Son bir kaç gündür bilgisayarımda garip bir olay var.Herangi bir program veya oyun çalıştırdığımda bellek kullanımı 600-800 k civarlarında gezinmeye başlıyor.Haliylede kasılmalar, takılmalar oluyor.CPU kullanımı da %50lerin üzerine çıkıyor.Pc yi açtığmda bir program veya benzer birşey başlatmadığımda bir sorunu yok ama bi oyun açtığımda yada program, durum böyle oluyor. Bu neyden kaynaklanıyor acaba ?
İşletim Sistemi :windows 7 ultimate Cpu : core2duo 2.4 mhz e6600 Anakart:gigabyte ga-965p-ds3 Ekran kartı : ati radeon hd 5700 Power Supply: 550 watt feel Ram : 4 gb kingston 800 mhz
Arka planda çalışan bilmediğiniz programlar var mı?
Görev Yöneticisinin ''İşlemler'' sekmesinin bir SS 'sini ekleyiniz... ( Tüm kullanıcı işlemlerini göster tikini işaretleyerek çekin. )
Güncelleştirmeleri kapatın.
Sanırım anlatamadım. Toplam bellek kullanımından bahsetmiyorum. Açtığım oyunun veya programın bellek kullanımı 500-600 k oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: diabolicalclown
Sanırım anlatamadım. Toplam bellek kullanımından bahsetmiyorum. Açtığım oyunun veya programın bellek kullanımı 500-600 k oluyor.
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Bu rakam normal çünkü.
Bakın, torchlight adında bir oyuncuk açtım ve 500 küsür gibi bi bellek yüklemesi var.
sisteminizin kasılmasının bununla alakalı olmadığını düşünüyorum bi exe dosya çalıştığı zaman bu bellek kullanımı normal sistemin ısıları ne durumda bi everest in algılayıcı ekranından ss ekleyin