Şimdi Ara

Aşırı ölü piksel Türkcell T50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün telefonda dikkatimi bir şey çekti 1 aydan fazladır almışım telefonu bu aksam kamera açtım karanlık bir yeri çekerken ekranda beyaz Noktalar olduğunu farkettim hemen ölü piksel testi için Google Play dan indirdim siyahı açtığımda gözlerime inanamadım tahminen rahat 70-80 tane çok küçük beyaz Nokta vardı ama diğer beyaz mavi kırmızı ekranda belli etmiyor yani nokta gözükmüyordu şimdiye kadar ekran sağlam ancak işte sadece siyah ekranda böyle bir şeye rastladım teli daha yeni aldım ne yapmam lazım servise gondersem değişim yaparlarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihh2163

Arkadaşlar bugün telefonda dikkatimi bir şey çekti 1 aydan fazladır almışım telefonu bu aksam kamera açtım karanlık bir yeri çekerken ekranda beyaz Noktalar olduğunu farkettim hemen ölü piksel testi için Google Play dan indirdim siyahı açtığımda gözlerime inanamadım tahminen rahat 70-80 tane çok küçük beyaz Nokta vardı ama diğer beyaz mavi kırmızı ekranda belli etmiyor yani nokta gözükmüyordu şimdiye kadar ekran sağlam ancak işte sadece siyah ekranda böyle bir şeye rastladım teli daha yeni aldım ne yapmam lazım servise gondersem değişim yaparlarmi?

Ayni sorunu bende yeni fark ettim

• arkadaşlar bendede aynı sorun vardı teli alalı 1.buçuk ay oldu ekran siyah olunca ölü piksel gözüme çarpmaya başladı zamanla çoğaldı kvk ya servise götürdüm adamlar 20 gün sonra teli verdm yazılım güncellediler ekran değiştrmişler 1 hafta sonra tekrar baktım bu sefer daha çok ölü piksel oldu servise götürüp iade veya yenisi isteyecem :(
  • Sat Venus al.Ciddiyim.

• Bende geçen hafta fark ettim ölü pikselleri, saymadım ama 100-15. telefonu temmuzda almıştım yedek telefonum olmadığı için henüz servise veremedim. acaba turkcell yedek telefon verirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Şebeke Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.