Şimdi Ara

Aşırı kötüyüm beyler bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul bitti,yaz tatitilne girdik. internetten tanıştıgım 1 senedir konustugum kızla bu yaz buluşamayacaz. ben inekler gibi çalışıyorum. o ise yarın tatile gidiyor. en yakın arkadasım 2 sene okulda kalmasına rağmen o bile tatile gitti. ben hala bu en güzel yaşımda ve dönemimde iş ev - ev iş yapıyorum. yeter artık. istedigim hiçbirşey olmuyor. hayatımda birini sevmeyen ben internette birnie aşık oldum yanımda degil,anca günde 10 saat mesajlaşarak özlemimi gideriyorum.şimdi demeyin internet aşkı vs diye. Annesiyle felan bile görüşüyoruz. o kadar kıskancım , kıza mayo aldırdım da öyle gidecek tatile,ama yinede öküz gibi bakanlar olacak ve ben onun yanında olmayacam. Başlarım böyle dünyaya beyler. millet hayatını yaşıyor biz napıyoruz. Kız sürekli diypr gel buraya gel yanıma. Bende de para yok, kıza da diyemiyorum yok diyorum işler var. Of beyler of. Hayat çok adaletsiz.

Birazdan mal gibi csgo ya giricem. Sevdiğim kız ıse izmir sahilinde dolaşıyor. Bu ne şimdi yemin ediyorum ağlayasım geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brünett -- 6 Temmuz 2015; 23:08:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi Bey

kız boştaysa numarasını versene

1.5 senedir konuşuyoruz ve çok seviyorum kızı, yanlış anladın heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlinEdirneLEE

Bırak o dolaşsın mal mal CS:Go daha iyi üzülmene gerek yok

Hocam şöyle söyliyim. 5 senedir cs oynarım. İlk defa oyuna girmek istemiyorum

• Cs rank ne gel taşıyım seni ben pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi motive edici birşey söyleyin be :(

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: Brünett

Beyler bi motive edici birşey söyleyin be :(

kız güzelse rahat bırakmazlar,

rahat bıraksalar bile hiç buluşmadığı bir erkeğin sadakatine hiçbir kız girmez.

hertürlü aldatılıyorsun sadece bil istedim.

iyi akşamlar

O yandan hiç şüphem yok, kızın öyle biri olduğunu anlardım 1,5 senede. Yanına biri gelse terslicegini de biliyorum. Zaten sürekli video felan atıyor

• internetten uğraşacağına çıksan dışarı ortam yapmıştın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 6 Temmuz 2015; 23:40:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttanDusenAdam

internetten uğraşacağına çıksan dışarı ortam yapmıştın

bulundugum ilçe de kekolar ve onlara aşık olan kızlar var. hepsi salak facebook bağımlısı kişiler.hepsinin arkadaslarınada çıplak fotografı dolasıyor
  • İyi kötü bir kıza karşı bir şeyler hissediyormuşsun. Ona güven ama ne olursa olsun yani daha hiç yüz yüze görüşmemişsiniz(bunu ne kadar çok garipsesem de). Yani kızı çok kafanda büyütme çok sevdiğin biri o ama o da seni sevdiği sürece sen de onu seviyorsun unutma.
  • sağ eline geri dönme vakti geldi
  • 10 saat mesajlaşmak ne lan?
    Ben anamı 10 saat görmüyorum

• kardeş saçma sapan konuşan er üyeyi sallama . yüreği varsa adresini yazsın öyle mesaj atsın. adilik peşinde sallama onu.
    ayrıca bakacaklar yani bunun önüne geçmenin tek yolu ya kız kapanır ya erkeklerin gözleri kapanır . 2.sini yapamıyoruz çünkü öz saygı yok .
    ana konuya gelirsek. bu internet aşkları hiç dürüst olmuyor. bi arkadaşımında sevgilisi var ama önceden tanışıyorlar. kız hep yalan söylese haberi olmuyor çocuğun. çok takarsın kafana biliyorum ama gidebileceksen içinde kalmasın izin falan kopar sende git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

kardeş saçma sapan konuşan er üyeyi sallama . yüreği varsa adresini yazsın öyle mesaj atsın. adilik peşinde sallama onu.
    ayrıca bakacaklar yani bunun önüne geçmenin tek yolu ya kız kapanır ya erkeklerin gözleri kapanır . 2.sini yapamıyoruz çünkü öz saygı yok .
    ana konuya gelirsek. bu internet aşkları hiç dürüst olmuyor. bi arkadaşımında sevgilisi var ama önceden tanışıyorlar. kız hep yalan söylese haberi olmuyor çocuğun. çok takarsın kafana biliyorum ama gidebileceksen içinde kalmasın izin falan kopar sende git

Yok hocam, zaten tatile gittiğinden beri resim video istiyorum hep. O yana sıkıntı yok.

Bak mesela o 1-1,5 saate kalkıp denize gidicek. Ben ise burda mal mal oturup çalan telefonlara bakıyorum. İş konusunda terliyorum bile. Çok koyuyor be abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

İyi kötü bir kıza karşı bir şeyler hissediyormuşsun. Ona güven ama ne olursa olsun yani daha hiç yüz yüze görüşmemişsiniz(bunu ne kadar çok garipsesem de). Yani kızı çok kafanda büyütme çok sevdiğin biri o ama o da seni sevdiği sürece sen de onu seviyorsun unutma.

Evet hocam öyle yapmaya çalışıyorum. Her ne kadar sevsem kıskansam da onun gibi bir sürü kız plajda. Ama yinede çok koyuyor

• Hocam benim de aydınlığa kuş sıkıştı ona üzülüyorum senin şu derdine bak ya

• Kıza durumunu söyle gel derse git madem 1 sene olmuş parayı sıkıntı etmez zaten gurur yapipta kendini yeme boyle

• Yav arkadaşım uzak ilişki nedir ya? Hadi onu geçtim daha hiç buluşamadığın uzak ilişki nedir? Foto atsa ne video atsa ne kızla 1.5 yıl uzaktan görüşene kadar 1.5 gün yan yana kal görüş gez.Zaten anlarsın nasıl bir kız olduğunu bu işler sanaldan yürümez ne kadar meraklısınız acı çekmeye
  • Mrazzersa yarin cok fena bir video geliyor takip etmeni oneririm tum stresini alacaktir bende onu bekliyorun.

• aynısı akrabama da olmuştu 1 hafta sonra helvasını yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Kıza durumunu söyle gel derse git madem 1 sene olmuş parayı sıkıntı etmez zaten gurur yapipta kendini yeme boyle

Yok hocam kız parayı felan dert etmez zaten. Ben söyleyemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.