Şimdi Ara

'aşırı kafaya takmak.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
101.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minimalist

    @the_Legend..

    Ben değişken bi kişiliğe sahip değilim , kişilik değiştirenlerdende nefret ederim


    değişmekten kastım, "aşırı kafaya takmaMAK"
    o sorunu yaşamamak. bunu nasıl hallederim, onu düşünüyorum.
    önerilerin için sağol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: behchat

    össnin bana hediyesi oldu bu. eskiden böyle değildim çabuk karar verir ve pişman olmazdım ama şimdi bütün kararlarıma pişman oluyorum ve kafama takıyorum böyle giderse sonum ne olacak merak ediyorum.


    A mı B mi? yoksa C mi D ve E de olabilir kararsızım.. Lanet olsun kafamdan çıkmıyor..
  • bu bir çeşit hastalık . öss sürecinde başladı bende de . psikolog ya da psikiyatriste gitmeni öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNitroToluen. -- 4 Ağustos 2009; 23:28:42 >
  • kafaya takmanın tek sebebi yalnızlık.

    seni mesgul edecek birşey olsa günün cogunu tek basına degilde baskalarının yanında gecirsen o sorun ortadan kalkıyor. bu sefer olursa olur olmasada olur demeye baslıyorsun.

    insan zihniyeti cok değişken birşey. öyle filmlerdeki gibi bir olay olur adam etkisinde kalır yıllar geçmiş adam hala onu düşünür falan. saçma şeyler ne demiş Evliya-ı Rap; ''zamana göre değişir değişmeyeceğini sandığın''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 5 Ağustos 2009; 1:10:49 >
  • ilerde panik atak a yol açabilir. dikkatli olun ben çok çektim bu işten. başak burcuysanız hele bi de daha fena...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokata

    ilerde panik atak a yol açabilir. dikkatli olun ben çok çektim bu işten. başak burcuysanız hele bi de daha fena...


    başak burcu değilimdir.

    ama panik ataklığın ufak da olsa örneklerini yaşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokata

    ilerde panik atak a yol açabilir. dikkatli olun ben çok çektim bu işten. başak burcuysanız hele bi de daha fena...


    Başak burcuyum . Başak burcu olmamın bir önemi var mı bu hastalık üzerinde ?
  • bende de bu sene başladı. össye gireceğim bu sene. öss yüzünden midir?
    yorumları okuduktan sonra yaşın gereği olduğunu düşünmeye başladım.
  • dostum anyı durum bendede var bu depresif bi durum..ve insanın zaman zaman hayatını zindan edebilyo çok can sıkıcı bi durum...sevgilini takarsın,ailenle sorun yaşar onu takarsın,paran yoktur onu takarsın,arkdaşın kazık atmıştır onu takarsın vs vs vs...bundan kurtulmanın en güzel yolu kesinlikle bişiylerle meşgul olmak,örneğin yaz aylarını boş geçiriyorsan mutlaka bi işe gir part olabilir veya full farketmez,yada tatile git maddi durumun varsa,2-3 günde bir seni anlayan gerçek dostlarınla buluş sohbet et bol bol konuş kendinle pek fazla baş başa kalma...şuan aynı durum bende var..Allah sabır versin bize
  • birde kafasını almak var
  • bnde çok kafaya takarım herşeyi hastalık gbi bişe... hemde aşırı derecede.. buda çok sorun yaratıo bnde çnkü kawga edecek dereceye kdr gelebilirim hemen sinir + kafaya takma fln birleşince iice insanlıktan çıkıorum o dakika..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmtkesh

    dostum anyı durum bendede var bu depresif bi durum..ve insanın zaman zaman hayatını zindan edebilyo çok can sıkıcı bi durum...sevgilini takarsın,ailenle sorun yaşar onu takarsın,paran yoktur onu takarsın,arkdaşın kazık atmıştır onu takarsın vs vs vs...bundan kurtulmanın en güzel yolu kesinlikle bişiylerle meşgul olmak,örneğin yaz aylarını boş geçiriyorsan mutlaka bi işe gir part olabilir veya full farketmez,yada tatile git maddi durumun varsa,2-3 günde bir seni anlayan gerçek dostlarınla buluş sohbet et bol bol konuş kendinle pek fazla baş başa kalma...şuan aynı durum bende var..Allah sabır versin bize

    mhmtkesh'e aynen katılıyorum.zihnini birşeylerle meşgul etmek gerekiyor yalnız canını sıkmayacak şeyler mesela ben ders çalışırsam yine kafama taktığım şey aklıma gelir moralim bozulur fakat zevk aldığım birşey olursa birazcık da olsa kafamdan atarım.Ama bazı şeyler olur zaman ister kafadan atmak için mesela ben sevgilimden ayrıldığımda ne yaparsam yapayım aklımdan çıkaramadm onu sonra ancak zamanla geçti o düşünce aklımdan.




  • Valla benide anlatmışsınız.Bende çok kafama takıyorum herşeyi en ufak saçma bir konuyu bile kafama takabiliyorum özellikle şu sıralar kız arkadaşımı çok taktım kafama

    Hatta sinirden öfkeden kendimden geçiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aylut -- 5 Ağustos 2009; 2:29:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miasmus

    Evham diolarmış galiba ona.

    Bendede aynı şey var aha da örnek;

    Şimdi yeni pc aldım bayada bi masraf ettim güncel oyunları full detayda oynamak için.

    Neyse şimdi makina takır takır çalışıyor gayet güzel. Manyağım ya ben illa bişey bulucam. aradım taradım en sonunda buldum. Mouse/klavye PS/2 girişleri varya şimdi herhalde sistemin kurulduğu yerde test ederken adamlar klavyeyi takarken benim kadar titiz değillerdi tabi. O anakartın üstündeki Klavye PS/2 sinin üstünde plastikte hafif bi çizik mi diyim plastik kayması mı diim ne diim o var. deliklerde bi yamukluk kırıklık vs bişey yok. Sadece o yuvarlak kısımdaki şeyin etrafında biraz yamulma var klavyeyi takınca altında kalıo görünmüyor bile.

    Şimdi klavyeyi çıkarın anakarttan görürsünüz neden bahsettiğimi bir sorun teşkil eden bişey değil. Bu resimdeki benim değil ama buna benzer şekilde farkındaysanız kusursuz değil bu ps2 ler :) O mor yuvarlağın kenarları yamulmuş biraz bende eminim bi soruna neden olmuyordur.

     'aşırı kafaya takmak.'


    İşte bak bu kadar detaylı anlattım ne kadar kafaya takıyorum anla. Bide neyi takıyorum ona bak. Rahat mı götüme batıyor anlamıyorum.

    Hani şimdi biri çıksa dese gerçektende o bir sorun yaratabilir. Rahat edicem. Veya yaa ne saçmalıyorsun hiç bişey olmaz ondan dese yine tmm. Ama işte tam bilmemekten herhalde içinden elektrik akımı geçio orası yamulunca elektrik akımı başka oluo falan sanıo benim bünye herhalde.



    Sonrada pc'de bi sorun Oldumu orası akla Gelir. aynı duyum bendede var Cok felaket birşeydir. Ama artık böyle şeylerde aklıma "Bu dünya Boş mal Mülk boş Gelip geçiciyiz" yada "Düşün 10 Yıl pc ile Uğraştın elbet Bırakıcaksın ee Sonra ne olcak? Boşune geçen 10 yıl" cümlesini getiriyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokata

    ilerde panik atak a yol açabilir. dikkatli olun ben çok çektim bu işten. başak burcuysanız hele bi de daha fena...


    bende başak burcuyum ve bu söylenenlerin çoğu bende de var.bir konu hakkında ne kadar düşünürsem o kadar çok fikir değiştiriyorum ve fikrim değiştikçe daha da çok kafama takılıyor.bazen gece uyku uyutmuyor o derece en sonunda bi karar veriyorum ve verdikten sonra genelde pişman oluyorum ya da böyle yapsam daha mı iyi olurdu diye bir süre daha aklıma takılıyor.atlatması çok güç bir durum.




  • olmaz dimi bişey pc ye? :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minimalist
    @the_Legend..
    Ben değişken bi kişiliğe sahip değilim , kişilik değiştirenlerdende nefret ederim

    Kişilik nedir ? Doğrularımız mı ? Seçimlerimiz mi ? Ne ? Sendeki bu düşünce birçok insanda var, büyük konuşmamak lazım bence.
    Asıl konuya gelince, aynı durum bende de var, açık konuşmak gerekirse, bir çok konuda derinlemesine düşününce çıkan sonuç yalan oluyor. Birşeylerle oyalanınca azalır fikrine katılıyorum.
  • Hayatta hiçbir şey kafaya takacak kadar değerli değilmiş bunu öğrendim..Geçmişte olan olumsuzluklardan ders çıkarıp bir daha yapmamak önemli olan.
  • cevap verin kafaya takıom hala :S
  • takam kafana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.