Şimdi Ara

AŞİRİ GÜÇLÜ BASS SESİNDEN DOLAYİ SATİLİK SİFİR, 1 GUNLUK LOGİTECH X530!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 06.07.2006 tarihinde almiş oldugum faturali, orijinal kutusunda, 2 yil garantili Logitech X530 5.1 ses systemini satiyorum. (Yer istanbul) Satma nedenim komik ya da enteresan gelebilir ama tum samimiyetim ile soyluyorum sadece, "haddinden ve tahmin ettigimden fazla güçlü bass'lara" sahip bir cihaz oldugu ve kullanamayacagim için!!

Subwoofer'in bass ayari çeyrek tur bile açik degilken winamp'in sesini 50'ye getirmeye çekiniyor insan! Satin almadan önce arkadasimin tawsiyesi ile X-530 hakkinda bir çok topic buldum ve hakkindaki olumlu dusuncelerden dolayi hiç dusunmeden aldim. Fakat bass'larin açikçasi bu denli derin, guclu ve kuvvetli olabilecegini düşünmemis ve yazılanların abartili oldugunu dusunmustum ama yanilmişim!! (Tabii kullanmiş oldugum Live value 5.1 digital ses kartim ile bu perfonmans'i aldim) Bu arada, x530'un tizleri creative'in cogu systeminden iyi oldugugunu da soylemeliyim.

Özel bir universite'nin lojmaninda oturuyorum, altımda ve ustumde çok degerli hocalarımız var ve bu yuzden evde sesini %20 dahi açamiyorum- açamadim!! Cihazi hakki ile kullanamadiktan sonra durup yuzune bakmanin bir anlami yok ve bu yuzden satmaya karar verdim. 88 usd + kdv ile 160 ytl'ye aldigim cihazi 130 ytl'ye satiyorum, lutfen ciddi olanlar ilgilensinler. Not; Temiz Creative 4+1 - 4400 ile takas olabilir..

Ayrintili bilgi ve teknik ozellikler;http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

AŞİRİ GÜÇLÜ BASS SESİNDEN DOLAYİ SATİLİK SİFİR, 1 GUNLUK LOGİTECH X530!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 7 Temmuz 2006; 9:34:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• DÜZ FİYAT 130 DEĞİLKİİ DÜZ DEDİĞİN 100 OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: HECTORTROY

DÜZ FİYAT 130 DEĞİLKİİ DÜZ DEDİĞİN 100 OLUR

Haklisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 6 Temmuz 2006; 13:19:40 >

• bass ları kısılıyor bende kullanıyorum.. :p
    cidden iyi bass veriyor ama... x-fi yada audigy zs alacam sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydar_Dümen -- 6 Temmuz 2006; 13:06:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydar_Dümen

bass ları kısılıyor bende kullanıyorum.. :p
    cidden iyi bass veriyor ama... x-fi yada audigy zs alacam sanırım..

Dostum x-fi ya da audigy alirsan artik bilmiyorum, mahallede ki camcı'yi zengin edersin sanirim!!

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

06.08.2006 tarihinde almiş oldugum

YA BU TARIHTE BIR SORUN YOKMU ANLAYAMADIM BI TURLU
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1906nedir

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

06.08.2006 tarihinde almiş oldugum

YA BU TARIHTE BIR SORUN YOKMU ANLAYAMADIM BI TURLU

Evt var'miş, editledim thanx..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 6 Temmuz 2006; 13:18:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bunda o kadar ses iyi diyorsan CREATİVE THX 5.1 MEGAWORKS -GİGAWORKS yada Z5500ü duysan kimbilir ne dersin kesin deprem oluyor deyip bi masanın altına sığınırsın
    BU ARADA HAYIRLI SATIŞLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

hocam bunda o kadar ses iyi diyorsan CREATİVE THX 5.1 MEGAWORKS -GİGAWORKS yada Z5500ü duysan kimbilir ne dersin kesin deprem oluyor deyip bi masanın altına sığınırsın

Dostum yazimda dikkat edersen, "daha önce hiç bass duymadim, hayatimda ilk defa bu denli guclu bir bass duydum" vs falan demiyorum. Sadece yasadigim ev, yer ve icinde bulundugum konum itibari ile cihazin sesini 4 / 1 kadar dahi açmamin mumkun olmayacagi için satiyorum..

• bence gayet geçerli bir neden dediğin gibi gayet yeterli ve kaliteli bir ürün hayırlı satışlar
  • kendi 5+1 sistemimi satabilsem almayı çok isterdim...
  • x-530 en iyi orta sınıf multimedya ses sistemidir. alanın pişman olmıcağına eminim. 130 ise çok iyi bir fiyat.
  • bende x230 2+1 logitech var apartman ortanımda onun bile sesini açamıyorum bence apartmanda oturanlar 2+1 veya kaliteli kulaklık alsınlar 5+1 lere bakmasınlar

bu arada hayırlı satışlar.
  • Selam,

Elinizdeki guzel bir urun. equalizer kullanmayı denediniz mi? win amp ınkınden basetmıyorum :) Ortalama bır equalizer ile rahat rahat kullanabılırsınız bence ... Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hcanku

Selam,

Elinizdeki guzel bir urun. equalizer kullanmayı denediniz mi? win amp ınkınden basetmıyorum :) Ortalama bır equalizer ile rahat rahat kullanabılırsınız bence ... Saygılar.

Live value 5.1'in control panelinden zaten EQ ayarlari yapiyorum ama dedigim gibi, ne yaparsam yapayim cihazin dogasinda bass karakteristigi çok üst seviyede tutulmus. Ayrıca tum bass'lari en dibe indirip "trampet" sesi gibi bir bass'da acikcasi kimseye tat vermez diye dusunuyorum

• quote:

evde sesini %20 dahi açamiyorum- açamadim!!

Apartmanda bende %20-25 açabiliyorum. Ancak 1 kere sonuna kadar açıp denedim zelzele oluyor sandım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

hocam bunda o kadar ses iyi diyorsan CREATİVE THX 5.1 MEGAWORKS -GİGAWORKS yada Z5500ü duysan kimbilir ne dersin kesin deprem oluyor deyip bi masanın altına sığınırsın

Ya şu bahsettiğiniz cihazlara ait bir link falan varmı.

Çok övüyolar bunları
  • Konu almış başının gitmiş zaten ben de deneyimlerimi yazayım bari. Bir aralar elime 6 , 7 tane sıfır Creative Megaworks geçmişti , şu meşhur 500 Watt RMS gücüne sahip ses canavarları yani. Birini açıp kullanmak istedim , apartmanda ikamet ettiğim için bass konusunda çok dikkatli davranıyordum fakat nafile!!! Sesi duyamıyacağım kadar düşük bir seviyeye getirsem bile basslar rahatlıkla duvarlardan hiseddilebiliyordu , resmen sinir küpü olmuştum. Bu tür sistemleri alırken komşularınızı ve ev halkını düşünün ve öyle alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey

quote:

evde sesini %20 dahi açamiyorum- açamadim!!

Apartmanda bende %20-25 açabiliyorum. Ancak 1 kere sonuna kadar açıp denedim zelzele oluyor sandım.

bıraz abartmıssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Konu almış başının gitmiş zaten ben de deneyimlerimi yazayım bari. Bir aralar elime 6 , 7 tane sıfır Creative Megaworks geçmişti , şu meşhur 500 Watt RMS gücüne sahip ses canavarları yani. Birini açıp kullanmak istedim , apartmanda ikamet ettiğim için bass konusunda çok dikkatli davranıyordum fakat nafile!!! Sesi duyamıyacağım kadar düşük bir seviyeye getirsem bile basslar rahatlıkla duvarlardan hiseddilebiliyordu , resmen sinir küpü olmuştum. Bu tür sistemleri alırken komşularınızı ve ev halkını düşünün ve öyle alın

Megaworks kadar olmasa da ona yakin bir bass var X-530'da da emin ol dostum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.