Şimdi Ara

aşırı terleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saç diplerim bile acayip terliyor, şuanda kafamın arkasındaki saçlarım sırılsıklam oldu nerdeyse. acayip sinir bozucu bi durum. aşırı terleme neden olur, çaresi var mı? bir hastalık belirtisi olabilir mi, doktora gitmek gerekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim sadece koltuk altım terliyor heyecanlanınca . çok kötü bir durum
  • Tiroid bezlerine bi baktır derim

• quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

benim sadece koltuk altım terliyor heyecanlanınca . çok kötü bir durum

Hocam ameliyat var birde sen yine iyisin benim el ayak koltuk altı terliyor aquman gibi oldum valla
  • Vücudun büyük mü? Karaciğerin nasıl yağlanma var mı? Metabolizman hızlıdır kesin :D Kan değerlerin nasıl?

• Koltuk altı rezalet benim, dışarı çıkmama bile gerek yok dururken bile fışkırtıyor suyu mahvediyor adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

Tiroid bezlerine bi baktır derim

hastaneye gittiğimde hangi bölüm bakıyor hocam bu tür rahatsızlıklara? hangi uzman hekime muayene olmalıyım? tiroit hormonu testi yapılmasını özellikle belirtmem gerekir mi, yoksa kan tahlili yapıldığında, genel olarak tüm kan değerlerini inceliyorlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajda aşırı ısınma
    3 yıl önce açıldı
    Aşırı Derecede Unutkanlık
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aşırı bir terleme var hele yaz günlerinde tam bir eziyet evden çıkmamayı düşünüyorum.
  • Dostum benim de yillardir asiri terleme sorunum vardi el koltukalti ve ayaklardan ozellikle. Gecen yaz tanidik doktor bulduk, ameliyat ayarladi. Ter bezlerine giden sinirleri düğümlediler. Su an cok memnunum el ve koltukaltim gecti hic terlemiyor ama ayaklar yine az cok devam ediyor. Ayrintili bilgi istersen ozel mesaj gelebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleri esen terör

quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

Tiroid bezlerine bi baktır derim

hastaneye gittiğimde hangi bölüm bakıyor hocam bu tür rahatsızlıklara? hangi uzman hekime muayene olmalıyım? tiroit hormonu testi yapılmasını özellikle belirtmem gerekir mi, yoksa kan tahlili yapıldığında, genel olarak tüm kan değerlerini inceliyorlar mı?

Hocam, internette daha kapsamlı ve doğru bilgiyi bulabilirsiniz, yanlış bilgi vermek istemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.