Bildirim
Aşırı yoğun CPU kullanımı!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
antivirus -
quote:
Orjinalden alıntı: alim44
arkadaşlar.. bilgisayarımda CPU kullanımı nerdeyse sürekli %100 kullanıyor %30 lara 40 lara çıkıyor... ve ağ bağlantısına girdiğimde gelen giden paket birikmesi aşırı yüksek 5-10 dak içinde milyona ulaşıyor.. Çözüm öneriniz nedir (format dışında lütfen) teşkkür ederim..
Dostum, şimdi antivürus programlarıyla taratmanı önereceğim bende arkdaş gibi, yanlız eğer çok fazla vaktin yoksa, ve önemli verilerini yedekleyerek format atabilirsen en doğru çözüm bu olur, ondan sonra av kurarsın.
fakat benim vaktim çok fazla sansımı denek istiyoum dersen. KAV ile taratıp temizlemeye calısmanı öneririm.
kolay gelsin
-
iyi bi anti virus ya da kökten format -
Kaspersky la virüsleri temizlemelisin. ( kaspersky gibi programlar küçük boyutlu spyları bulamaz)
SPYBOT(700 000 i aşkın bir spy dağarcığı var) la da spyları temizlersin. Sorunun kökten hallolur eğer olmazsa sistemini alabildiğin kadar geriye almayı dene , oda olmazsa format.
-
quote:
Orjinalden alıntı: alim44
arkadaşlar.. bilgisayarımda CPU kullanımı nerdeyse sürekli %100 kullanıyor %30 lara 40 lara çıkıyor... ve ağ bağlantısına girdiğimde gelen giden paket birikmesi aşırı yüksek 5-10 dak içinde milyona ulaşıyor.. Çözüm öneriniz nedir (format dışında lütfen) teşkkür ederim..
Görev denetleyicisinden hangi uygulamalar bu kadar CPU yiyor, buna dikkat edin. Ona göre hareket edin. Ayrıca başlangıçta kaç tane uygulama mevcut. -
Arkadaşlar gelen cevaplar hep format yönünde ama bu zor olan benim için... anti-vir ile çok tarattım bir kaç şey buluyor siliyorum ama sonuç yok... Ayrıca görev yöneticisinde IEXPLORE.EXE diye bi şey var bunu sonlandırınca sorun bitiyo... ama sonlandırıncada masaüstü kayboluyor sadece görev yön kalıyor geriye... -
o explorer.exe dir masaustu oluyo -
Zaten yeni görev de explorer yaz masaüstün geri gelir. Ama her defasında bunu yapmak zorunda kalırsın...
Dediğimi yaptıktan sonra bak bakim yine cpu kullanımı çok olucakmı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiX -- 26 Kasım 2007; 14:49:47 > -
activexdebugger sorunu olabilir.
visür problemidir. nod 32 ile tarat
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopu kasa olarak kullanmak
- laptopa su döküldü ama çalışıyor
- windows tarafından bulunamıyor
- cable not connected ne demek
- bin dosyası açma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- 0xc00007b hatası
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X