Şimdi Ara

Aşk bence nedir? Bence yoktur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olayı salt cinsellik üzerinden yorumlayamayız. Cinsellik içinde yaşadığımız çağda ürün gibi pazarlanıyor. Ben de güzel bi kadın gördüğümde içten içe yatmak isterim ama ellerini tutmak, saçlarını okşamak, kokusunu içine çekmek, sarılmak bana orgazm anından daha keyifli geliyor.

  • Bir kadina asik olmak hastaliktir bence. Mecnunda hastaydi, Keremde. Gercek ask Yaraticiya olan asktir ve onu insanin icinde aramasi gerekir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Turbo kardeş biz evliya mertebesindeyimiz ki Mecnun gibi mecazi aşktan vazgeçip ilahi aşkı bulalım ? Bu arada AŞK kesinlikle vardır hatta kadınlar için sex'ten önce aşk gelir tabi hayat kadınları hariç ama erkekler için AŞK'tan önce SEX gelir yani bir erkek sevmediği bir kadınla ihtiyacını gidermek için çok rahatlıkla SEX yababilir ama nomal bir kadın asla bunu yapmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Sky 77 -- 17 Aralık 2021; 23:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue Sky 77 kullanıcısına yanıt
    Mecnun Aski Leylada aradi ama ask Leylada degildi. Size aski kadinlarda aramayin diyorum. Kadinlar insandir hata yapabilir. Kadinlarinsevin ama insan gibi, tapmayin onlara. Gercek aski bulmak icin Mecnun olmaya gerek yok. Zaten Mecnun adi Leyla saplantisi yuzunden verilmistir ve deli demektir. Siz akilli olun diyorum, Mecnuna ozenmeyin o hasta idi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papaz Yahnisi P kullanıcısına yanıt

    Daha da ileri gideyim. Ben kadınlarda ruh olduğunu bile sanmıyorum. Kadınlarda duygu da yoktur. Taklit yaparlar. Hiçbir zaman sevmezler. Onlar güce taparlar. Ne demiş Freud, ooo kadınına mı gidiyorsun, kırbacını unutma. Kadınlar biyolojik makinedir bence. Aşırı derecede içgüdüleriyle hareket ederler. Toplum onları bu şekle getirmiştir belki ama, onlar da bu durumdan gayet memnundurlar. Bakın mesela, hiç ilanı aşk eden bir kadın yoktur. Çok nadirdir. Ama erkek yapar her zaman.


    İnsanların bir kısmının da ayrıca biyolojik makine olduğunu sanıyorum. Biraz metafizik kaçıyor ama, bazı insanlar inanılmaz derecede düz yaşıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 26 Ocak 2022; 2:32:50 >
  • Sen aski kadinin bacaklari arasinda ararsan ancak o kadarini bulur ondan sonra ask bence yoktur diye konu acarsin

    Onun adi ask degil Sehvet!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Ocak 2022; 1:20:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.