Şimdi Ara

Aşırı yalnızlık çekenler ve bu durumdan şikayetçi olanlar gelin dertleşelim.İNTİHAR DÜŞÜNÜYORUM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle intihari dusunme ben bi kere dusundum hatta yaptim olmessen cook pisman olursun istersen pm at intihar edince neler oldugunu anlatiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tane bile yoksa asosyallikte beni geçmissin demektir

• Dışarıda evdekinden fazlası yok fazla takma kafana
  • Benim yalnızlığım kız konusunda.Oda arkadaşlarımla takılıyorum.Okulda takıldığım arkadaşlarım var okul dışı görüşmüyoruz bütün günüm bilgisayar başında ama ben memnunum.En azından bir erkekle muhabbet için futbol,oyun konuşsan arkadaş olursun.
  • Benim de hiç yakın arkadaşım yok. Bende yalnızım. Zaten ilk önce bununla yaşayabilmem lazım. Kimseye ihtiyacım olmamalı. Sende öyle düşün.
  • TechR T kullanıcısına yanıt
    hocam yapma gözünü seveyim, internet bu, sen hiç o yazdığın arkadaşlarla yüzyüze konuşup da senin en iyi arkadaşların kim diye sordun mu? Ask.fm,facebook bunlar sanal ortam,burada kimi şeyler söylenir gerçekte yalan olan,insanlar rahat takılır buralarda söylediklerinin çoğu popüler olabilmek içindir bazılarının.Burada söylenilen çoğu şey hikaye, o dediğin arkadaşlarla yüz yüze konuş ve daha iyi anlaşmaya çalış, o zaman anlarsın.Zaten yeni gördüm aşağıdaki yorumlarını, facebookta beğeniden felan bahsetmişin.Sen facebookta fotoğrafınla aldığın beğeniyle kendini öveceksen zaten iş bitmiş,Ha kimin hoşuna gitmez beğenilmesi, ama facebookta değil be kardeşim, gerçek hayata bak sen ne yapıcaksın facebook,twitter.Bunlara göre kendini değerlendirme.Yalnızlığını paylaşabilecek bir kişi,konuşacak bir vücut varsa karşında, unutma yalnız değilsin.
  • Bende böyleyim. Düşünme hiç bir şey hayatı yaşa bak güzel hayat var olmasınlar senin yanında tek başına yap bir şeyler hobi edin spora başla hatta çevre edirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Dışarıda evdekinden fazlası yok fazla takma kafana
    Bunu biliyorsun öyleyse neden :((

• Hocam hayatta mısınız ? Durumun ne oldu nasılsınız ?

• bu çocuk da çok çekti bakmayın

• bazen üzülüyorum kullanıcısına yanıt

sen hep bu tür eski konuları upluyosun ben de bazen üzülüyorum  

• Techr bu konuyu açtığı zaman pmden konuşmuştuk, benzer şeyler yaşıyorum diye yazmıştım ben de. Ben o zamandan bu zamana hiç bir şeyi değiştiremedim, acaba bu arkadaş yaşıyorsa ne yapmıştır bende merak ettim şimdi

• Üniversite de bitiyor elde hiçbir şey yok ne yapacağım bilmiyorum gene gene gene başa sarıyorum yalnızlık ve şansızlık.

• bazen üzülüyorum kullanıcısına yanıt

yalnızlık diye bir şey yok kendine gelmen lazım

• Monoman kullanıcısına yanıt

bende ama ben halimden artık memnunum mutluyum biraz düşününce zaten kız peşinde koşmanın ne kadar boş olduğunu anlıyorsun. kızlar ve yemek eğlence/mutluluk kaynağı olarak görülmemesi gereken iki şey.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.