Şimdi Ara

Aşırı Ram ve Cpu yüklenmesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir kaç gündür bilgisayarımda garip bir olay var.Herangi bir program veya oyun çalıştırdığımda bellek kullanımı 600-800 k civarlarında gezinmeye başlıyor.Haliylede kasılmalar, takılmalar oluyor.CPU kullanımı da %50lerin üzerine çıkıyor.Pc yi açtığmda bir program veya benzer birşey başlatmadığımda bir sorunu yok ama bi oyun açtığımda yada program, durum böyle oluyor. Bu neyden kaynaklanıyor acaba ?

İşletim Sistemi :windows 7 ultimate
    Cpu : core2duo 2.4 mhz e6600
    Anakart:gigabyte ga-965p-ds3
    Ekran kartı : ati radeon hd 5700
    Power Supply: 550 watt feel
    Ram : 4 gb kingston 800 mhz

• Arka planda çalışan bilmediğiniz programlar var mı?
  • Görev Yöneticisinin ''İşlemler'' sekmesinin bir SS 'sini ekleyiniz... ( Tüm kullanıcı işlemlerini göster tikini işaretleyerek çekin. )

Güncelleştirmeleri kapatın.
  • Sanırım anlatamadım. Toplam bellek kullanımından bahsetmiyorum. Açtığım oyunun veya programın bellek kullanımı 500-600 k oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicalclown

Sanırım anlatamadım. Toplam bellek kullanımından bahsetmiyorum. Açtığım oyunun veya programın bellek kullanımı 500-600 k oluyor.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Bu rakam normal çünkü.
  • http://img842.imageshack.us/img842/9083/bam.jpg

Bakın, torchlight adında bir oyuncuk açtım ve 500 küsür gibi bi bellek yüklemesi var.
  • sisteminizin kasılmasının bununla alakalı olmadığını düşünüyorum bi exe dosya çalıştığı zaman bu bellek kullanımı normal
    sistemin ısıları ne durumda bi everest in algılayıcı ekranından ss ekleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Görev Yöneticisinin ''İşlemler'' sekmesinin bir SS 'sini ekleyiniz... ( Tüm kullanıcı işlemlerini göster tikini işaretleyerek çekin. )

Güncelleştirmeleri kapatın.

en iyi çözüme boyle ulasırız arkadasım ss koy bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.