< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Nisan 2020; 13:1:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Nisan 2020; 13:1:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye’de yapılan saçma sapan diziler ile kıyasladığımızda , arada dağlar kader fark var bu dizide .
3. Bölümü bitirdim . Aşırı sardı . Oyuncu seçimleri efsane . Direk karakterlere oturmuş oyuncular . Açıkçası hiç sıkılmadan izledim . Diğer yapılan 2 Türk dizisine baktığımızda Aşk101 onlardan da kat kat daha iyi olmuş |
evet bende gördüm onu
![]() yemin ediyorum zerre akıl yok bu tiplerde. ulan sanki kuzey kore'de yaşıyoruz da, devlet kanalı netflix' den başka bir şey çekmiyor. bu kadar rahatsız oluyorsan üye olma ve izleme. bu kadar basit bir çözüm yöntemi. netflix izlemek istemeyen televizyonunu açsın izlesin yahu o zaman. bomboş tepki. yallah atvye |
yok
dizide herkes çiftken, bir tek sevgilisi olmayan osman adlı karakter var. biliyorsunuz o da gay falan diye olay olmuştu. dizide öyle bir durum yok. ama bazı bölümler diğerlerine göre 10 dakika falan daha kısa. bazı kişiler o yüzden osman'ın gay olduğu kısımlar silinmiş diyorlar eğer doğruysa büyük skandal. netflix'ten bu şeriatçı gericilerden korkmayıp tüm sahneleri yayınlamaları gerekirdi. bu ülkede dönersen ıslık çal, hamam gibi onlarca lgbt film çekildi. çekersin ve yayınlarsın. nasıl diğer lgbt içeriklerini korkmadan yayınlıyorsan bunu da yayınlarsın. ceza alırsan da kazandığın paralardan ödersin, sosyal medyadan duyurursun herkes arkanda olur, destek olur. bunu göze alamıyorsan çık ülkeden zaten. |
Diziyi şu anda bitirdim
Cidden önyargı ile başlamıştım ama öyle bir sardı ki . Müzik seçimleri olsun cast olsun hikayenin işlenişi olsun açık ara tr de yapılmış en iyi gençlik dizisi olabilir Netflix de sanırım yavaş yavaş akıllandı ki böyle güzel bir işi Türkiye’de yapmalarına helal olsun on numara bir iş çıkarmışlar . Tüm ekibe, yazarlara , yönetmene teker teker teşekkürler Kamera açıları bile Türkiye’de açık ara en kaliteli çekim bence aşırı beğendim . 2. Sezonda görüşmek üzere 👋🏻 |
Elite i öven halkımız aşk101 i yerden yere vurma çabasında hocam . Yabancılar yaptı mı ağzı açık izlerler . Biz yaptık mı eleştiri . Bir kerede bir şeyin halkını teslim etse şu izleyici kitlemiz
İzleyicimiz senelerdir robot gibi aynı şeyleri izlemekten kafaları bulanmış bence . Farklı birşey yapıldımı hemen eleştiri Hatırlıyorum da şahsiyet ilk çıktığında bu halk gene yerden yere vurdu . Sonra baktılar yabancılar övmeye başladı hemen sahiplendiler diziyi . Bakın görün Aşk 101 de elite popülerliğini yakalarsa dış platformlarda , o zaman nasıl bağrına basacaklar diziyi seyredin . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Nisan 2020; 16:55:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |