz kişinin size olan sözlerini okuyorsunuz. Bir başkasına değil, size? Bu dünyada bizleri seven kaç insan var ki gerçek anlamda zaten? Her gün birbirinden şikayetçi onlarca insan görüyoruz kimileri herhangi bir şey için kavga ediyor kimileri birbirine kazık atıyor hatta kimileri de kendi canını diğerinden daha değerli görüp onu öldürmeye kalkıyor. Etrafta bu kadar şiddet ve bu kadar acı varken sizi gerçek anlamda seven birinin duygularını görmek sizce nasıl bir duygu yaşanılan her şeye rağmen... Bu aşk mı? Bu mutluluk mu? Yoksa bir avuntu mu? Adına ne dediğimizin bir önemi yok aslında önemli olan tek şey böyle bir dünyada böyle bir insana sahip olmamız. Umarım her şey gönlünüzce olun ve karşınıza 'o' çıktığında ona sımsıkı sarılın çünkü bunu sizin kadar o da hakediyor. İy geceler.

ondan sonra 2 yıl sonra ayrılıyosunuz

end of story.

• Enes4125 kullanıcısına yanıt
    tasavvufçu pls go
  • quote:

Orijinalden alıntı: leydi99

quote:

Gece uykusundan uyanıp size sabah uyandığınızda okuyacağınız Seni Çok Seviyorum diye bir mesaj atıyor sevdiğiniz. Sabah gözlerinizi açıyorsunuz kendinizi şöyle hafif toparladıktan, esnedikten sonra eliniz telefona gidiyor ve sevdiğiniz kişinin size olan sözlerini okuyorsunuz. Bir başkasına değil, size? Bu dünyada bizleri seven kaç insan var ki gerçek anlamda zaten? Her gün birbirinden şikayetçi onlarca insan görüyoruz kimileri herhangi bir şey için kavga ediyor kimileri birbirine kazık atıyor hatta kimileri de kendi canını diğerinden daha değerli görüp onu öldürmeye kalkıyor. Etrafta bu kadar şiddet ve bu kadar acı varken sizi gerçek anlamda seven birinin duygularını görmek sizce nasıl bir duygu yaşanılan her şeye rağmen... Bu aşk mı? Bu mutluluk mu? Yoksa bir avuntu mu? Adına ne dediğimizin bir önemi yok aslında önemli olan tek şey böyle bir dünyada böyle bir insana sahip olmamız. Umarım her şey gönlünüzce olun ve karşınıza 'o' çıktığında ona sımsıkı sarılın çünkü bunu sizin kadar o da hakediyor. İy geceler.

ondan sonra 2 yıl sonra ayrılıyosunuz

end of story.

7. Yılımızı dolduruyoruz efendim.

• quote:

Onun 'o' olduğunu nasıl bilebiliriz? Görüyoruz forumda "4 yıllık, 5 yıllık ilişkim bitti ne yapacağım şimdi" diyenleri. Biraz şans işi galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

quote:

Onun 'o' olduğunu nasıl bilebiliriz? Görüyoruz forumda "4 yıllık, 5 yıllık ilişkim bitti ne yapacağım şimdi" diyenleri. Biraz şans işi galiba

Onu görünce ya da kendisiyle konuştukça anlarsınız bunu. Zaten kendimize sığdıramadığımızda sevgimizi teklif etmiyormuyuz? Başkasının ilişkisi 4-5 yıl sürmüş bitmiş diye hayıflanmak yerine siz bunlardan ders çıkarın. Temelini iyi atın. Bir çok faktör var fakat temel bir ilişkide çok önemlidir aynı binalar gibi. Temeli iyi atılmış bir bina zemin yapısına göre tabiki depreme olan dayanıklılığı daha fazladır. Demem o ki insanlar söyledikleri yalanlar yıllar sonra gün yüzüne çıkınca bu bile ayrılık sebebi olabiliyor veya bilmediğiniz bir huyunu öğrendiğimizde... O yüzden tanımak önemli dürüst olmak önemli tabi yalancı da olmanız gerek aynı anda. Çünkü bazı doğrular, yalanlardır. Senin sorunun bayağı dışına çıktık ama yine de beklediğin şey yıldırım aşkı olmaz. Gördüğün an elin ayağın titremez ama mesela onunla konuşurken, diyeceği şeyi merak etmek aynı Ronaldonun(brezilyalı) ayağına top geldiğinde ne yapacağını merak etmek gibidir veya gondola bindiğinde yukarı doğru kalktığında göğsünde yaşadığın o boşluk hissidir. Bambaşka bir şeydir ve bir çok tarifi vardır. Bunu hissettiğinde anlarsın o olduğunu

• Aşk dediğin ya penisten akandır ya gözden akandır gerisi laf ü güzaftır.
    -BağKurluSamuray-
  • Aşk saçmalık evet, ağlayanları görünce bende gülüyorum evet, abartılacak bir durum yok evet.
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    3 evet 1 hayır demektir.
  • Asosyaller eksilmiş

• Saçmalığın daniskasıdır...

• Sıkıldıysan karakter olarak tanimiyorsundur..
    Dış gorunusunden hoşlanir karakterine aşık olursun bir insanın.. Sadece tip olarak yargilarsaniz olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.