Şimdi Ara

Aşk acısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk defa yaşıyorum kalbim kac gündür hissediyorum midem bulaniyor.

muslum gurses vb dinledim normalde pek sevmem vedinlemezdim ne yapayim beyler muzik onerin dinleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Damar giderli şarkılarla daha çok derdine dert katarsın.başka şeylerle ilgilen.ilk defa olduğu için sarsar ama sonra alışırsın.gülüp geçicen hatta.unutmanın en iyi yolu başka kız bulmak.ama salla.aklını başka şeylerle meşgul et

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Damar giderli şarkılarla daha çok derdine dert katarsın.başka şeylerle ilgilen.ilk defa olduğu için sarsar ama sonra alışırsın.gülüp geçicen hatta.unutmanın en iyi yolu başka kız bulmak.ama salla.aklını başka şeylerle meşgul et

Kizin sevgilisi varmis asiri ciddi düşünüyordum hayal kurmustum :( keşke kurmayaydim :(

• Boşver sevgilinden ayrılsan daha çok koyar.tanımadan bilmeden hayal kurma.tipine güzelliğine kapıldın heralde

• madem hayal ile sevgin katlandı hayal ile sevgini azalt, onunla olduğunda her şeyin iyi gideceğini kim garanti edebilir, neden o seni değilde sen onu sevdin? doğru ilişki gerçekten onda mı? iyi düşün

• Unutmak yoktur alışmak vardır ayrıca duygusal yada o tarz şarkılar dinlemen dahada üzüp alışmana zorluk katar.
    Gevşe arkadaşlarınla dışarıya çık kafanı biraz meşgul etmen yararına olacaktır bu duruma alışmak istiyorsan.
  • beterin beteri vardır.Başımdan geçen olay;

http://forum.donanimhaber.com/m_99192175/f_//tm.htm#99192175
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahım(çaresizlik)
    12 yıl önce açıldı
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Çaresizlik ve yalnızlık
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazci43

beterin beteri vardır.Başımdan geçen olay;

http://forum.donanimhaber.com/m_99192175/f_//tm.htm#99192175

kardeş one öyle :( daha ben kızla tanışamadım 12 sınıf o ben mezunum üniversite hazırlık okuyoruz ikimizde.fakat canım çok sıkın ne yapsamda ulaşsam o kıza ben onu düşünüyorum sevgilisiyle arasını bozmak istemem ama olurda ayrılırlarsa çıkmayı teklif etmek isterim. belki nasip olmaz sevgilisiyle evlenir ama ben yinede öğreneyim.
  • @drfree1 hayatta yapacağın en güzel şey kendin annen baban ve kardeşin için yaşamak olsun.Başkası için ne yaşa nede üzül ben 5. aya girdim bu acıyı yaşayalı ve bu acılar beni dahada güçlendirdi emin ol seninde öyle olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.